Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   81 / 695
(#) zosza18 válasza Bakman hozzászólására (») Júl 3, 2016 /

Köszönöm!
(#) Temela válasza szikorapéter hozzászólására (») Júl 3, 2016 /

Szia!

Érekelne, a HE találkozó jó alkalom lenne.
(#) kzozo hozzászólása Júl 4, 2016 /

Sziasztok. Igaz nem elektronika, de elvihetőek a képen látható kicsi camping gázpalackok. Az egyik nagyobb szinte tele van, a többi üres. Helyileg Bp. XVI. ker-ben vehetőek át. Üdv: Zoli
(#) Gobe54 válasza kzozo hozzászólására (») Júl 4, 2016 /

Lecsapnék rájuk!
(#) kzozo válasza Gobe54 hozzászólására (») Júl 4, 2016 /

OK, Tiéd. Többit privátban.
(#) BZS válasza kzozo hozzászólására (») Júl 4, 2016 /

Szia,
Töltenek még ilyen palackot? Nekem is van egy a nagyobbakból. Van hozzá egy csehszlovák keményforrasztó-készletem, meg persze a klasszikus kétégős kempingtűzhely.
Lövésem nincs mit kezdek vele, ha kiürül.
(#) gerenk válasza BZS hozzászólására (») Júl 4, 2016 /

Töltenek de kell rendelkeznie nyomáspróba engedéllyel.
(#) Szikravadasz válasza BZS hozzászólására (») Júl 5, 2016 /

Pl. Soroksáron van nyomáspróbázó cég. Ha beleütik az engedélyt (~6e Ft és néhány nap), akkor megtöltik a töltők. Nekem 30 éves NDK kemping palackot is megcsináltak.
(#) kzozo válasza BZS hozzászólására (») Júl 5, 2016 /

Szia. Nemtudom, már nem akartunk foglalkozni velük, kb húsz éve hozzájuk sem nyúltunk. Emiatt nem is gondolkoztunk töltésen.
(#) thomato hozzászólása Júl 5, 2016 /

Sziasztok!
Elvihető egy doboznyi céges hulladék. Sok tápkábel, tonerek, vezetékek, dugasztáp, nyomtatókábelek, régi notebook táska, stb. Illetve egy szénszűrő (kisebbik doboz), ennek egész jó fém doboza van. Kb 1m hosszú a nagyobbik doboz. Bp. 3. kerület, Margit - kórház közelében.
(#) afp válasza thomato hozzászólására (») Júl 5, 2016 /

Szia!

Érdekelne a csomag. A többit magányba.
(#) doggy1001 válasza Bakman hozzászólására (») Júl 6, 2016 /

Hy! A francba is, nagyon lecsúsztam... Annyira kellene nekem egy ilyen akksi, akár totálkárosan is, mint egy falat kenyér. Az enyém sajnos tönkre lett téve, szétolvadt az egész akksi ház. Na mindegy, majdcsak találok valahol...
(#) kzozo hozzászólása Júl 9, 2016 /

Elvihető a képen látható DVD lejátszó (STRONG SRT 1700). A lemezeket nehezen olvassa, távja megvan. Helyileg Bp. III. kerületben található.
(#) (Felhasználó 118852) hozzászólása Júl 11, 2016 /

üdv mindenkinek .

tegnap kaptam szép kávával fúl csöves Orion AT 1550 televízió Ritkaság

elcserélném csöves rádióra ha valakit érdekel ?
(#) szikorapéter válasza (Felhasználó 118852) hozzászólására (») Júl 11, 2016 /

Írj privátban.
(#) Ezermester0 válasza doggy1001 hozzászólására (») Júl 12, 2016 /

Szia!
Lehet segítség egy próbát meg ér szerintem tud segíteni neked... Egyik barátom apjának van egy kisgép szervíz-e elég sok mindene van a srácnak elég sok mindennel is foglalkozik és normális a ritka fajtából való nála érdeklődj esetleg.
Címe : Budapest, Szugló u. 86, 1141 H-P Általában 9-17h van nyitva
mellékeltem egy google s képet is a fehér tábla helyén egy graffitiztetett kisgépszervíz fel írat van meg találod könnyen

Névtelen.png

(#) doggy1001 válasza Ezermester0 hozzászólására (») Júl 13, 2016 /

Szia!
Köszi a tippet! Bár mostanában nem nagyon járok arrafelé, de ha lenne telószám, vagy mail cím, valószínűleg rákérdeznék.
(#) nedudgi válasza doggy1001 hozzászólására (») Júl 13, 2016 1 / 1

(#) bta válasza mrobbie hozzászólására (») Júl 16, 2016 /

Elvinném a tokokat, ha megvannak még.
(#) nedudgi hozzászólása Júl 17, 2016 /

NZC-041 lemezjátszó érdekel valakit?
(#) feccus válasza nedudgi hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

Működőképes?
(#) nedudgi válasza feccus hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

Nem tudom. Látszatra ép, de nem merem felhozni a lakásba, mert kivág vele az asszony.
A hulladékudvarban láttam meg, nem volt idő gondolkodni, mert már nézegették, mennyi réz lehet a drótban.
A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2016
(#) ronin75 válasza nedudgi hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

Ha feccus-t nem érdekli, elmennék érte. Köszönöm.
(#) feccus válasza ronin75 hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

passzolnám. köszönöm.
(#) nedudgi válasza ronin75 hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

Most pár napig Agárdon van a páciens.
(#) doggy1001 válasza nedudgi hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

Kösz.
(#) source2 hozzászólása Júl 17, 2016 /

Ingyen elvihetőek a képen látható kijelzők, két ethernet modul és FTDi USB(master)-Soros/párhuzamos modul.

Számomra jó szolgálatot tettek a hobbiprojektekhez, de ma már nem foglalkozok ilyesmivel, így a megmaradtakat felajánlanám a jövő generáció számára.

[ Mindegyik kijelző bontott!!, nem is biztos hogy mind működik vagy standard vezérlővel rendelkeznek, ha jól emlékszem valamelyiknek negatív kontraszt feszültség kellett. A modulok teljesen újak, sose voltak használva.]

CSAK személyes átvétel.
(#) Gabó válasza source2 hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

Ha esetleg posta is jó, akkor érdekelne!
(#) Tibicsek válasza source2 hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

engem érdekel! esetleg tudnád postázni?
(#) xitibi válasza source2 hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

Szia.Ha posta nem megy én mennék értük.
Következő: »»   81 / 695
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem