Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Lapozás: OK   59 / 230
(#) jani1987 válasza Gafly hozzászólására (») Jún 26, 2019 /

A kecske a növényt alakítja át tejjé és hússá. És mi?
(#) gyuszo válasza gyuszo hozzászólására (») Jún 27, 2019 /

Az Isaszegre szervezett találkozóra kevés a jelentkező.
Ha nem érkezik több, a találkozó el lesz halasztva, ezen a napon nem lesz megtartva.
(#) mnyugger válasza jani1987 hozzászólására (») Jún 27, 2019 /

Egyszer ettem. Nagyon finom volt. Az íze. Többször nem kell.
(#) TAttila77 válasza jani1987 hozzászólására (») Jún 27, 2019 /

Na ha pacal, akkor egyének is meg. Én viszek hazait magammal, azt biztos szeretem.
(#) mohinger válasza Gafly hozzászólására (») Jún 27, 2019 /

Kérésedre ABC sorrendbe tettem a jelentkezők nevét. Bár eredetileg jelentkezési sorrend szerint volt.
A menüvel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy mindig hétfőn teszik fel az étterem heti menüjét, beleértve a szombatit is. Így július 15-én lehet tudni, hogy szombaton mi lesz a napi menü. Ezen kívül természetesen van még szabadon variálható a la carte menü is.
Ha valakinek esetleg ez sem jön be, akkor kb 30m-re van egy puccosabb étterem, ott is válogathat kedvére. Ott is van menü is, pizza, stb... Bővebben: Link

A jelenlegi állás szerint a következő fórumtagok jelezték, hogy jönnének a békéscsabai, II. Viharsarki HE Találkozóra július 20-án:

BarnaPili
Biro F.
CHZ (ha itthon lesz)
devergo74
EcoPityu
Gafly
gery20
Gery78
granpa
Inhouse
jani1987
Karesz 50
keszeg01
madzagos
mnyugger
mohinger
Mrscottt21
nagy hoho
pucuka
szikorapéter
TAttila77
varttina

És természetesen még mindig lehet jelentkezni, akár előző nap (július 19. péntekig)!
(#) teglascs válasza gyuszo hozzászólására (») Jún 27, 2019 / 1

Vettem a jelzést......
(#) ha4023 hozzászólása Jún 27, 2019 / 3

Szintén mennék. Pontos cím, s hogy mikortól lehetne érkezni ?
Audiocső hegyek...
Üdv Gyula (ha4023)
(#) mohinger válasza ha4023 hozzászólására (») Jún 27, 2019 / 1

Szia!

Köszi a jelentkezést!
Hmmmmm....., audiócső hegyek

Pontos cím: Békéscsaba, Andrássy út 79-81. Ha sok a pakolnivalód, akkor majd a belső udvarra parkolj, onnan sokkal könnyebb lesz behordani a cumót. Ha megérkeztél, elnavigálunk.
Hivatalos nyitás 9 óra, de szerintem 8-fél kilenckor már ott leszünk, el lehet kezdeni a bepakolást.
(#) Gafly válasza mohinger hozzászólására (») Jún 28, 2019 /

Nekem "személyesen" annyi kérésem lenne, hogy "audiocső hegyek" így vagy úgy, Pucuka miatt annyi hely maradjon, hogy az anyósülésből ki és be tudjon tápászkodni, és ne kelljen lépcsőzni vele...
Cserébe tutira nem viszek semmit, se' tombola, se' ingyen vihető, se' börze cucc.
Ingyen hozhatóként viszont elfogadok 5 lábú (LB) telefon aljzatot.
A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2019
(#) mohinger válasza Gafly hozzászólására (») Jún 28, 2019 /

Szia!

Természetesen Pucuka akadálymentesen be tud jutni mindkét oldalról a művházba, ebben segíteni fogunk, számíthattok ránk. ha4023 kollégát pedig rádióamatőr börzéről ismerem, vettem/vettünk már jó páran sok klassz dolgot tőle, jót fog tenni a találkozónak, hogy lesz egy remek börzésünk is.
A belső udvaron jó pár autó elfér, emiatt nem kell aggódni.
Megtisztelő, hogy ilyen messziről lejöttök hozzánk, természetes, hogy segítünk, amiben tudunk.
A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2019
(#) Gafly válasza mohinger hozzászólására (») Jún 28, 2019 / 1

Idézet:
„lejöttök hozzánk”

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy elmegyünk (és köszönjük a lehetőséget).
(#) pucuka válasza Gafly hozzászólására (») Jún 28, 2019 / 1

Tényleg "lemegyünk" Békéscsabára. Igaz, hogy csak kb. 10 métert. Budapest 96 m, Békéscsaba 85 - 90 méter a tengerszint felett.
(#) TAttila77 válasza pucuka hozzászólására (») Jún 28, 2019 /

Hú az már akkor majdnem mélyföld Budapesthez képest. mi meg hébe hóba "fel" szoktunk menni innen pestre. Akor találó.
(#) mohinger hozzászólása Júl 1, 2019 /

Július elseje révén újból frissítem a jelentkezők listáját. Igyekeztem ABC sorrendbe szedni a jelentezőket.
A jelenlegi állás szerint a következő fórumtagok jelezték, hogy jönnének a békéscsabai, II. Viharsarki HE Találkozóra július 20-án:

BarnaPili
Biro F.
CHZ (ha itthon lesz)
devergo74
EcoPityu
Gafly
gery20
Gery78
granpa
ha4023
Inhouse
jani1987
Karesz 50
keszeg01
madzagos
mnyugger
mohinger
Mrscottt21
nagy hoho
pucuka
szikorapéter
TAttila77
varttina

És természetesen még mindig lehet jelentkezni, akár előző nap (július 19. péntekig)!
(#) Mrscottt21 hozzászólása Júl 1, 2019 /

Sziasztok!

Hatalmas kérdéssel/kéréssel szeretnék most nektek írni.
Valószínűleg busszal megyek kecskemétről. Ha engedi a busz kormányának tekerészeti megbízottja (az utazó közösség kényelmét szolgálva persze) , és tudok vinni több mindent (ha a munkám engedi), akkor a buszpályaudvartól tud nekem valaki segíteni a helyszínre teleportálni a motyót? Így egyben útba is igazítana Mégegyszer csak akkor ha a busszofőr, és a munkám megengedi! Sajnos mostanában nagyon el vagyok havazva.

Köszönöm a válaszokat!

Üdv, Laci
(#) Gafly válasza Mrscottt21 hozzászólására (») Júl 1, 2019 /

Az nem ott van mellette?

Csababusz.PNG

(#) Mrscottt21 válasza Gafly hozzászólására (») Júl 1, 2019 /

Jolvan! Így ok. De! Én turista leszek. Életemben nem voltam még Békéscsabán! Sőt! Még Haragoscsabán sem! Azért köszi!
(#) Malibu válasza Gafly hozzászólására (») Júl 1, 2019 / 1

Helló!
A nyíllal jelzett pontig kell eljuttatni
Üdv

Csababusz.PNG

(#) Gafly válasza Malibu hozzászólására (») Júl 1, 2019 /

Szerintem ki tudunk menni elé...
Talicskát azért nem viszek Pestről.
(#) granpa válasza Malibu hozzászólására (») Júl 1, 2019 /

Ott van, kb. 150-200 m-re. Cuccal, gyalog; sportos.
(#) Malibu válasza Gafly hozzászólására (») Júl 1, 2019 / 1

Így van, szóra se érdemes
Én még nem jelentkeztem, hollétem az adott hétvégén kétséges,
ha nem Erdély akkor találkozó
(#) jani1987 válasza Mrscottt21 hozzászólására (») Júl 1, 2019 / 1

Nem tudom mikorra érek oda de tudok segédkezni. Most nincs telefonom de akkorra lesz és tudunk konzultálni. Kilencre ott szoktam lenni.
(#) granpa válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 1, 2019 /

A busz úgyis 10 h után ér oda.
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Júl 1, 2019 / 1

Egy jó Vasutas Házban csak akad egy.
(#) jani1987 válasza granpa hozzászólására (») Júl 1, 2019 /

Az övé talán.

Névtelen.jpg

(#) mohinger válasza Mrscottt21 hozzászólására (») Júl 1, 2019 / 1

Szia!

Van a művháznak kis tolikocsija, azzal el tudjátok majd hozni. A járda is jó odáig.
(#) Mrscottt21 hozzászólása Júl 1, 2019 / 1

Mondjuk nekem a bicikli is opció. Átlag 60-80km-eket tekerek naponta. Ha reggel 4kor elindulok, akkor 9-10 óra felé oda is érek. De ha ilyen rettenet meleg lesz, akkor át is kell öltöznöm. Izzadtan mégsem nyílvánulhatok színetek elé.

Egyébként az idő melegsége miatt is maradtam a busznál. Meg ha tényleg sikerül össze szednem a motyót, akkor busszal mégis csak kényelmesebb.
(#) Mrscottt21 válasza TAttila77 hozzászólására (») Júl 1, 2019 / 2

Mondjuk van egy pár darab trafóm, ha kell valakinek. Régi... Matávos távírógépekben voltak. Alaplapok (nem emlékszem már hogy ki, de volt akit érdekelt). Ha igény van rá, akkor van egy kazal SMD alkatrészem is, kis részben válogatva. Bontani való DVD lejátszó (vagy lejátszók ha a gazdájának nem kell a másik).

Szivattyú, földbe ültethető locsoló fejek most nem játszanak, mert baromi nehezek.
A Trafók is vannak vagy 10kg összesen.

Meg esetleg írjatok privátban hogy mi kellene, és ha van akkor ki írom ide, hogy kinek mit viszek.

Ha a résztvevők közül senkit sem érdekelnek ezek a dolgok amiket septiben felsoroltam, és nem találunk privát beszélgetésben sem semmi olyan dolgot, akkor természetesen nem viszek semmit, csak magam.
(#) mnyugger válasza Gafly hozzászólására (») Júl 1, 2019 /

Kb. 300 méter.
(#) madzagos válasza Mrscottt21 hozzászólására (») Júl 1, 2019 /

Smd alkatrészek érdekelnek!
Következő: »»   59 / 230
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem