Fórum témák
» Több friss téma |
A chrome néha csinál olyanokat, hogy nem tudok pl. ide üzenetet írni mert a válasz gombra kattintáskor nem történik semmi. Meg olyat is, hogy adott oldalak bizonyos funkciói nem működnek. Meg ha sok ablakot megnyitok akkor vagy homokórázik a 80%-a, vagy kiírja hogy nincs elég memória, vagy manózik és összeomlik néhány. Pedig a legfrissebb verzió.
A sok éves Nokia telómban van egy háromszáz akárhány megahertzes proci, egy kevéske RAM, és tökmindegy az opera mini-nek hogy hány ablakot nyitok meg, pedig pont ugyanígy néznek ki az oldalak, nem valami csökkentett kinézetű mobilos verzió. Talán csak a reklámokkal meg az ugrabugráló akármikkel kevesebb.
Sziasztok! PC-k terén nem vagyok nagy koponya
![]()
Fel tetem én is az operát most azon netezek.
Szia.
Vagy nincs feltelepítve minden hardver, vagy frissítéseket tölt le. Friss telepítés után -ha nem manuálisan végzed el- kellhet neki néhány nap (géphasználat időtartamától, internetsebességtől függően), amíg a háttérben elvégzi a frissítések telepítését. Nem csak a memória lehet túlterhelt, okozhatja a lassulást a HDD, vagy a proci túlterheltsége is. Feladatkezelőben meg kell nézni, mi foglal sok erőforrást és melyiket. [CTRL]+[ALT]+[DELETE] Mi a konfig? 32, vagy 64 bites Win, mennyi memória van a gépben, milyen proci? A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2016
Nekem nem jött be az opera még lassabb meg szakadozik meg feszt lefagy az is.
32bites. 8giga ram erős laptop. Soha nem volt meg vele ilyen. Semmi nem fogja se a procit se a memoriat... En még ilyet nem láttam...
A HDD sem foglalt? Azt nézted?
32bites gépbe felesleges 8Giga RAM, csak 4Gb -ig tudja kezelni. Eszközkezelőben nincs ismeretlen hardver? A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2016
Próbáljátok ki a Vivaldi böngészőt aki szereti pluginozgatni azt is tudja mert Chrome alapú csak épp nem eszi meg a gépedet.
Internet sebességet, és pinget mértél már? Másik gépen ily tapasztalod ezt a lassulást?
persze másik gépen is ugyan ez azon meg win 7 van.
[url=http://www.speedtest.net/my-result/5855439041Kép: Hivatkozás[/URL]]internet sebeség[/url] A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2016
Milyen szolgáltató ez, milyen az átviteli közeg és mennyi a hivatalos sebessége?
A 15Mbps a mai világban nem egy szédítő sebesség... A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2016
ez a hivatalos sebesége antena hungária helyi szolgáltatás kábel modem van feltéve.
Nekünk most a napokba lett váltva végre valahára a 8/0.7 Megabit a UPC-nél szóval... igen 29-es körzetbe ilyen még mindig van és szinte ott ez a max, de szerencsére jönnek az új szolgáltatók.
Már 270/70 van helyette ![]()
És most az honnan jött, hogy lassabb, mint ezelőtt? Egyébként végig kábelhálózat, vagy elképzelhető hogy van benne vezeték nélküli jelátviteli rész is?
Egyéni végpont, vagy megosztott pl mint a bérházban? A kábelt milyen kábelre érted? Koaxiális? Mi a kábelmodem típusa? A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2016
Nincs benne semmi ez a modem és a gép közti sebeség
Egyébként ha a sebességmérés kb a szerződésben rögzített értéket adja vissza, nem hinném, hogy lehetnne bármilyen reklamációra alapod...
Ha esetleg akadozik, és LAG -ol a neted azt maximum bejelentheted a szolgáltatónál hibaként. Legfeljebb végeznek egy vonalvizsgálatot, aztán kiderül van -e valami hiba az átviteli közegben. A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2016
Az új szolgáltató is csak akkor jobb, ha az átviteli technológiája fejlettebb az előzőnél. Ha ugyan olyan, akkor nem biztos hogy lesz érdemi javulás is...
Sziasztok. Egy DELL laptop tápját javítottam meg (lefeküdt zárlatra) és közben egy "ID" áramköröcskére lettem figyelmes, amit a töltésvezérlő, vagy maga a BIOS használ validálás céljára, hogy a saját tápjával töltöd e vagy sem.
Ennek az IC -nek tudtok nekem adni adatlapot? (vagy hasonlót)? Előre is köszönöm az infót. ![]()
Végeztem két gyors mérést. Az azért legyen világos, ahány sebességmérő oldal, az annyiféleképp mér.
Ha a szolgáltatónak van sebességmérő szolgáltatása, akkor ott kell mérni, az a hivatalos adat. Mint látszik, a sima speedtest.net oldal szerint a letöltési sebességem még a felét sem éri el a valódinak. Viszont a szolgáltatónál mért sebesség igazolja is, hogy megvan a sebességem. És azzal is tisztában kell lenni, hogy ezt a sebességet a szolgáltató minden esetben csak a saját szervere és az ügyfél gépe közt tudja biztosítani. Nyilván az internet 99% -a meg nem a szolgáltató szerverén van elhelyezve, csak keresztül megy rajta. Tehát ami a mögött van, az a sebesség már csak az ott lévő legkissebb átviteli csatorna maximális sebessége lesz. Egyébként ha pontos mérést akarunk, akkor érdemes feltelepíteni a "Network Meter" gadgetet az: http://addgadgets.com oldalról. Ha ezt megfelelően beállítjuk, akkor realtime módon kijelzi a hálózati sebességet. Egy megfelelően nagy fájl letöltésekor látható a pillanatnyi sebesség értéke is.
Le töltölötem de nem exe filét kaptam manem mást
Hasonlóról tudok. DS2401 Bővebben: Link, vagy az iButton család.
Mint írtam: gadget. Magyarul windows oldalsáv (sidebar) kiegészítő.
Windows 7 felismeri ha nincs letiltva az oldalsáv. Windows 8 vagy 10 alapból le van tiltva az oldalsáv. Engedélyezni kell, vagy külön fel kell telepíteni, utánna tudod csak telepíteni a kiegészítőt. Windows 8 / 10 enable sidebar... Windows 8 / 10 sidebar install... A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2016
Olyan kérdésem lenne, hogy mitől van az, hogy hd sentinel szerint egyik nap 1 gyenge szektor, 2 napra rá 2 gyenge szektor, 4 nap múlva 0 gyenge szektor. Egy hónapig 0 gyenge szektor,3 hét múlva megint 1 gyenge szektor, 3 hétig ez az 1 gyenge szektor van, most 2 gyenge szektort ír. Hibás szektor szerinte 1 van, de azt is olyankor jegyezte be, mikor most a végén 1 gyenge szektort ír, de utána is maradt az 1 gyenge szektor. Most vinyó kezd valami hülyeséget, vagy a sentinel bolondult meg?
Lehet ideje lenne futtatni egy teljeskörű lemezellenőrzést, a
"Fájlrendszer hibáinak automatikus javítása" és "Szektorhibák keresése és kísérlet a javításukra" opcióval...
Fel se tunt... hát ez a baj eddig 64 bites rendszer volt rajta
![]()
Azért annak a 32 bites Win7- nek vígan mennie kellene azzal a 4Giga RAM -mal amit lát a 8- ból.
2,4 et látott nem 4 et. Ne kérdezd miért
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |