Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Gondolod, hogy elírta az angol? Bár a SOT az értelmes rövidítés a lízingelt gépkocsiknál. Lehet hogy igazad van erre nem is gondoltam.
Optimista lehetsz, hogy megkapod a másodikat is. De pl. saját és kollégák közti tapasztalat az (~6-8 alkalom), hogy nem küldik újra, eddig még sose jött második csomag, ezért inkább a visszatérítést kell erôltetni. Olyan viszont már volt, mit ahogy jártál, reklamáció után jött meg, de második nem jött ahhoz sem.
Ez csak arról szól náluk, hogy jól kifuss a reklamálási idôbôl. A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2016
Nekem volt pár olyan rendelésem, ami nem jött meg és elküldték ismét, ingyen. Ez attól is függ, hogy milyen összegű a vásárolt termék, ezek mind olcsóbb dolgok voltak. Van több is, amiből így most kettőm van, mert utána az első küldemény is megjött.. pl. USB video digitalizáló, mágneses konyhakés tartó, stb... volt olyan, amelyik a rendelés után majdnem 3 hónapra jött meg. Biztos körbeutazta a Holdat közben.
A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2016
Én igazán ennek örülnék a legjobban, ha meg sem jönne a második, ha igazából fel sem adta volna. Akkor nem lenne semmi gondom vele.
Amúgy megírtam az eladónak, hogy közben megérkezett az első is, és kérdeztem tőle, hogy most akkor hogyan tovább. De már 3 napja nem válaszol, a reklamáció meg ugye nyitva van közben. Most szerintetek mit tegyek, ha nem jön válasz tőle? Lezárjam a dolgot, anélkül, hogy válaszol, mert ugye a terméket végül megkaptam? Vagy azért várjam meg, hogy visszaírjon valamit?
Lezárhatod az ügyet pozitívval. Ha megérkezik egy második termék is, akkor kifizeted újra, ennyi. Nem kell kommunikálni sem az eladóval, szerintem egyértelműek a lépések. Ha el akarod lopni a terméket, az eladó úgyse tud semmit sem tenni, tehát innentől az ember lelkiismerete fog dönteni.
Időközben válaszolt az eladó:
Thank you for confirming you have received the order. May I request that you do close the case? If you received the second parcel, please accept this as a gift from us Regards Szóval azt írja, hogy ha megjön a második az ajándékba adja. Azért ennek ellenére lehet úgy lenne korrekt, hogy ha tényleg megjön, akkor írok neki és felajánlom, hogy kifizetem.
Pontosan így kell tenni, mert az ugyeskedők intézik el hogy az eladő esetleg nem szállít bizonyos országokba.
---- Mi van ezzel a hobbielektronikával, próbálja kitalálni mit akarok írni, de nem sikerül neki, ha meg megpróbálok visszamenni kijavítani akkor nem látszik a kurzor ez így igencsak macerás, szinte használhatatlan....
A hiba valószínűleg az ön készülékében van.
Lezártam az ügyet és szeretnék pozitív értékelést adni, de nem tudok.
Az előzményekben ez a megrendelés a "Returns and cancelled orders" alatt jelenik meg, és az értékelés ikon szürke színű. Alatta azt írja, hogy "Status: Your request is closed Item not received request is closed. " Ilyenkor már nem tudok többet értékelést adni?
Sziasztok!
A Paypal számla nyitását követően van lehetőség arra hogy úgy utalok pénz a Paybal-ra, hogy nem adom meg a bankszámlaszámot(mármint úgy értve hogy a regiszrációnál nem adtam meg a számlaszámot)?
Szia.
Bejelentkezel a PayPal fiókodba és katt a Top Up -ra (bal oldalon találod az egyenleg infódnál). Ott megkapod az utaláshoz az adatokat. A hozzászólás módosítva: Nov 5, 2016
Sziasztok! A PayPal-tól ezt az üzenetet kaptam. A google fordítóval lefordítottam, de sehol nem találom az oldal tetején a Get Verified gombot...
Log in to your PayPal account at www.paypal.com and click Get Verified at the top of the page.
Valószínűleg csak a jelszavadat akarja kicsalni. Ne kattints rá.
A régebb óta ebajozók segítségét kérem.
Az áruk nézegetésénél az oldalon megjelenik, magyar Ft-ba mennyibe is kerül az a vételár, valuta. Azonban a fizetésnél egy rosszabb árfolyam alapján történik a kifizetés, levonás. Pl. múltkorában vettem egy DDS generátort, kb. 8.900.-ért és a vásárlás igazolásánál 9ezer valamennyi lett, 3-600.-Ft lett pluszban az eltérés. Nem emlékszem a pontos árra, csak eszembe ötlött a minap, vajon csak nekem van ilyen tapasztalatom?
A gond egy része az árfolyamváltozás. Leginkább az, hogy valamelyik tökkelütött (szoftveresük) kitalálta, hogy kedve gesztus a lokális pénznemre váltás. Erre még rátesz egy lapáttal, hogy a paypal/bank más kezelési költséget számol fel. Az a hab a tortán, hogy a tényleges kifizetés nem mindig azonnal, hanem valahány nappal később történik meg.
A PayPal valuta konverziós díjat számol fel. Kevesebb a konverziós díj, ha a bankod konvertálja. Volt róla szó már rengetegszer.
Az az igazság, reméltem egy gyorsabb magyarázatot, mint a 100 valahány oldalt nézegetni. Dolgozó ember vagyok és hálás a gyors segítségért.
Egyébként a pénz levétele nagyon gyors, általában 1 órán belüli. Valószínű vagy ügyelet van a Távol-Keletieknél vagy automatizálták. A fiam szerint a kártyás fizetésnél nincs ennyi ráfizetés, ott annyi, amit ígért az oldal. Nem tudom, tájékozódom még.
Talán onnét is fakadhat, huf > usd usd > helyi valuta konverzió "jó" árfolyamon .
Szerintem nem. Az eladó X pénznemben teszi fel a terméket, te X pénznemben fizetsz neki, a többi nem tartozik rád. Ha a paypal konvertál akkor eléggé lehúzós, ha a bankod akkor nem igazán.
Srácok nem tudom elhinni, de szerintetek létezik, hogy ez a sebességmérő elektromos kerékpárhoz csak 3.41$ ?????
+postaköltség... Elektromos kerékpár sebesség / töltöttség mérő... Szerintem ebbe az anyag többe kerül, és még a munkadíjjat nem is számoltuk. Vagy hol van az apróbetűs rész???? Egyébként találtam még más "jóárasított" termékeket is... A hozzászólás módosítva: Nov 7, 2016
Hali!
Kinaiul nem tudom a linkedet olvasni, de ott nem $ árat látok... Sok apró ebayos cucc ára is házhoz szállítva össz 280Ft, ezt sem lehet érteni, ebből mennyi nekik a posta az anyag és a haszon... Itt a postára beköszönni sem lehet ennyiért
De ott van mellette zárójelben a $ érték. És az annyi ami oda van írva, már rendeltem ilyet pl:
High voltage DC-DC 12V step down... Igaz ez másik link, de kemény 2.39$ fizettem érte. [36V-84V转12V10A] Ennek is ha megnézzük az árát, szerintem a belevaló alkatrész és a doboz többe kerül. Kíváncsi leszek még a postaköltségre majd, azt még nem fizettem... Van egy olyan érzésem, hogy a BLDC vezérlőt is innen fogom rendelni... A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2016
Ott másképp működnek a dolgok. Az állam iszonyatosan támogatja ezeket a dolgokat. Ingyen postát és egyéb támogatást kapnak. Szóval nem kell ezen az árakon csodálkozni, ott másképp dübörög a gazdaság.
Üdv: Alin hogy lehet - pontot adni. És hogy lehet vissza kapni a pénzt.
Esetleg valaki segithetne üzenetben is megirhatja angolul. kösz.
A rendelt termék mellett a [Confirm goods received] gombra kattintva bejön egy visszajelzési oldal.
Ott a rendelt áru melletti négyszöget kipipálva ismét a [Confirm goods received] gombra kell kattintani, ekkor tudsz csillagot adni és értékelést írni. Ha megvan, akkor küldés és kész.
Kösz. Csak nem akarok értékelést adni,mert nem kaptam meg azárut.
Hiába irtam ,nyitottam vitát,és semi,se áru se pénz. Ilyenkor mi.
Beállnék én is a kérdezők sorába. Kép mellékletben. Ettől bővebb hibaüzenetet nem tudtam sehogy kicsikarni a rendszerből. Ötlete van valakinek, hogyan tovább?
A kártyát régóta használom, fizettem már ettől többet is vele (kb. fél évvel ezelőtt). A kártya ellenőrizve van a PayPal által (négy jegyű kód a közleményben). Ez egy CIB bankos internetkártya. Érdekes módon, a banknál lévő főkártyámat mindenféle kérdés nélkül elfogadta, nem kért ellenőrző kódot sem. A képen szereplő összeg több eladótól jött össze, tehát nem egy termékre vonatkozik.
Hát ilyenkor gondolom leírod a visszajelzésbe a problémád, és nem adsz egy csillagot sem.
(De előbb még megvárod a vita mivel zárul.)
Az elmult öt évben talán egyszer, vagy kétszer fordult elő hasonló helyzet, hogy nem fogadta el a káryámat amit azelőtt simán használtam.
Egy két nap mulva meg elfogadta minden gond nélkül ugyanazt a kártyát, és sose derült ki, hol volt a probléma. Talán csak átmeneti rendszerhiba... Próbáld meg pár nap mulva, jobb ötletem nincs... Ha végképp nem megy, vedd fel a kapcsolatot a supporttal (paypal és bank is)... |
Bejelentkezés
Hirdetés |