Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ez lenne a helyszín, természetesen van épület is és parkoló.
Bővebben: Link
Itt a pontosabb helyszín GPS :Gps lat.: 47.5388
Gps long.: 19.3845 Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Nov 28, 2018
Most akkor Pesten lesz, vagy a horgásztavon?
Esetleg a térkép szerint ott lévő Breki sörözőben?
Ez jól hangzik, tőlem ott is lehet. Akkor gyalog megyek.
Ez nem a pesti hivatalos, nagy HE találkozó, hanem Pest megyei lenne értelmezésem szerint.
Arról eddig szó nem volt, hogy Topi helyett Gyuszó szervezi az évest, 2019-ben... Méretét tekintve 10...20 embernél többre nem számítanék, bár nekem például Rákosról vonattal egy macskaugrás Isaszeg.
Mivel közel lakunk egymáshoz, ha gondolod megbeszéljük és meg is nézheted.
Nem a hivatalos nagy rendezvényre gondoltam. Több alkalommal volt itt nagyobb horgászverseny, főző verseny és egyéb rendezvény 50-60 fő is elfér kényelmesen. De ha gondolod megbeszéljük, akár most vasárnap is megnézheted. Persze, nem egy 100-200 fős nagy rendezvényre gondoltam.
Én nem a nagy Bp.-i találkozóra gondoltam, oda el sem mennék.
Két link volt egy isaszegi horgásztó, majd egy budapesti. Ez okozott kavarodást bennem, de ebben a korban már minden lehetséges.
A budapesti link fejlécébe beírod a Gyuszó-féle koordinátákat, és lőn.
![]()
322 város van kis hazánkban igy szinte minden napra lehetne egy találkozót szervezni csak városi szinten ha viszont az ország településeit figyelembe vesszük akkor meg naponta kb 10 találkozót lehetne szervezni!
![]()
Általános magyar szokás hogy én nem szervezek. Majd valaki más.
Nem érzed az iróniát
Tudom nagyon jól milyen bonyolult egy ilyen találkozót összehozni , hasonlóval próbálkoztam ,többé kevésbé kisebb nyagyobb sikerrel.
Nem vagyok morcos, csak nekem nehezen esett le, hogy oda kell beírni a koordinátákat. Gondoltam, segítek.
![]()
Messze még a július de addig találjuk ki mi légyen a menü. A programon nem terveztem változást. Még.
Hurka kolbász laci konyha. Tepertővel, szalonnával, hagyma, kenyér stb.
![]()
Disznót ölünk? Akkor úgy öltözöm.
![]() Pogácsa, pálinka legyen! ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2019
Kapacitásomat ismerve 3 szál debreceni 1...2 zsömlével és mustárral pont elég.
Sajnos a dolgok jelenlegi állása szerint, nem fogok pont akkor ráérni ![]()
Nekem is 3:2 az arány.
Az idő sem jó, mer akkoriban megyek nyugdíjba és előtte, utána ünneplés sorozat lesz. Hogy meddig, az attól függ ![]()
Csabai találkozóra azért csak el tudsz sétálni, remélhetőleg (mint ahogyan én is)
![]()
Még gyalog elmehetünk, csak időbe kell elindúlni. Viszont ha odaérünk igencsak kiérdemeljük a kolbászt.
![]()
Attila! Te indulj időben mert tavaly sem értél oda
![]()
Pláne amit a Kolbász fesztiválon veszek. legutóbb egy fél órát vártunk a cigánkára hogy szarvasról meghozzák, annyira kapós volt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |