Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Androidos okos telefonok
Sziasztok!
Importáltam kínából egy Leagoo Z1 telefont... Az a gondom vele, hogy az első képen az óra kicsi, van e lehetőség rá nagyítani valahogy szerintetek? Esetleg lehetséges e az ikonokat átnevezni, méretüket növellni és a betüméretüket is növellni? A második képen a jobb felső sarokban az úgynevezett "DIGI Clock Beállítások" egy widget elvileg amit feltelepítettem. Csak épp bekapcsolni nem tudom. A harmadik képen azt írja, hogy "nyomjam meg az alkalmazásfiókot a fő képernyőn" na ezt hol találom? Ott kéne elvileg kiválasztanom a widgetet, hogy ki tudjam helyezni az asztalra, csak épp gőzöm sincs hogy kellene. Tudnátok ebben segíteni? És abban, hogy miért nem lehet képet feltölteni már megint??? A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2016
Internet Explorer suck...
Ime a képek:
Üres területet hosszan nyomod.
Kitenni sikerült köszi...
Többire esetleg valami?
Milyen többire?
Ikon méret növellés, ikon átnevezés, ikon név méret növellés...
Kedves édesanyámnak lesz a készülék, csak hát ő már nem lát olyan jól mint én... A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2016
Keress valami olyan launchert, ami tudja.
A beállítások/kisegítő lehetőségeknél lehet állítani a betűméretet.
Igen az megvan köszi... De az ikonnevek méretét az sem állítja... mindegy...
Idézet: „Keress valami olyan launchert, ami tudja.” Miért nekem kell helyetted megcsinálni? Ha egy kicsit jobban értenél hozzá, akkor meg mertem volna kockáztatni, hogy ajánlom, hogy rootold + írd át a build.prop-ban a képppntsűrűséget, de nem ez jött le. A hozzászólás módosítva: Aug 20, 2016
Az igazság az, hogy ez az első okostelefon a kezemben...
Ha hiszitek ha nem, én még mindig butatelefonnal nyomulok, konkrétan egy SoniEricsson J230i -vel... (Jól van azért még nem kell kiröhögni ok? ) Szóval eltaláltad, egyáltalán nem szeretnék rootolgatni meg miegymás... Köszi a linket...
Másik kérdés, ha megveszek egy appot, mondjuk egy időjárás widgetet, akkor azt csak egy készüléken tudom használni? Vagy át lehet másolni másik androidos készülékre is? Vagy minden készülékre külön meg kell vásárolni az app store ból?
Csak egy készülékre tudod letölteni, nem másolható.
Létezik egy APK Extractor nevű android alkalmazás, ez bármelyik, a mobilon levő programot ki tudja APK fájlba menteni. Az pedig fel is rakható egy másik androidos telefonra. Egyébként pedig nem csak a marketből lehet alkalmazásokat letölteni, hanem pl torrentezni is lehet...
Ha a másik telefonon is ugyanazzal a google fiókkal vagy bejelentkezve, akkor azon is tudod használni.
Én még egyet se vettem meg, de televan a telóm alkalmazások fizetős/pro változataival és játékokkal. Ha megírod az alkalmazás nevét, küldök privátban linket. (A modik nem szeretik, ha torrentezés a téma.)
Oké srácok, vettem az adást. Következő kérdésem az üzenetküldővel kapcsolatos volna...
Csak hogy ne unatkozzunk már... Szóval a régi telefon rendszerezi az SMS -eimet a következőek szerint: Elküldött SMS Bejövő SMS Küldetlen SMS Ez az okos telefon meg egybe ömleszti a bejövőt az elküldöttekkel, ilyen kis szövegbuborékokba rakva egymás alá időrendben. A küldetlen üzeneteket meg nem is találom sehol... Pedig a SIM kártyán ott vannak, mert ha visszarakom a régi telóba, meg tudom nyitni a küldetlen üzenetket is...
Mégegy gondom adódott...
Feltelepítettem az antutu benchmarkot, és az antutu 3d benchmarkot. lemértem a telót, aztán uninstaláltam a két programot (kihúztam az ikonjait az uninstall ikonra). Elvileg uninstalálta, csak épp az antutu 3D bench hagyott egy parancsikont egy házban az android figurával. Ezt hogy kell eltüntetni? Ezt már hiába húzom az uninstaláló ikonra, azt mondja az alkalmazás nem található. De ha a google playban meg rámegyek a weboldalára, ott meg mind a két programot telepítettként jelzi... Ilyenkor mi van?
Az első mindig az újraindítás.
Az virtuális gépnél maradhatnak ilyen apróságok... A kukába húzás egy kényelmes megoldás, de nem mindig működik, a legbiztosabb az alkalmazáskezelőben eltávolítani. A hozzászólás módosítva: Aug 21, 2016
Ujraindítás már megvolt, és az alkalmazáskezelőben nem is található a két említett program közül egyik sem...
Sziasztok újabb kérdés, hogyan lehet megtudni a telefon beépített kamerájának natív felbontását?
A leírásban csak az interpolált van megadva...
Talán a gyártó oldalán a specifikációból... Bővebben: Link
Sziasztok! Volna egy kis megoldásra váró problémám, talán tudnátok segíteni ebben. Van egy okos telefonom 4.4.2 androidos és egy tablet, amin win10 oprendszer van és a telefonról szeretném usb-n keresztül megosztani a netet a tabletre de nem sikerül. A tablet az céges és sok minden le van rajta tiltva de a telefont azt látja, felismeri. A tableten két böngésző is fut az explórer és a chróm is. Volna esetleg valami megoldás, hogy a tablet képernyőjén netezhessek, persze a tápellátás folyamatosan biztosítva lenne a töltőjéről a telefon pedig az usb portról amúgy is töltődne.
Ha írsz telefon típust...és amennyiben a mobiltelefonos hálózatról jutsz a nethez - kiderülhet, hogy van a telefonodban wifi "Mobil Hotspot" opció.
Szia! A telefonon (S3 neo) mindent tudok állítani, inkább a tablet usb portján kommunikáló részlet amihez nem értek, vagy nem értem az ottani porton hogyan ismeri fel a tablet a telefonról érkező netet? A tableten a cég saját használatú netjén keresztül nincs elérhetőség, mert le van tiltva. A kérdés továbbra is az, hogy hogyan tudom a telefonról a mobil netet átvinni a tabletra usb porton keresztül adatkábellel?
A hozzászólás módosítva: Aug 24, 2016
Már nem emlékszem, 4.4.2-vel hogy volt, de manapság már minden androidban van alapból usb tethering.
Beállisok között nincs valami olyasmi, hogy: egyéb -> tethering & hotspot -> usb tethering? Ha nincs, akkor külön program kell hozzá, például pdanet (biztosan van többféle, most ez ugrik be), az app playstoreból letölthető, illetve a honlapjukról le kell töltened a programot a tabletedre. A hozzászólás módosítva: Aug 24, 2016
Az osztálytársaimmal Win 10-es laptopra próbáltunk telórol USB-n keresztül netet osztani, de nem működött, nem tudom mennyire ugyanaz a Win 10 fut telón, mint laptpon, de a Win 10-ben ez az egyik hiba a sok közül, hogy nem lehet rá USB-n keresztül netet osztani.
Megoldás lehet az, ha S3 neod van akkor bluetooth-on keresztül megosztani és ha a tableten lehet bluetooth-os megosztásra kapcsolódni akkor meg is vagy, bár én Win 10 (laptopon) még átt kellet menjek a vezérlőpultba és ott tudtam rá kapcsolódni, ja és ez elég lassúcska. Másik lehetőség lehet, ha mobilnetet osztasz akkor wifi hotspot-ot csinálni.
Azért még leteszteltem, hogy az anniversary update segített-e rajta (usb-s megosztás), de nálam sajnos nem. Még mindig azt írja, hogy kapcsolódva, de a gogli és az edge is azt írja, hogy a lap nem érhető el.
Hello!
A "telefonról a mobilnetet átvinni usb porton keresztül adatkábellel" nekem PC-re nem volt gond, de kellett hozzá egy driver a számítógépre...meg persze a mobitelefonban is engedélyezni kellett az USB internetmegosztást.
Szia! Köszi a segítőkészséget. A tableten van win10 és céges, ami le van korlátozva, a telefon az perfekt. Azt nem tudom, hogy a tabletra hogyan tudom beadni a mobil netet USB-n, keresztül, adatkábellel, mert csak ott hajlandó kommunikálni a telefonnal a tablet.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |