Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha tudnám nem ide írnék hanem nagyba nézném. A néger fickónak az volt a szokása hogy az ökle elfér a szájába.
Esetleg ezek közt? Bővebben: Link
Ezt nem hiszitek el!!
A régi 32 GB pendriveomat már vérprofi számítógép-szerelő is "halottnak" diagnosztizálta! (Azaz semmi életjel és minden adat odaveszett.) Erre én most csak úgy újra elő vettem és azzal a gyanakvással kezdtem vizsgálgatni, hogy "biztosan" nem érintkezik valami valahol. Így elkezdtem különböző irányokból nyomogatni egy USB hosszabbító-kábelbe dugva. Egyszer csak felvillant a piros LEDje!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Szóval, nem minden lehet halott ami annak néz ki! ![]()
Nemrég történt az eset, hogy a kolléga kapott egy céges repiajándék pendriveot a csapatépítős képekkel. Gondolta milyen jó lesz a szkópról leszedni a képeket. Működött is 1-2 hónapig, amikor egyszer csak a pendrive megadta magát. Kolléga szétszedte, felmelegítette a forrasztásokat, erre a pendrive életre kelt. Ezután remekül működött 1-2 hétig, elhalálozott, kolléga megint megjavította.
Pár nappal később egyszer csak beront a konténerünkbe, szó nélkül turkálni kezd a szerszámos fiókban, előkapja a méretes gumikalapácsot, majd a következő pár percben picit átalakította az említett eszköz mechanikai dizájnját. A maradékot még a padlón addig ütötte, amíg az utolsó darabkája is felismerhetetlen nem lett. Valahol még a képek is megvannak a végeredményről.
Ezt kérlek, úgy hívják, hogy biomechanikus javítás.
![]()
Mint a döglött légy. "Lehet, hogy csak alszik."
![]()
Azaz. Letettem a cf kartyát a 350x120x60 as előmunkalt acélra. Hatrafordultam, lelöktem és a lap a kartyával együtt a földön landolt. A lapocska egyik éle belefúródott a kártyába a nyákot félig szétmetszve....
Helló.
Nem tudom melyik topikban tegyem fel ezt a kérdést az IGO nevű GPS alkalamzással kapcsolatban. Az a helyzet, hogy most vettem egy új mobilt. HUAWEI P Smart És a kijelzőjének a felbontása 2160 x 1080. És sehogysem találok rá megfelelő Skin-t. Nem indul. Ezt irja ki: Idézet: „User interface resolution (1080x1841) is not supported or compatible skin can not be found.” Elöre is köszönöm. ![]()
Nem tudom mi a konkrét célod a navigációval de én galaxy s4-en a sygicet használom. Más a wazet vagy azt amit.
Üdv!
Van itt valakinek kutyája? Van egy Rottweiler kutyám, aminek a fülét minden nyáron kikezdik a legyek. Nincs valakinek valami jó,vagy bevált tippje hogy mivel lehet ezt lekezelni, illetve távol tartani a legyeket? Állatorvos már adott ilyen-olyan szereket, de nem igazán vált be egyik sem, ezért próbálok a természet gyógyászat felé terelődni ![]()
Ismerem a problémát, nálunk is volt ilyen.
Amint tapasztaltad, az a baj, hogy a legyek folyton rámennek és nem tud begyógyulni. Van olyan szer, ami rajta marad és legyek sem szeretik. Sajnos pontosabb definíciót nem tudok adni, de van ![]() Mondjuk kutya termékét összeszedni és alaposan feltakarítani a lakását biztosan nem árt, valamint esetleg beporozni a környéket (tudom, eredeti kiírás szerint ami repül az ellen nem jó, de csak leszáll egyszer, és akkor gyalogszerrel közlekedik). Ez a része sohasem árt...
Igen, az a baj hogy folyamatosan lepik. Az ólja takarítva van, de nem igazán használ. Gondolkoztam hogy körbe permetezem a helyét, van valamilyen szer amit pl az élelmiszer iparban is használnak, le fújják vele a falakat és ha egy légy rá száll akkor le is esik. Másra állítólag nem káros, csak nem tudom mi a neve.
A kutya nem kennelbe (ólba) való, és nem megkötve.
Csak ezen esetben tudják támadni a legyek. Nekem 50 éven át volt kutyám, soha egy légycsípése nem volt egynek sem, igaz szabadok és boldogok voltak.
Megkérdeztem a feleségemet, hogy mi volt a csodaszer: Baba posikenőcs. Az a jó zsíros, vastag, régi szabvány szerinti
![]() Régen még a kromofág is leszedte a festéket ![]()
Én csak úgy ismerem, hogy kék kenőcs. (keress rá a neten, remélem, még létezik) Hámosít, igen gyorsan. Felfekvés kezelésére használják, természetes anyagokból.
Neogranormon kenőccsel kell vastagon bekenni a fülét.
A légy nem szál rá, a sebet gyógyítja. Mellékhatásként a szőr kicsit gyorsabban nő.
VPN-be valaki otthon van?
Se a NORD VPN-nél se az ExpressVPN nél nem találok se felhasználónevet... se normális server és port-ot
Ezek gondolom előfizetős szolgáltatások
eEltaláltad!
MIind a kettőre van előfizetésem!. Ha belépek a My Account-ba, akkor nem találok olyat, hogy user name!,_Iilletve a kiválasztott server portját sem!. Bejelentkezésnél e-mail_címet kér, de ha azt adom be a kliensprogramnak, akkor azt kapom hibának, hogy hibás felhasználónév. A hozzászólás módosítva: Júl 2, 2018
Moderátor által szerkesztve
Köszönöm mindhármótoknak a segítséget,kipróbálom a javasolt dolgokat.
Egyszer már nekifutottam, de akkor elhalt a dolog. Most viszont megint csövet kellene cserélnem az akvárium világításban, ami részben drága, részben sokat fogyaszt. Tehát adódik a lehetőség, hogy át kellene alakítani valamilyen LED-es világításra.
1. A sárgás fényű LED-ek fénye alkalmas a halak és növények megvilágítására? Képesek ezek a napot szimulálni? Nem zavarja bármi módon az életvitelüket? Ez balgának tűnő kérdés, de neoncsőből is külön gyártanak kimondottan erre a célra (ami lehet, hogy csak üzleti fogás). 2. A másik kérdés is primitív de mégis tanácstalan vagyok. Tudni lehet mekkora a fényereje a LED-szalagoknak? Esetleg éppen a neoncsőhöz képest? 2 db 18W-os cső van most benne (egy ideje már csak egy, most meg éppen egysem), amik azért jelentős fényerőt jelentenek kb. 10 cm-re a vízfelszín felett. A teljesítmény LED-ek nagyon vakítanak, ezért inkább a LED szalagot látnám értelmesebb alternatívának, de nyitott vagyok minden jó tanács befogadására.
Led szalag fényereje típusfüggő, sokféle, adataiban szerepel, valamint a színhőmérséklete is, ami a színe sárgától kékesig. Vannak vízálló led szalagok. A led szalag vágható bizonyos szakaszonként, általában kb. 5 centinként. Tehát olyan hosszút vágsz le, amennyi a szükséges fénymennyiséget adja. Az esetleg probléma lehet, hogy a led szalagon pontszerű a fénysugárzás, halakat talán zavarhatja. Esetleg beletenni a fénycső üvegrúdjába, ha a két vége lebontható. Ekkor szétszórja a fényt, és a fénycső "segít" a megfelelő színt adni, ugyanis az üvegcső belső bevonata adja a színt, amin a led fénye is átmegy. 12V DC táplálás kell a led szalagoknak, hossztól függetlenül.
Bővebben: Link Ennyit tudok ehhez mondani. A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2018
De ha például beleteszi egy ilyenbe, akkor már nem lesz pontszerű a fénye Bővebben: Link
Léteznek olyan LED-es fénycsövek amik méretben passzolnak a hagyományos fénycsövek helyére.
led fénycső Esetleg ez is megoldás lehet, közvetlenül 230Vról működnek és nem igényel átalakítást a régi burkolat (természetesen a fojtót, elektronikus gyújtót ki kell szerelni).
Üdv. Tudnátok mondani egy oldalt, ahol autók bontott ábrái vannak?
Mindenféle, tehát motor- felfüggesztés, szóval minden leírva, és külön minden alkatrész gyéri száma is.
Milyen típusú autóé? Ez például egy VW csoportos alkatrészjegyzék.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |