Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ezért repül tőlem is a pacsi,
Magadat meghazudtolva kifejezetten pofás!
Köszönöm szépen! Azóta már tettem bele aktív szénszűrő szivacsot is. Kissé lecsökkent a hatásfok, de még mindig biztonságosan elszívja a keletkezett füstgázokat. Igen. A design fontos számomra. Ha már építünk valamit, az kívül belül szép, igényes legyen Mondjuk neked sem kell a szomszédba menni a design miatt! Maximálisan tudom tisztelni az olyan fórumtársakat, akik igényesek a munkájukra, figyelnek a részletekre, és azt is igényesen elkészítik, ami nem látszó helyen van. Ha gyönyörködünk a munkánkban, tegyük azt kívül belül.
Már rég készültem, hogy összedobok egy áramkört amivel kis teljesítményű 24 V-os eszközöket tudok tesztelni nem műhely körülmények között, eddig 220-as táp, konnektor keresés...
Kellett valami ami zsebbe elfér és akkuról megy. Ezt raktam össze a délelőtt, nem mondom, hogy én csináltam olyan értelembe, hanem csak összelegoztam. 4,5W-os 24 V-os ventivel jól működik, nekem erre a célra több nem is kell, még a másik oldalára kerül egy hasonló 5V-os egység is. Pár kép:
Csak egy kérdés. Miért nem a töltő modulon lévő BMS-t (védelmet) használod?
Ez elvileg 3A-t az meg csak 1A-t tud.
Egyébként ami nekem meglepődés volt, hol tart már a LED technika, pici fehér smd ledeket rendeltem, 20v feszre 20kOhm előtét ellenállást pakoltam és még így is fényes, a multiméter diódavizsgálójával mérve is jobban világít mint némelyik hagyományos led. Üdv
Szia!
Honnan rendelted? Más színekben is vannak ilyen fényerejű SMD ledek? Ez engem is érdekelne.
Köszi szépen.
Üdv janigel
Elkészült ,,N" Mosfetes erősítőm. Csináltam róla egy össze foglaló videót .Bővebben: Link
Miért nem lehet lejátszani?
A VLC player ezt írja ki : A videó nem áll rendelkezésre A videó WMG anyagát tartalmazza, aki letiltotta azt szerzői jogi okok miatt.
Gondolom a youtube csodálatosan nagyszerű újítása, ami ezek szerint ennyi idő alatt letiltja azokat a videókat ami a saját szűrője szerint jogvédett anyagot tartalmaz(hat) -néha tévesen-. (Lehet a kolléga egy zenét rakott a videó alá.)
sSzerzői jogok miatt tiltották. Iitt egy másik link :Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2018
Moderátor által szerkesztve
Csatlakoznék én is a témához, egy Attila86 féle utánépített SMPS II labortápegység + PIC-es panelmérő társaságában.
A dobozolás elején szembesültem vele, hogy a trafó súlya miatt a műszerdoboz alja nem egészen fut vonalban az előlap aljával így került bele egy 2,5mm-es alu bordás lemez szélein minimális élhajtással(mert több nem fért volna el lefelé) a merevítés miatt. Az ajánlott 150x200x150-es műszerdoboz kicsinek bizonyult a trafó mérete miatt, ezért esett erre a döntésem. Az LCD kijelző és a panel tüskesor+aljzattal összerakva a könnyebb cserélhetőség végett, ez az utánépítés cikkében nincs benne. A potméterek vezetékei mivel egy helyre mennek kábelharisnyával+zsugorcsővel közösítve, külön a feszültség külön az áram szabályzásnak. A trafót itthon tekertettem egy cégnél, érdeklődés esetén szívesen megosztom. Végezetül pedig a képek: Képek az elkészült tápegységről Feliratok azóta lettek hozzá kreálva címkenyomó masinával, viszont arról nem készült már kép.
Ha nem sértelek meg vele, én jobb kondenzátort tettem volna, egy ilyen minőségi munkába.
Szolgáljon hűséggel!
Rakd fel ide a képet, mert telefonról csak a play áruházba kalauzol el a link, ahol uninstallálni tudok valami, elég furcsa...
A link jó, google fotokhoz vezet, és sok (nagy méretű) kép van, azért nem ide tette föl. A hiba az ön készülékében van . . .
Chrome-mal megnyílt valami Photos app. Szép lett a tápegység, biztosan hasznát fogja venni szemuveg!
Sziasztok!
Elkészültem ennek a tesójával, ez a kommerszebb változat. (Ajándéknak szánom). 1-4 kép : Ventilátor motor Címfigyeléses bázis / rotor Nyomógombbal is indítható Csak felpörgött rotornál vesz minden parancsot a távról Kívülről szabályozható fordulat 5,6 kép együtt az ikrek, bal oldali a most készült. Működés köben videó
Üveglap mögött van a rotor? Nem látszik a képen, ugyanakkor feltűően halk. Ügyes és szép!
Igen van de plexi, és valóban halk, pedig kettő megy egyszerre.
Jól sikerült a kiegyensúlyozás is. Azért látszik az 5-ös képen a vaku a plexin. A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2018
A képek 1. része.
A képek 2. része.
Szuper táp, itt jobb helye lesz, évek múlva is vissza tudja bárki nézni! Használd sok örömmel!
Pont egy ilyen hiányzik a kandallómról. Igaz kicsit világosabb politúr kellene megoldható ?
Szia!
Itt és ezt vettem meg Elérhetősége De itt is válogathatsz Kicsit drága, de megéri. Hogy más színben van vagy nincs, nem tudom. Kipakoltam a benne levő kis cuccost, és beleépítettem. Segíthetek sok mindenben ha akarod.
Jópofa kütyü, csak nem tudom a videóhoz képest a valóságban mekkora hangja van, de én biztos megőrülnék, ha egész nap így zúgna.
Nem is arra valók ezek az órák, hogy állandóan menjenek.
Ezek inkább "repi" célra készülnek. Dísznek, és dicsekvésnek- hencegésnek.
Hát annak jó! Mint írtam, mint "kütyü" tetszik.
Szia!
Mintha már láttam volna valahol. Üdv.: Pityu |
Bejelentkezés
Hirdetés |