Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia,
Ismerősöm szokott azon a térségen járni a hét közbe és ő el tudná nekem hozni, be is tud menni ért Dusnokra. Nem tudom, hogy hétköznap jó-e neked?
Jöhet, perpillanat munkanélküli vagyok, nagyon ráérek.
Akkor kérnék egy címet és egy telefonszámot privátban és keresni fog a srác.
Köszi.
Üdv mindenkinek. BOSCH PSR 14.4 VE-2 dobozostól hibás akukkal (egyik akku kibelezve),töltővel elvihető. Vagy pedig hobbielektronika találkozón átvehető. Esetleg cserébe 1-2 elektroncsövet elfogadok,de nem feltétel. Posta nincs.
Sziasztok!
Kb. 20 db régebbi félvezető katalógus egyben ingyen elvihető. Kizárólag személyesen: Bp. III. kerület, Bécsi út, a Stop-Shop közelében. Üdv: mrobbie
Szia!
Szeretném jegelni a HE találkozóra, ha lehetséges (eggyel több ok, hogy elmenjek...) Köszönöm! További szép napot!
Szia!
A fiam át tudná venni a Bécsi ut 136-on hétvégén, esti órákban, ha megfelel. Köszi!
Rendben,akkor jegelem neked,majd keress fel.
Szia!
A 136. pontosan szemben van, a Bécsi út túl oldalán. Részemről rendben, ha erről a hétvégéről van szó. De jobban örülnék, ha nem nekem kellene átmenni. Üdv: Robi
Sziasztok!
Ingyen elvihető Bosch PSR 960 akkus fúró KOFFER. Kizárólag személyes átvétel: Bp. III. Bécsi út, a Stop-Shop közelében. Lehetőleg email-ben keressetek. Üdv: mrobbie
Rendben, köszönöm.
További részletek email-ben. Üdv: mrobbie
Rossz fűnyíró, alkatrésznek. 4-5 perc utána hőkioldó leold. Vagy leégett a motor, vagy szorulása van.
Rossz körfűrész (szovjet). A motor tengelyéről letörtek a fogaskerék-fogak. Spéci csavart fogazása van, amit nem gondolom, hogy lehet javítani. Még forog, de üzemszerűen nem lehet használni. Bp. XVII. Nem postázom. Ha senkinek sem kell, kidobom.
A körfűrész érdekel. Ha jövő hét közepéig kerülgeted még, érte megyek péntek/szombat, vagy akármikor. Ha Pestre érek, írok.
Szia, a fűnyíró érdekelne. Köszönöm.
Sziasztok!
Ingyen elvihető 2 db PRODAX Pk-1 egyes keret és hozzá tartozó 2 db Pt-1 tapétavédő. Mindegyik fehér színben. Kizárólag személyes átvétel: Bp. III. Bécsi út, a Stop-Shop közelében. Üdv: mrobbie
Rendben. Írtam privátot.
Szia!
Rendben, írtam privátot. Ha egy hét alatt nem viszed el, akkor van másik jelentkező.
Sziasztok!
Ingyen elvihető 35 db vékony DVD tok. Kizárólag személyes átvétel: Bp. III. Bécsi úton, a Stop-Shop közelében. Üdv: mrobbie
Üdv. Panasonic NV-DX100 camcorder,fejhiba üzenettel (csak tisztítás kell neki szaki szerint) 3 akkuval,üzemképesen. Csak találkozón átvehető,vagy szilvásvárad-eger útvonalon. Cserébe elfogadok orosz rádiócsöveket.
Sajna nem megyek találkozóra. Ha nem kellene senkinek akkor postán elküldöd? Postát utalom előre.
Posta sajnos nem.
Kár Remélem találsz rá érdeklődőt.
Ha találkozó utánig nem érdeklődik utána senki,akkor megbeszéljük.
De törékeny és nem nagyon akarom postázni. A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2016
Szia.
Engem érdekelne akár személyes átvétellel is. Köszönöm.
Személyes átvétellel hol?
Bubu54 lemondta a személyes átvételt, így ezt meghosszabbítom hétfő este 20:00 -ig. Ha addig nem jön el érte senki, zosza18 az új tulajdonos.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |