Fórum témák
» Több friss téma |
Nálam is olyan. Írj panaszt a FB -nak, ha annyira zavar.
De telefonnal miért nem használod az appjukat? Miért webes felületen használod az oldalt? A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2016
Mobilról az app zabálja az akjsit meg a ramot így legalább kezelhető.
Sziasztok!
Kaptam egy használt Lenovo A7000-est. Factory Reset után kéri az előző felhasználó e-mail címét, amit sajnos én nemtudok. Ismertek valami módot megkerülni? Esetleg újraflashelés segíthet, vagy teljesen felesleges? Még garanciás a cucc.
Szia!
Egy "hard reset"-et kellene megpróbálj, az törli teljesen a telefon beállításait illetve tartalmát. Egy Samsung telót kivéve eddig még nem találkoztam androidnál olyannal, hogy teljes reset után bármilyen adatot kérjen a régi felhasználótól.
Az android 5.1-ben van ilyen biztonsági megoldás. Ez pont az un. Factory Reset Protection. Internettel ellenőrzi az adatokat egy szerverről. Szerencsére az előző tulaj megadta az adatait, úgyhogy úgy néz ki megoldódott. Most tettem egy újabb resetet, kíváncsi vagyok most fogja kérni vagy sem.
Sziasztok! Akadt egy kis gondom régen használt telefonommal! Ez egy Sony Ericsson K300i típus, évek óta a szekrényben hever és gondoltam beszemelem és túl adok rajta ! De aztán a telefonzár kódot nem hajlandó elfogadni !!!! Valakinek ötlete lenne hogyan tudnám vissza állítani valamilyen kóddal ?? Mert Samsunghoz van ilyen kód! Tehát ha lenne valakinek ötlete szívesen venném !
Sziasztok! Sony z3 compaktom van, a kérdésem a következő..: elkészített képeim, néhány darab van,hogy hibásak lesznek egy pár nap elteltével,ami elég fura nekem. Fele kép látszik,de ha rá nagyítok akkor az egész szürke kockás lesz. Már formáztam a 16gb Micro sd kártyámat. Arra gondoltam az lehetett a hiba,de most csinálgattam képeket,és ismét van amelyik fele szürke lett. A kérdésem,hogy az sd kártya rossz? Vagy a teló?
THX!
Üdv!
Ha belső tárhelyre mented a képeket és ott nincs velük ilyen gond, akkor egyértelműen a kártyával lesz baja. Ha a kártya NoName, akkor én mindenképpen cserélném. Legyen ismertebb gyártótól származó a kártya. Ha van rá sok garancia, az nem baj. És ami a legfontosabb, minimum Class10-es legyen, ezen belül nem árt, ha UHS-I sebességet tudja. A telefon meg fogja hálálni, ha nem lassú kártyát teszel bele.
Ok. Megfogom próbálni,amúgy Maxell micro sd hc 10. A régebbi telefonjaimmal,Illetve ezt a sony z3 compaktom már legalább az 5-dik telefon,mert néhány hónap alatt behányt mindig,és gariba cserélték eddig mindet.Azokba mindig elég jól viselkedett. De meg fogom próbálni úgy is,h kiveszem,és a belső tárhelyet megnézem a telóba. Köszi.
Mért kéne kivenni? Csak át kell állítani a kamera appban. (Egyébként érdekes, hogy rendszeresen nem találjátok az androidos témát...)
Sziasztok! Vettem egy 32gb Samsung evo + microsd kártyát, a z3 compaktba. Elvileg 80mb/s kéne olvasni 20mb/s írni, de teszteltem a A1 SD bench progival és az eredmény 37 mb/s és 15 mb/s.
Nem igazán értek hozzá,de ez így ok? Amúgy Angliából vettem 4000 kb. újonnan adapterrel. A csomagolás is korrekt volt.
Értem. Köszi.
Szia.
Memóriakártya hiba. Nekem is volt hasonló problémám. Kártyacsere és minden ok. Nekem alkalmazások is kezdtek eltűnni. Olyat is játszott, hogy adott alkalmazáshoz előzőleg letöltött adatokat újra elkezdte letölteni. Minden alkalommal, és néha menet közben tűnt el.
Sziasztok,
Van egy Concord Raptor Z20 céges mobilom ami úgy döntött, hogy nem tölt és le is kapcsol ha rádugom a töltőt. Ilyenkor vissza sem tudom kapcsolni, amíg az akksit ki nem veszem belőle. Az akksi valószínűleg hibátlan, mert ha kiszerelem és külön feltöltöm, akkor visszatéve 100%-on áll és működik rendesen. Több töltőt is kipróbáltam, sőt USB kábelt is, sehogy nem ok. Lehet vele valamit kezdeni vagy kuka?
Ha céges, akkor nem a Tied, nincs vele dolgod. Add vissza, hogy nem jó, kérj másikat, vagy javíttassák meg.
Rendben, persze, csak jó lett volna tudni, hogy úgy adom le hogy valószínű kuka (típus/tipikus hiba) rendeljenek valami újat, vagy javítható és pár hétre szerezzenek tartalék telót amíg ez meg nem jön.....
Üdv.
Valaki ismeri ezt a telefont THL4400, mert volna vele kis gondom. Szeretnék kis segitséget kérni. Mi lehet a baj.
Én nem ismerem, de olvastad?
Bővebben: Link
Köszi. Igen azt. de nekem az van hogy a kisfiam leejtette és a képernyő megrepedt, de végül is azért mutat.
Nos vettem bele másik képernyőt,de az sajna csak a háttér világitás megy,kép nuku. Mi lehet ilyenkor.
Sziasztok!
Van-e rá esély, hogy egy régebbi Nokia telefon, 5Mp-es kameráját, át tudom rakni, egy Tablet 3Mp-es kamera helyére. Úgy, hogy működjön is? Ez ilyen eszközök mennyire lehetnek kompatibilisek egymással? Mert feltételezem, hogy az Android ,ugyanúgy felismeri a hardver elemeket, mint pl egy Windows?
Semmi esélye. Kb 99,9% hogy más a csatlakozója. Nem fog felismerni egy kamerát, ez nem USB eszköz. Ez hardveresen van kezelve, megírva hozzá a kameravezérlő driver.
Kb annyi az esélye minthogy telitalálatod legyen az ötöslottón.
Sziasztok! Van egy Lumia 800-am ami bekapcsolásnál a nokia feliratnál akár lemerülésig se hajlandó továbbmenni. Szerintetek mit tehetnék eme esetben? Így sajnos a hard reset-ig se akar elmenni.
Szia!
Hard reset-et a 3 gombos módszerrel próbáltad? Hang lehúzó+kamera+bekapcs., majd mikor rezzen egyet elengeded a bekapcs. gombot, de a másik kettôt még tartod kb. 5-7 másodpercig... így próbáltad te is?
Üdv!
Próbáld meg visszahozni a Lumia Recovery tool segítségével. Esetleg egy régebbi Nokia Care Suite-al, ha találsz hozzá megfelelő package-t (ROM-ot). Utóbbihoz, hogy találj megfelelőt, kell hozzá a típusszáma (pl.: RM-801) és a Product Code-ja (pl.: 059L820). Lehet, hogy DLOAD módba is kell majd kapcsolnod (hangerő fel + power a bekapcsolás után rezzenésig). Ha ekkor netán bejönne valami meghajtó formázás, még véletlenül se nyomj rá, mert akkor végleg vége. Ha sehogy sem ismeri fel semelyik program sem, akkor valószínű lejárt az ideje szegénynek.
Köszi a segìtséget holnap kiprobálom ma müszakban vagyok.
Igen de a 800 asnál nekem a hard reset csak a 3 gombos modszerrel müködött (mert 2 db van) ugy hogyha 3 gomb lenyomva rezzen a bekapcs felenged a többi lentart a microsoft logoig aztán felenged. De ez nem megy el a microsoft logoig mert nokia feliratnál megáll. Gondolom sérült valami és nem bootol. Android esetén nem jelentene gondot.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |