Fórum témák
» Több friss téma |
Mérőműszer valami átlag feszültséget mutat. Esetleg egy kicsi hangszórót egy pár száz ohmos ellenállásson keresztül rá teheted, a hangszórót rányomod a füledre, hallhatod a pwm jelet.
Bátortalanul valami hasonlóban gondolkodtam. Kösz a megerősítést.
Szia! Csak azt nem értem, hogyan tudják a gyártók ilyen pontosan kiszámítani az élettartamot? Mindig "az épphogy lejárt a garancia" után halnak be a dolgok! Mondjuk egy rendes BGA csere után azért többet kellene bírnia. Sokszor a BGA-n belüli forrasztások adják meg magukat. Lehet kétes volt a beszerzési forrás??? Ócsó pici kínai...
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy ha rádugom a töltőre a laptopom akkor tölt rendesen, de ha mondjuk AIDA-ba megnézem a töltés mértékét akkor 643.3 W-ot ír. Ha lehúzom akkor jól számolja -12W kb. Hardveres probléma lesz gondolom. Esetleg találkozott már valaki ilyen problémával? És ha igen akkor tudná is a megoldást esetleg? (Y510P lenne a gép típusa) Előre is köszönöm a válaszokat.
Vagy szoftveres, ha az Aida által az EC-ből kivett érték feldolgozása nem sikerül jól (ez pedig előfordul és igen kacifántos dolog-Fiery jóbarátom, mesélt erről, hogy milyen küzdés van ezekkel olykor). Amúgy ha mégis HW-es oka lenne (amit kétlek), akkor sem hiszem, hogy ilyen hiba miatt bármit érdemes volna szétszedni.
Köszönöm a hozzászólást. De még ma foglalkoztam vele. Eddig mindig 60%-os töltöttségen tartottam a szoftverével, mert nagyon sokszor van töltőről használva. Sajnos azt tapasztaltam, hogy 100%-ra fel akartam tölteni, de nem megy. 99%-on megáll és csak tölt-tölt-tölt. A nagyon nagy wattszám pedig marad az Aidában. Bár más program is olyan nagyot jelez.
Sziasztok,
Nagyon akciósan hozzájutott öcsém egy Samsung NC10-hez, szerintetek milyen oprendszert tegyünk reája? Samsung NC10 Netbook White 10.2" Wide, 1024 x 600 WSVGA , 220 nits Intel Atom Processor N270, 1.6 GHz, 533 MHz Front Side Bus, 512 KB Level 2 Cache 160 GB, 2.5" HD, 2 GB DDR2 800 MHz Intel® 945GSE shared, 802.11 b/g WiFi, Bluetooth 2.0 + EDR, 10/100 BaseTX LAN 6-Cell Lithium Ion, 1.3 Mega Pixel webcam, Kensington Key Lock Előre is köszi!
Szerintem olyan nagyon simán nem fog elmenni 2GB Rammal.
Ha csak a Win7 van rajta és nem használja csak netezésre akkor elmehet, de ha már pakolgat rá programokat is akkor igen csak be fog lassulni. A Win 7-nek tudomásom szerint minimum 2Gb Ram kell.
Ha nem játszik rajta, akkor én linuxot pakolnék rá a helyetekbe. Nyilván nem a legkomolyabb csilli-villi linuxot...
Sziasztok!
Van egy HP Compact NC6400 laptopom sajna töltő, meg akku nincs hozzá. Valahogy belehetne indítani az akkumulátor csatlakozóján keresztül? Régebben volt próbálva töltővel akku nélkül és működőt, de sajna a töltője már nincs meg. A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2016
Én inkább a töltő csatlakozóján próbálkoznék.
Oké! A képen látható töltő ajzatom van. Itt melyik a (+) és (-)? Meg a csatlakozó 3 pólusú mi a harmadik?
3=gnd
2=vcc 1=charge id (nem kell hacsak nem akarod tölteni is )
2 és 3 lábon adtam neki 18,5V nem történt semmi. Egy kicsit keresgéltem a netten, egy 220Kohm os ellenállást kellet kötni az 1-2 láb közzé most már működik k köszönöm a segítséget.
Egészségedre
Ujra itt Nem vagyok gépzseni, nem tudok rájönni hogy a fenébe kell a Windovsot telepíteni
boot közben F9 nyomkorászni be jön boot menu cd-t kell kiválasztani.
A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2016
Ez jött ki. Hogyan továb?
Win cd betesz és a multibay-t kell választanod és el kell, hogy induljon a boot ha a biosba megfelelően be van állítva minden.
Ebbe a HP Compact NC6400 szeretnék WIFI kártyát venni, de milyet vegyek? Bármelyik mini pci kártya jó bele? Vagy csak direkt modellez való jó bele?
Üdv!
Az alaplapon nézd meg milyen foglalatot szántak a kártyának annak megfelelőt vehetsz.Mini Pci, vagy E, persze az újabb kártyáknál előfordulhat, hogy biost kell frissíteni, (nem támogatott típus, mivel a bios idején nem volt még a kártya chipsetje). A kártyán lévő adatok alapján töltsd le a gyár honlapjáról a driverét, utp-n, pendriveról stb. installáld, és ha az antennákat is rádugtad működnie kell. |
Bejelentkezés
Hirdetés |