Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Elkészült a leltár hogy mi is van:
-EF80 -ECH81 -PCL84 -PCL85 -PCL82 -PCL86 -12AT7 -6N1P -6N2P -EF183 -ECC82 -ECC85 -PCF200 -6F1P -ECC81 -EC92 -ECH83 -PL504 -UBL21 -AZ21 -EF806 -EZ80 -PY88 -PY83 -DY806 -EABC80 -PY82 -PCC88 -DY86 -PY82 -PCC88 Ha ezek közül kell valami alkudozhatunk. A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2019
Köszi, ezekből van nekem is.
Szépen gyűlnek látom neked is.
Igen? Ha kész lesz a végfokom akkor meg fogod tapasztalni hogy... De a többit csak négy szem közt. 300b-ket nem ilyen helyt szokták adni-venni, pláne egy válogatott párt. De ezt már gondolom te is tudhatod
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2019
Ha volna valakinek egy felesleges Videoton Ra3101-es rádiója felesleges, hálásan átvenném tőle.
Lehet hogy van egy nekem holnap megnézem.
Nagyszerű. Köszi. Cserébe néhány db. Nixie?
A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2019
Most hogy mondod, nekem folyamatosan a 4-es utat javasolja.
Annyiból van racionalitása, hogy Pucuka után fel tudom venni Gergőéket az Üllői úton, majd gyia kifelé a gyorsforgalmin ![]() De így is bő három óra, sőt... Attila rágja a fülem PCC88 miatt, még nem találtam. Kicsi cső, TV tunerben lakozik. Olyan kellene neki ami arany lábú, és piros feliratos (mert az jobban szól). A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2019
Tudom beszéltünk, de nekem sincs. E80CC-m van még az is vadi új. Minden esetre leviszem az összes csövet, foglalatot és majd válogatnak , akinek jól esik.
![]() Én pedig a körmös csöveket, vagy egyéb ősrégi csöveket fogadom szívesen akár foglalattal együtt is. ![]()
Köszi hogy kutakodtok érte, de hagyjátok. Annyira nem eget rengető a dolog. Nem a holnap után múlik rajta. Majd lesz valahol. Most is szól az EAR859 csak mással. Viszont egy kis aludarabbal sikerűlt leütnöm az egyik e80cc-m tetejét és odalett, mielőtt kihuzigáltam volna a csöveket. Ha valaki tudna adni egy Tungsram E80CC-t a piros felíratost annak roppant örűlnék. Csak egyetlen darab kellene. Megvenném.De ha párban is lenne az mégjobb lenne.
A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2019
A típus stimmel csak sajnos nincs rajta felirat plusz szürke lábas.
Szia, nekem is lesz + egy fő még.
![]()
Mesike?
![]()
Az jutott az eszembe, hogy akinek van "régről" nyakba akasztója és/vagy kitűzője, az elhozhatná. Akkor legalább a "műanyagot" megspórolnánk. Legtöbb esetben elegendő lenne csak a "regisztráltak" névjegy kártyáját előre kinyomtatni. És akkor a szervezőknek
![]() ![]()
Hát az enyém még talán megvan, ha megvan.
Dolgozik aznap, de pogárcsát készít elvitelre
![]()
Szia!
Nekem van nyakba akasztóm mondjuk pont nem kártya tartásra szolgál, hanem pet palack nyakára lehet rá csatolni. Nekem ideális volt a 2 literes Kőbányai nyakba akasztására! ![]() Az vele az össz problémám, hogy igen hamar kiűrűl a palack tartalma! ![]() ![]() Azt el vigyem esetleg? ![]() ![]()
Hát érdekes lehet 2 l sörrel a nyakadban bringázni.
![]()
És a második üveg csere után még vidám dolog is!
![]()
Szia,
lehet, hogy nekem is van, de csak a hétvégén tudom megnézni. Ha még aktuális.
Az okosság az lett volna, hogy akinek van, az hozza el, és ne szaporítsuk a műnyag szemetet.
De az is jó ötlet, hogy amennyit össze tudunk szedni, azt vigyük el, és borítsuk vödörszámra hálaként mohinger fejére. ![]()
Nem úgy volt, hogy elcseréli azt a napot?
![]()
Nem tudta.
![]() ![]()
Egy hasonló RFT rádióm van azon is ilyen sok gomb van arra emlékeztem. Ha az jó neked odaadom ingyen. Nem tudom hogy működik-e vagy nem
Ilyesmi típusú kijelzőből van több is. Ha érdekel valakit egy kösziért cserébe elviszem Csabára. Úgy emlékszek van ami tévé panelból (is) van.
A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2019
Köszi. Ne fáradj vele. Csak ez a típus kellene. Egy már van. Jó lenne még egy. A végfokból lenne egy kis csöves sztereó erősítő.
A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2019
Jelentkeznék rá!
Kell a szkóp? Vigyem? Javítani kell. |
Bejelentkezés
Hirdetés |