Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia!
Köszönöm. Menyibe kerül tölteni ha lehet. 1665 ben is működik
Nem tudom, hogy mennyibe kerül tölteni, és sosem próbáltam, hogy működik-e 1665-ben.
Szia!
Nekem ugyan ilyen nyomtatóm van. Kifogyott belőle a festék. Újra akarom majd tölteni. Egy adag festékpor meg csip a tonerba kb. 1500Ft. Igazából még gondolkodok rajta, hogy megpróbáljam itthon tölteni, vagy vegyek újat. U.i: Ha mégis újat veszek akkor a régi üreset szívesen oda adom. A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2016
Sziasztok.
A képen látható mennyiségű talpas betoncső ingyen elvihető Vácról. Belső átmérője 200mm. Alkalmas lehet kandelláber állításnál béléscsőnek, kertben virágtartónak, vízelvezetésre stb...
Üdv minden amatőr társamnak, lenne egy VIDEOTON tunerem aminek nincs meg az állomáskereső gombja,meg nem kapcsol be, de minden a helyén van, nem javitott darab. Érdeklődni itt a lapon és küldök mailt a továbbiakhoz.
Szia!
Érdekelne, írtam emilt is. Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Ápr 3, 2016
Szia. Lehet hogy a régi mailre irtál mert nemrég újat kellet csinálnom,de itt az új és ott megbeszéljük mikor tudsz jönni?? *****************@gmail.com
A hozzászólás módosítva: Ápr 3, 2016
Szia!
Írtam, minden létező csatornán. Egyeztetünk, amikor alkalmas számodra.
Ha nyilvánosan osztogatod, akkor nemsokára az újat is cserélheted. Spamvédelemről még nem hallottál? Ha nyilvánosan közszemlére teszed az email címed, akkor az többé nem védett. Elég, ha rátalál egy email címeket gyűjtögető robot.
Dehogy talál...
Szia.Elvitték a szomszéd faluba.Bocsi nem jelzett hozzászólást a gépem.
A képen látható sok sok apróság elvihető, munkából kifolyólag meg egyéb okok miatt a postára feladás kizárt, lett volna rá vevő is, de így semmi időm vele foglalkozni. Így akinek kell a kapuig el kell fáradni érte akkor amikor itthon vagyok. Aki ad érte valamit azt szívesen veszem, de természetesen ezt csak úgy zárójelben mondtam. Ami a dobozban van, nagyon sok rádiógomb, mindenféle elemek, skálahúrok, lemezjátszótűk is akadnak, van pár kiló, a képen ez nem is látszik.
Hali! A szokásos öreg miskolcz-nál átvehető?
Sziasztok!
Ha van még, akit érdekel, ingyen elvihető egy szétbontott Canon MVX10i miniDV kamera. Úgy került hozzám, hogy a FireWire csatlakozó belseje össze volt törve, tehát számítógép nem ismerte fel az eszközt, illetve a videofelvételt nem lehetett digitálisan átmásolni PC-re. Minden más funkciója működött, csak az akkuja nem bírt 3 percnél többet. Van analóg videobemenete (S-VHS is), lehet vele digitalizálni analóg forrásból, akár kazettára is, de ha jó lenne a FireWire csatlakozója, akkor közvetlenül PC-re is. Nem csúszik el a kép a hangtól, és természetesen 720x576-ban digitalizál (DV-AVI). Aztán egyszer szétborítottam, hogy kiforrasszam belőle a csatlakozót, vegyek bele újat és kicseréljem. Persze ilyen csatlakozót nem találtam a neten, csak a fordított állású változatát, ezért feladtam, szinte fillérekért vettem egy másik, ugyancsak analóg bemenetes miniDV kamerát a digitalizáláshoz, ezt pedig eldobozoltam. Ennek kb. egy éve. Most lomtalanítok, én már ezzel a kamerával nem szeretnék foglalkozni, így ha valakit érdekel, ingyen elviheti (ha eljön érte), vagy postázom (miután elutalta a postaköltséget). A kamera Kunhegyesen van, szombatonként Kunhegyes-Szolnok-Kecskemét útvonalon átvehető. Nem szeretném sokáig tartogatni, mert tényleg már csak a helyet foglalja, viszont sajnálnám kidobni, ezért hirdettem meg. Az alábbi képeken látszik minden, amit adni tudok hozzá. Gombelem, memóriakártya (SD), A/V kábel és 220-as kábel nincs.
Szia!
Érdekelne a kamera, ha a postázást vállalnád ! üdv: maczelkaf
Nem járok már Miskolcra egyáltalán, és a cucc fele már a kukába került.
Ok akkor lemondok róla!
Sziasztok!
Nyakamon a fekete sereg, holnap lomtalanítás... Elvihető egy Rex-Rotary A/3-as fénymásoló, egy mono, és egy színes CRT monitor. Ezek pár éve (pár < 10) még működtek, azóta porosodnak. Van még néhány PC táp, CD-ROM-ok is, ezek lutrik. A fénymásoló két emberes, tehát nem viszem sehová, kocsiba segítek betenni. Nem kérek értük semmit, de ha van elfekvő C64-Amiga-Spectrum holmid, vagy Atari 2600-hoz játék, feldobod a napomat Ja, van még egy HP 3361 (talán) tintás nyomtató táp nélkül, mechanika bajos. A hozzászólás módosítva: Ápr 7, 2016
Helyileg Gyömrőn van, mától vasárnapig itthon vagyok bármikor.
Sajnos le kell mondjak róla egy kolléga hozta volna el de sajnos nem tudja.
A fénymásolóról tudnál képet felrakni, persze a nem gond. Lehet érdekelne.
Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Ápr 7, 2016
Akkor továbbra is szabad préda, van mellé egy Orion műholdvevő is, tányér-fej nincs hozzá, állapota kérdéses.
Szia!
A PC tápok érdekelnének, még ha hibásak is. Hány darab van kb ? Csak mert 1-2 darabért nem érdemes érte mennem. Esetleg postát nem vállalnál? Természetesen fizetném a költségeidet!
pompidu: Elvileg itt a kép, ha nem teszi fel, Rex_Rotary 7215 RE a tipusa.
IQNUKU: 5-6 darabot összehalászok bármikor. Posta nem annyira, bocs.
Nekem mondjuk a lineárok tökjól jönnének. Bontásra nemjelentkeznék...
Szia!
Érdekelnének a pc tápok és a fénymásoló.
Elvihető egy Minolta PP 1300W lézernyomtató. Működőképes volt egészen addig, amíg fel nem töltöttem a kiürült tonert. Lehet hogy túl sok port öntöttem bele, mert most úgy nyomtat, hogy beteríti az egész lapot szürkével, még a hátoldalra is jut. Lehet hogy egy alapos takarítás segít rajta, de nem akarok vele foglalkozni, vettem másikat. Nem postázom, el kell jönni érte a XIV. kerületbe.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |