Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia! a nyomtató érdekelne ha megmarad.
Szia!
Ha régi fajta, érdekel. El is megyek érte.
Ha megmarad újra kirakom!
Ha valakit érdekel, személyesen Cegléden átvehető. Fűtőszálhibás. Egyébként mosogat, ürit.
Sziasztok,
Elvihető egy Philips 29PT8306/58R Típusú Black Line S dizájnnal készült televízió távirányítójával együtt. Súlya és mérete miatt csak személyesen.
Szia,
Érdekelne a TV, a többit privátban.
Dunakeszi alsón, esetleg Újpesten átvehetők 2 és 3 eres szigetelt aluminium kábelek.
A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2016
Budapesten átvehető egy pár kisméretű ESD kesztyű. Soha nem volt használva, a mérete miatt nekem nem jó de egy kisebb kezű mester hasznát veheti. Mérete 8-s.
Csak vasárnaptól lesz időm átadni, így egy pár napot várni kell. A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2016
De ismerős egy kesztyű! Volt rajtam is egy pár ilyen!
SZia,
Rendben
Én is kedves ismerősömtől kaptam, de hát az én lapát tenyereimre nem jó. Gondoltam hátha valaki hasznát veszi
Szia !
Ha a kesztyű ,megvan engem érdekelne. Postát vállalod?
Milen fűtőszál való bele?
van itthon egy ami talán jó bele, ha kell valakinek, odaadom.
hát, az egyém átfolyós, úgy néz ki mint egy cső, szerintem, kis átalakítással lenne csak jó bele.
Sony Projektoros tv hibás, de életjelei vannak, ingyen elvihető!
Kv-sorozat, kint van a garázsban, ha kell pontosan megnézem. Szállításban nem tudok segíteni.
Szia. esetleg bontod is? :O Csak a 3 projektor egység érdekelne belőle.
A hozzászólás módosítva: Szept 11, 2016
Csak egyben, nem áll szándékomban tovább kerülgetni
Rendben,akkor sajnos passzolok nagyon messze vagy.
Ne add fel, még bármi lehet
Szia!
Lehet, hogy "lecsapnék" rá. Még meg kell gondolni, meg a szállítást is meg kellene hozzá szerveznem, de vegyél úgy, mint érdeklődőt
Sziasztok. Elvihető két darab 230V/35W hidegtükrös halogénizzó, foglalattal együtt, hibátlan állapotban. Bp III. kerület.
Még megvan, aki először jön érte, azé lesz.
Nekem csak útban van, de sajnálom kidobni.
Szia!
Engem érdekelne, ha más jelentkező nincs. 3. kerben merre? Ant
Szia,
Érdekelnének a kábelek. Nagyon megköszönném ha meg tudnád mérni a leghosszabbat, ugyanis lehet hogy nekem rövid lesz és akkor inkább átadom a lehetőséget másnak. Köszi!
Délután megmérem, este vagy holnap reggel beírom ide.
Még egyszer:
Mindenféle bontott panel ingyen elvihető. Régi tv, crt monitor, nyomtató, fax, táp és egyéb panelek. A múltkor az apróban sokan rácsaptak valami hasonlóra. Szerintem több 10 kg. De akármennyi is vihető. Ha kell akkor a héten el kell vinni. Ha csütörtökig senki nem jelentkezik akkor sajnos méh telep. Ceglédre kell jönni érte. A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2016
engem pár érdekelne belőle merre felé cegléden
|
Bejelentkezés
Hirdetés |