Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   734 / 983
(#) Robin2 válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Okt 18, 2016 /

Lehet, hogy Te hycomatnak veszed, de egyébként "munkavédelemnek" hívják. Vagyis inkább "munkásvédelem". Mivel nem mindenki díjbirkozó, ezért kiszámoltak egy "egészséges" átlagot. És ez sokféle területen így van, lásd például sugárveszélyes munkahely.
(#) Joe_001 válasza mps hozzászólására (») Okt 18, 2016 /

Régen a cementes zsák 50, azaz otven kilogrammos volt, ennek ellenére volt aki (pl sörért) 4et is felvitt egyszerre a harmadikra. Aztán egyszercsak beléptünk az Eu-ba Azóta se a meszes, sea cementes zsák nem 50 kg hanem csak 20, vagy 25...
(#) nagym6 válasza Joe_001 hozzászólására (») Okt 18, 2016 /

A vetőmagok régen 75kg csomagolásban voltak zsákokban, emberi mozgatáshoz. Nem normális dolog volt. Vittem én is ilyet, de arra mentünk, amerre a zsák húzott, és azt is cikkcakkban.
A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2016
(#) szamóca válasza Joe_001 hozzászólására (») Okt 18, 2016 /

A liszt, kukoricadara egyéb terményporok ma is 50kg-osak. Egy konténerbe 21t-át raknak belőle hárman 12zsák magasra, és van olyan nap amikor ötöt is (105t!) megpakolnak a rakodóink (anyagmozgatási szakreferenseink ). Egy konténerért kapnak 2000Ft-ot!
(#) Joe_001 válasza nagym6 hozzászólására (») Okt 18, 2016 /

Innen látszik, nem falusi gyerek vagyok! El is felejtetem, pedig a fater mesélt róla, meg meg is mutatta, hogy kell rendesen bekötni egy búzás zsákot. (A + benne, hogy orvos volt. )
(#) zsoltee0001 válasza nedudgi hozzászólására (») Okt 18, 2016 / 1

Próbáltam mindkét verziót és az egy emberes a nyerő.
Egyébként ebből szokott adódni az a félreérteés amit egy nagy csattanás követ:
-Te nem fogtad?
-Ba*meg azt hittem te fogod!

// nem véletlen tettem be, nem lehet ketten vinni!
(#) zsoltee0001 válasza Robin2 hozzászólására (») Okt 18, 2016 /

Az a gond, hogy a munkavédelem eddig jut, az, hogy pl. az olajálló kesztyű, kb 2 percig olajálló és a lakkbenzin hígító lemarja a kezemről, már nem gáz.
Ha sok pénzem és szabadidőm lenne, hülyére perelném a gyártót, hogy ettől kaptam allargiás reakciót.
(#) Kovidivi válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Okt 18, 2016 /

Rosszul mondtad: Ha beperelném a gyártót, akkor sok pénzem és szabadidőm lenne!
(#) Gafly válasza szamóca hozzászólására (») Okt 18, 2016 /

Azon gondolkodom, hogy miért a vicces topic-ban van.
Tudom, sírós nincs...
Gondolom itt sem sokáig, talán a a fórum neve miatt.
Attól függetlenül, hogy messzemenően igazad van
(#) bbb válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Okt 18, 2016 /

Én annakidején (kb. 6 éve) egyszerre két szervergépet (~35-40kg/masina) fogtam meg, hogy viszem, majd amikor egy ajtónál, hogy ki tudjam nyitni, észrevettem ezt a matricát, akkor szóltam valakinek, hogy segítsen Onnantól ketten vittünk egyet, s nehezebb volt cipelni, mert így se fogása nem volt, se elférni nem lehetett vele a lépcsőn...
(#) zsoltee0001 válasza bbb hozzászólására (») Okt 18, 2016 /

35-40 kg nál már indokolt a 2 személy, de nem a súly , hanem inkább a fogás miatt.
45 kilós fénymásolót vittem be irodába egyedül, derekam még rendbe van, mert edzek, de ilyen súlynál már könnyen tud roppanni.
(#) konyak6 hozzászólása Okt 19, 2016 /

Asszony 55 kg. Ès egy emberes!
(#) MikulaSan hozzászólása Okt 19, 2016 /

24 vagyok de mikor indul az idény tritikále, kukoricza,napraforgó sorrendbe mindig kézzel zsákoljuk ki és kézzel pakoljuk mázsára oda vissza a futóra. Majd a vevőknek kézzel behordjuk ki hova kéri. Egy egy nap alatt van hogy pupos nagy románpótnyit lenyomunk ìgy 2en. Eltérőek a zsákok súlyai de átlag 50kg. Nem emberi munka de szeretem csinálni. 1-2pohár sör közbe és már majdnem meg se kottyan :d
(#) sonajkniz válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 19, 2016 /

Akkor nevess ezen. Némelyik kép szenzációsan jó!
Akkor és most.
(#) Gafly válasza sonajkniz hozzászólására (») Okt 20, 2016 /

(#) szamóca hozzászólása Okt 22, 2016 /

Na szóval, rokonomnak állítok össze gépet, és monitorkeresgélés közben akadtam erre a markecing szövegre.

Idézet:
„Karcsú kivitele miatt nem volt egyszerű feladat erős hangrendszert építeni az MX239H-ba. Ezzel együtt, a kijelző 32 mm átmérőjű hangszórókat kapott az erősebb és tisztább kimenet és a jobb basszusok érdekében. A zengő kamrák térfogata akár 100 cm3 is lehet, ami a monitor hangterjedelmét egészen új határokig tolja ki.
A beépített erősítő javítja a hangszóró hangvisszaadását – hasonlatosan ahhoz, ahogy egy több lóerős autóból is jobb teljesítmény facsarható ki. Az MX239H csatornánként 5 wattos erősítőket használ, a hangszórók pedig nagyméretű, ritkaföldfém mágneseket használnak a még erősebb, még „ütősebb” hangok kibocsátásához.”
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2016
(#) Bakman válasza szamóca hozzászólására (») Okt 22, 2016 /

Jól látod, az ilyenekből lesz marketinges.
(#) nagym6 válasza szamóca hozzászólására (») Okt 22, 2016 / 1

Ezen múlik a termék sikere. Régi saját mondásom, hogy könnyebb eladni egy kalap ka.it ügyes dumával, mint egy kalap aranyat csendben ugyanannyi pénzért.
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2016
(#) Bakman válasza nagym6 hozzászólására (») Okt 22, 2016 /

Aki az ilyen szövegnek bedől, meg is érdemli. Bármi vétele előtt a termékről fórumokat, videókat kell nézegetni, nem az ilyen süketelést.
(#) szamóca válasza Bakman hozzászólására (») Okt 22, 2016 /

Azért el kell ismerni, a "ritkaföldfémes, zengőkamrás, háromcentis basszustolók " kieszelésére nem semmi agy kell.
(#) Buvarruha válasza Bakman hozzászólására (») Okt 22, 2016 / 1

A helyzet az, hogy az emberek 99.9%-a a marketing adatok alapján vásárol. Van kis részük akik megkérdezik a "hozzáértőket" aztán vesznek valami hulladékot. A maradék 0.1% pedig itt fórumozik, meg még néhány más fórumon és ennyi.
(#) mark.budai válasza szamóca hozzászólására (») Okt 22, 2016 /

Hatalmas szöveg, minden fillért ki kell passzírozni belőle, ha már beleraktak két hatalmas, 32mm átmérőjű hangszórót.
Amúgy maga a monitor, elég jónak tűnik, a méretileg sem lehet rá panasz, otthonra netezni, filmezni, általános dolgokra tökéletes, az átlagfelhasználó úgysem audiofil, ha a jutyúbról tudja hallgatni a muzsikát, az már tökéletesen megfelel, filmezéshez meg van rajt fejhallgató kimenet. Fiataloknak, játszani már úgysem elég ez a felbontás, kell legalább az 1440p, de már inkább a 4K.
Az ASUS még a jó márkák közé tartozik, igaz kicsit drágább a többinél, de szerintem megéri az árát. Azért van itt duma rendesen.
(#) szamóca válasza mark.budai hozzászólására (») Okt 22, 2016 / 1

Alapvetően nincsenek rossz véleménnyel róla, de ez a szöveg, fájó idegbecsípődésem ellenére is megnevettetett.
(#) Csupasz válasza szamóca hozzászólására (») Okt 22, 2016 /

Jó, jó, de azért én még egy kicsit részletesebben kifejtettem volna az acélkékre eddzett LED izzók(!) szimmeringjének fontosságát!
(#) ktamas66 válasza Csupasz hozzászólására (») Okt 22, 2016 /

Á nem lehet, ezt a LED-es ügyet már a konkurens márka eljátszotta.

LED.JPG

(#) zsoltee0001 hozzászólása Okt 22, 2016 /

7:15 től
Bővebben: Link
(#) Johnycorp válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Okt 22, 2016 / 1

Van olyan jó, mint az elszabadult beton tömörítő.
De biztos volt már:
Bővebben: Link
(#) Bakman hozzászólása Okt 23, 2016 /

(#) Kari55 válasza Bakman hozzászólására (») Okt 23, 2016 /

Ez tetszett!
(#) gerleimarci hozzászólása Okt 23, 2016 /

De jól néz ki az a Samsung Galaxy tab!
Következő: »»   734 / 983
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem