Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én ezt a sütős témát tepsivel szoktam csinálni. Csinálok nagyobb mennyiségű szószt és tésztát, összezúdítom, kicsit összekeverem és megy bele egy kb. 7-8 centi magas tepsibe. A tetejére nagyon sok sajt, így be a sütőbe. Snidlinget nem szoktam használni
Úgy 1 éve, amikor sokan dolgoztunk hajnalig egy adminisztratív feladaton, és pizzát rendeltünk vacsorára. Mikor megjött, és szétosztottuk, a jó étvágyat felkiáltás után én nekiestem a pizzának, míg a körülöttem ülő 4 ember pedig elővette a telefonját, lefotózta és elküldte pár ismerősének.
Igen, gyakori betegség ez mostanában - bizonyos körökben.
Én legutóbb mérlegen fotóztam kaját, amikor a sarki intézményben sikerült egy 88 dekás gyros-tálat megvennem. Ez is volt már pár éve
Én utoljára hasonlót még analóg filmes géppel csináltam - Hollandiában palacsintázóban egy (igen, egyetlen!) palacsintát rendeltem és mikor megláttam mit hoznak ki, le kellett fotózni. Akkora volt a palacsinta, mint egy pizza, s legalább úgy felszerelve! A méretekre nem emlékszem, de némelyik itthoni 30cm-es pizzát húsmennyiségileg simán kenterbe verte
Na ez se ma volt, uszkve húsz éve már, de a minap kezembe akadt róla a fotó
Amúgy szerintetek minek kellene még előjönnie az oldalon, hogy megszigorítsák a topiknyitást? Ez a ma reggeli "Renova mini kazán csöpögés hibafód F0" topik gyönyörűre sikerült. Első hozzászólása az oldalhoz a frissen regisztrált hölgynek egy totál nem ideillő dolog. S nem ez az első eset! Mostanában egyre inkább elszaporodtak ezek, s egyre nehezebb tolerálni az efféle viselkedést.
Akkor én is társulok a hétfő esti vacsoránkkal: baconba csomagolt óriáskifli-melegszendvics! Van benne minden: ketchup, majonéz, natúr lapkasajt, reszelőn átdolgozott mozzarella és szalámi! Ha minden megvan hozzá, akkor ~10 perc összerakni és 20 perc sütőben sütni! (A tepsiben 2db látható.)
Ha igény van rá, akkor feltehetem ide a receptet is! A hozzászólás módosítva: Feb 21, 2018
Mi szalonnába szoktuk tekerni.
Jól néz ki, egész megéheztem. Tedd csak fel a receptet, megvizsgáljuk.
A hozzászólás módosítva: Feb 21, 2018
Megint a kötözködés, miközben tudhatnád, hogy mint minden, a bacon is magyar dolog.
Bővebben: Link
Nálunk két tábla szalonna között egy parasztkenyér a szendvics. Aktívabb koromban meg 3-5 grillcsirke ebédre. Ma már két hét alatt sem eszem ennyit. Igaz nem is kell egész nap a 30kg-os vésőgéppel dolgoznom.
Hát ez jó! Bakonyi. Ki találja ezeket ki? Etimológia angolul.
Ilyet vacsorára? Nem is tudnék aludni.
Ahhoz képest, hogy az ehhez "hasonló" (húsos) szalonnát, Angolszalonnának is hívják magyarul. Nem keverendő azért, mert az egyik rétegezett, a másik meg két rétegű.
Ma ma már én sem, de 50-60 évvel ezelőtt, ha ennél gyengébb volt a vacsora, éjjel felébredtem, hogy éhes vagyok.
Ha a dokumentuman formázási error-t találtok, akkor az azért van, mert a cím-wordart a 2007-es Office-bantalálható meg utoljára. Bocsánat.
OpenOffice-t javaslom - időtálló.
Egyik főnököm szöveg: "Én inkább nem is eszek munka közben, mert utána olyan nehéz újra dolgozni". A duma az megy
Én sem előre ettem. Előtte, közben és utána
Üdv! Van egy MBK két ütemű robogóm, és arra gondoltam hogy az olajhoz ( külön olajzású ) adalékolnék hozzá illóolajat, hogy legyen jó kis illata. Vajon tehetne kárt valamiben?
Hát körbejárja a ruhámat Meg nem tudni hogy ha közlekedek vele ki nem szereti még
Inkább ne. Nem tudni, de régen gyerekek szórakoztak különböző anyagokat benzinbe (igaz nem olajba) keverni valamiket, hogy nagyobb, vagy színes füstje legyen, egyik másik tönkretette a motort.
Mi a Trabiba ricinusolajat öntöttünk, a kenést javítani, meg persze a versenyillatot biztosítani.
Inkább ne, maradj a gyári ajánlás szerinti 2T olajnál.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |