Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lehet, hogy Te hycomatnak veszed, de egyébként "munkavédelemnek" hívják. Vagyis inkább "munkásvédelem". Mivel nem mindenki díjbirkozó, ezért kiszámoltak egy "egészséges" átlagot. És ez sokféle területen így van, lásd például sugárveszélyes munkahely.
Régen a cementes zsák 50, azaz otven kilogrammos volt, ennek ellenére volt aki (pl sörért) 4et is felvitt egyszerre a harmadikra. Aztán egyszercsak beléptünk az Eu-ba Azóta se a meszes, sea cementes zsák nem 50 kg hanem csak 20, vagy 25...
A vetőmagok régen 75kg csomagolásban voltak zsákokban, emberi mozgatáshoz. Nem normális dolog volt. Vittem én is ilyet, de arra mentünk, amerre a zsák húzott, és azt is cikkcakkban.
A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2016
A liszt, kukoricadara egyéb terményporok ma is 50kg-osak. Egy konténerbe 21t-át raknak belőle hárman 12zsák magasra, és van olyan nap amikor ötöt is (105t!) megpakolnak a rakodóink (anyagmozgatási szakreferenseink ). Egy konténerért kapnak 2000Ft-ot!
Innen látszik, nem falusi gyerek vagyok! El is felejtetem, pedig a fater mesélt róla, meg meg is mutatta, hogy kell rendesen bekötni egy búzás zsákot. (A + benne, hogy orvos volt. )
Próbáltam mindkét verziót és az egy emberes a nyerő.
Egyébként ebből szokott adódni az a félreérteés amit egy nagy csattanás követ: -Te nem fogtad? -Ba*meg azt hittem te fogod! // nem véletlen tettem be, nem lehet ketten vinni!
Az a gond, hogy a munkavédelem eddig jut, az, hogy pl. az olajálló kesztyű, kb 2 percig olajálló és a lakkbenzin hígító lemarja a kezemről, már nem gáz.
Ha sok pénzem és szabadidőm lenne, hülyére perelném a gyártót, hogy ettől kaptam allargiás reakciót.
Rosszul mondtad: Ha beperelném a gyártót, akkor sok pénzem és szabadidőm lenne!
Azon gondolkodom, hogy miért a vicces topic-ban van.
Tudom, sírós nincs... Gondolom itt sem sokáig, talán a a fórum neve miatt. Attól függetlenül, hogy messzemenően igazad van
Én annakidején (kb. 6 éve) egyszerre két szervergépet (~35-40kg/masina) fogtam meg, hogy viszem, majd amikor egy ajtónál, hogy ki tudjam nyitni, észrevettem ezt a matricát, akkor szóltam valakinek, hogy segítsen Onnantól ketten vittünk egyet, s nehezebb volt cipelni, mert így se fogása nem volt, se elférni nem lehetett vele a lépcsőn...
35-40 kg nál már indokolt a 2 személy, de nem a súly , hanem inkább a fogás miatt.
45 kilós fénymásolót vittem be irodába egyedül, derekam még rendbe van, mert edzek, de ilyen súlynál már könnyen tud roppanni. A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2016
24 vagyok de mikor indul az idény tritikále, kukoricza,napraforgó sorrendbe mindig kézzel zsákoljuk ki és kézzel pakoljuk mázsára oda vissza a futóra. Majd a vevőknek kézzel behordjuk ki hova kéri. Egy egy nap alatt van hogy pupos nagy románpótnyit lenyomunk ìgy 2en. Eltérőek a zsákok súlyai de átlag 50kg. Nem emberi munka de szeretem csinálni. 1-2pohár sör közbe és már majdnem meg se kottyan :d
Akkor nevess ezen. Némelyik kép szenzációsan jó!
Akkor és most.
Vagy kútból halat.
Na szóval, rokonomnak állítok össze gépet, és monitorkeresgélés közben akadtam erre a markecing szövegre.
Idézet: „Karcsú kivitele miatt nem volt egyszerű feladat erős hangrendszert építeni az MX239H-ba. Ezzel együtt, a kijelző 32 mm átmérőjű hangszórókat kapott az erősebb és tisztább kimenet és a jobb basszusok érdekében. A zengő kamrák térfogata akár 100 cm3 is lehet, ami a monitor hangterjedelmét egészen új határokig tolja ki. A beépített erősítő javítja a hangszóró hangvisszaadását – hasonlatosan ahhoz, ahogy egy több lóerős autóból is jobb teljesítmény facsarható ki. Az MX239H csatornánként 5 wattos erősítőket használ, a hangszórók pedig nagyméretű, ritkaföldfém mágneseket használnak a még erősebb, még „ütősebb” hangok kibocsátásához.” A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2016
Jól látod, az ilyenekből lesz marketinges.
Ezen múlik a termék sikere. Régi saját mondásom, hogy könnyebb eladni egy kalap ka.it ügyes dumával, mint egy kalap aranyat csendben ugyanannyi pénzért.
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2016
Aki az ilyen szövegnek bedől, meg is érdemli. Bármi vétele előtt a termékről fórumokat, videókat kell nézegetni, nem az ilyen süketelést.
Azért el kell ismerni, a "ritkaföldfémes, zengőkamrás, háromcentis basszustolók " kieszelésére nem semmi agy kell.
A helyzet az, hogy az emberek 99.9%-a a marketing adatok alapján vásárol. Van kis részük akik megkérdezik a "hozzáértőket" aztán vesznek valami hulladékot. A maradék 0.1% pedig itt fórumozik, meg még néhány más fórumon és ennyi.
Hatalmas szöveg, minden fillért ki kell passzírozni belőle, ha már beleraktak két hatalmas, 32mm átmérőjű hangszórót.
Amúgy maga a monitor, elég jónak tűnik, a méretileg sem lehet rá panasz, otthonra netezni, filmezni, általános dolgokra tökéletes, az átlagfelhasználó úgysem audiofil, ha a jutyúbról tudja hallgatni a muzsikát, az már tökéletesen megfelel, filmezéshez meg van rajt fejhallgató kimenet. Fiataloknak, játszani már úgysem elég ez a felbontás, kell legalább az 1440p, de már inkább a 4K. Az ASUS még a jó márkák közé tartozik, igaz kicsit drágább a többinél, de szerintem megéri az árát. Azért van itt duma rendesen.
Alapvetően nincsenek rossz véleménnyel róla, de ez a szöveg, fájó idegbecsípődésem ellenére is megnevettetett.
Jó, jó, de azért én még egy kicsit részletesebben kifejtettem volna az acélkékre eddzett LED izzók(!) szimmeringjének fontosságát!
Á nem lehet, ezt a LED-es ügyet már a konkurens márka eljátszotta.
7:15 től
Bővebben: Link
De jól néz ki az a Samsung Galaxy tab!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |