Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Elkészült a leltár hogy mi is van:
-EF80 -ECH81 -PCL84 -PCL85 -PCL82 -PCL86 -12AT7 -6N1P -6N2P -EF183 -ECC82 -ECC85 -PCF200 -6F1P -ECC81 -EC92 -ECH83 -PL504 -UBL21 -AZ21 -EF806 -EZ80 -PY88 -PY83 -DY806 -EABC80 -PY82 -PCC88 -DY86 -PY82 -PCC88 Ha ezek közül kell valami alkudozhatunk. A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2019
Köszi, ezekből van nekem is.
Szépen gyűlnek látom neked is.
Igen? Ha kész lesz a végfokom akkor meg fogod tapasztalni hogy... De a többit csak négy szem közt. 300b-ket nem ilyen helyt szokták adni-venni, pláne egy válogatott párt. De ezt már gondolom te is tudhatod
A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2019
Ha volna valakinek egy felesleges Videoton Ra3101-es rádiója felesleges, hálásan átvenném tőle.
Lehet hogy van egy nekem holnap megnézem.
Nagyszerű. Köszi. Cserébe néhány db. Nixie?
A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2019
Most hogy mondod, nekem folyamatosan a 4-es utat javasolja.
Annyiból van racionalitása, hogy Pucuka után fel tudom venni Gergőéket az Üllői úton, majd gyia kifelé a gyorsforgalmin De így is bő három óra, sőt... Attila rágja a fülem PCC88 miatt, még nem találtam. Kicsi cső, TV tunerben lakozik. Olyan kellene neki ami arany lábú, és piros feliratos (mert az jobban szól). A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2019
Tudom beszéltünk, de nekem sincs. E80CC-m van még az is vadi új. Minden esetre leviszem az összes csövet, foglalatot és majd válogatnak , akinek jól esik.
Én pedig a körmös csöveket, vagy egyéb ősrégi csöveket fogadom szívesen akár foglalattal együtt is.
Köszi hogy kutakodtok érte, de hagyjátok. Annyira nem eget rengető a dolog. Nem a holnap után múlik rajta. Majd lesz valahol. Most is szól az EAR859 csak mással. Viszont egy kis aludarabbal sikerűlt leütnöm az egyik e80cc-m tetejét és odalett, mielőtt kihuzigáltam volna a csöveket. Ha valaki tudna adni egy Tungsram E80CC-t a piros felíratost annak roppant örűlnék. Csak egyetlen darab kellene. Megvenném.De ha párban is lenne az mégjobb lenne.
A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2019
A típus stimmel csak sajnos nincs rajta felirat plusz szürke lábas.
Szia, nekem is lesz + egy fő még. (Faterom)
Mesike?
Az jutott az eszembe, hogy akinek van "régről" nyakba akasztója és/vagy kitűzője, az elhozhatná. Akkor legalább a "műanyagot" megspórolnánk. Legtöbb esetben elegendő lenne csak a "regisztráltak" névjegy kártyáját előre kinyomtatni. És akkor a szervezőknek is teszünk egy szivességet.
Hát az enyém még talán megvan, ha megvan.
Dolgozik aznap, de pogárcsát készít elvitelre
Szia!
Nekem van nyakba akasztóm mondjuk pont nem kártya tartásra szolgál, hanem pet palack nyakára lehet rá csatolni. Nekem ideális volt a 2 literes Kőbányai nyakba akasztására! Az vele az össz problémám, hogy igen hamar kiűrűl a palack tartalma! Azt el vigyem esetleg? Hátha át tudjuk konvertálni kártya tartásra.
Hát érdekes lehet 2 l sörrel a nyakadban bringázni.
És a második üveg csere után még vidám dolog is!
Szia,
lehet, hogy nekem is van, de csak a hétvégén tudom megnézni. Ha még aktuális.
Az okosság az lett volna, hogy akinek van, az hozza el, és ne szaporítsuk a műnyag szemetet.
De az is jó ötlet, hogy amennyit össze tudunk szedni, azt vigyük el, és borítsuk vödörszámra hálaként mohinger fejére.
Nem úgy volt, hogy elcseréli azt a napot?
Nem tudta. Így pogárcsát küld velünk.
Egy hasonló RFT rádióm van azon is ilyen sok gomb van arra emlékeztem. Ha az jó neked odaadom ingyen. Nem tudom hogy működik-e vagy nem
Ilyesmi típusú kijelzőből van több is. Ha érdekel valakit egy kösziért cserébe elviszem Csabára. Úgy emlékszek van ami tévé panelból (is) van.
A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2019
Köszi. Ne fáradj vele. Csak ez a típus kellene. Egy már van. Jó lenne még egy. A végfokból lenne egy kis csöves sztereó erősítő.
A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2019
Jelentkeznék rá!
Kell a szkóp? Vigyem? Javítani kell. |
Bejelentkezés
Hirdetés |