Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Van egy pont olyan rádióm. Bár a hangszóró nem eredeti benne. Ha kell, akkor elviszem.
Te is tudod hogy gitárhoz ezt javasolták addig amíg kész nem leszek. Esztétikai oka van. De ha nincs más bármi jó.
Szerintem gitárhoz pont nem jó ez a rádió. Annyira pocsék a benne lévő hangszóró. Vagy ha rákötöd külső hangszóróra, akkor esetleg. Az a másfél Watt, ami kijön belőle sem valami nagy szám. Bár full hangerőn torzít rendesen, gitárhoz pont jó.
![]() Egy nagyobb dobozos kéne, nagyobb hangszóróval. Pl. egy Budapest már sokkal jobb választás, a maga 8W kimenőteljesítményével, push-pull végfokával és a 3 hangszórójával, meg a hangszínszabályzójával. ![]()
A hangszórójáról most nem tudok fényképet küldeni.
Én még mindig nem tudom biztosra, hogy mi fog történni 2018 október 13.-án
![]() Tudna valaki felvilágositással szolgálni?
Azt tudom (most már)...
Én azt nem tudom, hogy mi fog történni? ![]()
Az attól függ hogy ilyen körülmények közt szeretnétek e jönni.
Ha ajándékba kapod, akkor több, mint tökéletes.
![]()
A bolgár Budapest rádió is csak akkor jó, ha az összes passzív alkatrészt kicseréli normális minőségűekre, valamint a rémes aszimmetrikus hangszóró helyett jobbat használ. Ezek ugyanis hamar tönkremennek.
Akkor most megrendezésre kerül a találkozó, vagy nem?
Fontos lehet ennek a tisztázása, vagy csak én nem értek hozzá... ![]()
Én tartom magam az ígéretemhez csak néhányan dolgoznak aznap így nagyon kevesen leszünk. Így némiképp hiány érzetem lesz aznap de örülni fogok nektek. Varttina egyenesen buzdít arra hogy ne szakadjon meg ez a sorozat. Nekem több mint elég költő pénzem van akár egy általatok szervezett összejövetelre is. Valahányszor szervezkedek mindig logisztikai gondok adódnak amit eddig még nem dörgöltetek az orrom alá. Ha vannak jobbító javaslataitok azt mondjátok meg. Kunyizás helyett nekiálltam saját asztal és ülő alkalmatosság készítésének. Nem szép de k... erős és van súlya is. Csak az asztal fedlapja 1300x740x5mm. Sokat szenvedtem vele mire haza húztam biciklivel újfaluból.
Akkor ha jól értelmezem akkor megtartjuk? Egy szimpla igent vagy nemet kérnék.
Igen. Amíg nem mondjátok le addig áll az ajánlat.
5 mm-es vaslap a teteje?
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2018
14 óra előtt biztosan nem tudok elindulni.
Majd melegen tartjuk a kaját.
![]()
A sütni való tarja már megrendelve. Két megoldás van főzés terén. Lemegyünk a kastélyhoz vagy van egy fatüzeléses bojlernak az égéstere és azon főzünk/sütünk. A pályánál nincs kijelölt gyújtó hely.
Van valakinek egy kis üvegnyi kromofágja vagy valami amivel a cső foglalatok lábát lepucolhatom? Kevés kell.
Ahhoz nem kell kromofág, egy sniccerrel, vagy késsel megkapargatod a lábait, amíg fényes nem lesz. Én így csináltam amikor olyan csövet vettem ami baromi oxidos volt. Tökéletes lett.
![]()
Tudna nekem valaki hozni el84-et párba? Van egy rajzom hozzá és próbálom minnél hamarabb megépíteni.
Te mindig későn írsz: hoztam volna Györökről (jó!) 6P14P-ket, az ugyanaz. Mi lett az EBL21 projekteddel? Abból van bemértem is. Ja, és a P-s csövekhez nem kunszt a fűtést megalkotni akármely trafóra; vagy trafós dugasztápról.
A csövesbe leírtam hogy Attila lebeszélt róla hogy ha jót akarok építeni akkor ne ilyen "szutyok csövet" használjak.
Igen úgyvan ahogy mondtam. De egyetlen darab kell csak. Meg eggy koszos ecc
Nos akkor még senki nem mondta vissza a megjelenést, összeírtam hogy én mit viszek eddig (megvéve/pakolás alatt):
- 1kg só - 1 üveg savanyú uborka - 1 tekercs papírtörlő - 1L étolaj - 2L sör - 2L ásványvíz - 1 kis zacskó őrölt fekete bors - szemetes zsák - műanyag/papír lapostányér - villa, kanál, pohár, villa (kés csak három, de bicskát csak hoz mindenki, nem?). Maradékot nem visszük haza! Amit még nem szereztem be: - 3kg parasztkenyér, lehet hogy egy 2kg rozs is (maradékot elviszi HOHO) - erős paprika, anélkül nem élet az élet ![]() Sütéshez, ha kell (bár nem tudom pont Pestről kell-e vinni ezeket? ![]() - tárcsa - botfa - gyújtós - gyufa - balta Elektronikához: - multiméter - klasszikus forrasztóón - Hosszabbító - elosztó - Papír (észosztáshoz). Kinek mit viszek: - hoho-nak alumíniumot - hoho-nak maradék kenyeret - Szikoráéknak csöves TV-t - Másnak igény szerint ![]() Az nagy szívás, hogy munkanap és csak tízen leszünk.
Mekkora az a csöves tévé? Fa és gyújtós otthonról plusz a környékről. Pisti hozza nekem a rádiót plusz kértem alkatrészeket mert ami nincs azt trimmerrel oldottam meg. Szikorapeti frekvencia váltót kért plusz "esetleg ultrahangos mosót nem tudsz? Vagy előle bármi alkatrészt. Piezo modul vagy elektronika." Tárcsa továbbra sincs per pillanat. Kevés bútorzattal készülök a létszám miatt. A nagyasztalról leveszem a vaslapot aznapra és osb lesz a súly miatt. Bográcsba is lehet sütni gondolom én. Ha eszembe jut valami még írok.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |