Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
FGH60N60 típusú IGBT-t hol érdemes venni? Vett már valaki Aliex.ressen,vagy e-bay-en? István
Hazai forgalmazónál is lehet hamisat venni, távolkeltről pedig nagy a valószínűsége a nem eredeti dolgoknak. Próba cseresznye.
Lehetséges, de nagy valószínűséggel biztosabb a dolog, lévén nem csak egy-két darabot vesznek.
Szép jó napot kívánok, üdvözlök mindenkit. A következő témában érdeklödnék és egyben szeretnék segítséget kérni. A képen feltüntetett bistabil relét már régóta hajtom és sehol nem jutok hozzá. Tudja esetleg valaki, hogy hol lehet ilyet beszerezni.? Kereskedelmi forgalomban esélytelen, annyit tudok, hogy az e. On hangfrekvenciás vevőkészülékekbe tesznek ilyn relét.
Várom a válaszokat.
Kollegák!
Lenne valakinek egy ide való gombja elfekvőben, egy szerény összegért? Mert gondolom boltban ilyet már nem lehet kapni. (Pont olyan, mint a mellette lévők.)
Üdv. Ebből a "fotóból" nem igazán derül ki sem a gyártó, sem a típusszám. Így látatlanban Farnell, vagy digikey, estleg distrelec-t. Vagy RS.
Sajnos ezek között nincs olyan, amilyen nekem kellene.
![]()
Szia!
Bocsánat, de nekem is hasonló problémám van. Ha esetleg lecserélésre kerülnek a gombok, vagy sikerül forrást találni engem is érdekelne legalább 1 db ilyen. Yamaha CR-620 Köszönettel
Kollégák!
Egy dupla 250 K poti kellene nekem, ha tudná valaki, merre keressem. (Vagy esetleg valakinek van ilyen a fiókja mélyén... megköszönném.)
Ha a képet megnézted volna, láthatnád, hogy az övé két tengelyes.
Ha a szöveget elolvastad volna, írta volna hogy milyen spéci elvárásai vannak.
A hozzászólás módosítva: Szept 20, 2017
Össze ne kapjatok már miattam!
Igen, egy dupla 250 K poti kellene nekem, bár azt valóban nem írtam, hogy kéttengelyes, de úgy gondoltam, hogy jól látszik a képen. Nincs semmi más spéci elvárásom. ![]()
Kollegák!
Könyörüljön rajtam valaki egy ilyen potival. ![]()
Azt tudom, hogy a relé GRUNERgyártmányú. Típusszáma 703M
Èrintkezője 20A, és 2x 110 ohmos tekercse van. kb. 12V-tal lehet átbillenteni.
Tudjátok, hogy ilyen csavarhúzót hol lehet Magyarországon kapni?
Két lemezből áll, melyek szétfeszülve tartják a csavart amíg belekap a menetbe. Köszönöm.
Sziasztok!
Van egy iratmegsemmisítőm, ami túl lett terhelve, így ledarálta a motor fémtengelye a benne lévő műanyag fogaskereket. Ez egy LIDL-ben vásárolt United Office UAV 250 A1 készülék. Valaki tudja honnan lehet (ha lehet) hozzá szervízalkatrészt (fogaskereket) venni?
Sziasztok!
IEEE 1284-C tipusú apa csatlakozót keresnék. HP 1100 nyomtatóhoz. Sajnos én nem találok sehol. Tud valaki beszerzési helyet? Köszönöm.
Sziasztok! 2SK880GR jfet-et keresek, de egyedül a digikey-nél,mouser-nél találtam a neten, de 500 ft-nyi cuccért sajnálom a 6000 ft postaköltséget
![]()
Ezt én is láttam, köszi, de nem szeretnék 1250ft-ot fizetni egy max 100 Ft-os alkatrészért
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2017
Moderátor által szerkesztve
...eddig a 6000 Ft-ot "sajnáltad" ! 2 Ft-ért pedig nem fogsz kapni sehol.
Adj fel apróhirdetést.
Rendelj többet, akkor már nem vészes a szállítás díja sem, (könnyen lehet, hogy javításnál szükséged lesz rá) tartaléknak is jó, ha meg végképp nincs rá szükséged, tedd fel az apróba.
Ha azt mondod, hogy a mouser-nél találtál, akkor elvileg ők a te boltod: Bővebben: Link bár még sose rendeltem tőlük, de azt írják, mindent tudnak hozni ami a mouser-nél van... viszont van keresőjük, és abba bemásolva az alkatrészed típusát nem adott találatot... (Érdekes módon "555"-re szintén nem ad találatot, "741"-re viszont többet is...) Ha sikerült esetleg valami pozitívat, akkor oszd meg velünk is!
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 26, 2017
|
Bejelentkezés
Hirdetés |