Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Sziasztok!
Idézet: „Mrscottt21! Jó ötlet, hogy megkérdezed, mit hozzál,” Köszi a megerősítést! A találkozóra felbuzdulván találtam modulokat (BT, GSM, GPS) amik csak hevernek nálam. Régi projektjeim maradványai (mivel nem olcsóak, így majd megegyezünk alapon viszem a talira ha valakiket érdekel egyáltalán). Teszek fel képeket. Egyiksem volt még beültetve! Mindegyik SMD alkatrész. Valamint találtam még 75db szintén SMD microSIM foglalatot, és 9db TH 6 pol. RJ11 csatit, nyákba rakható merőleges. Ezek se voltak még használva! Ha valakit érdekel. Üdv, Laci A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2019
Szia!
Én is részt vennék, első alkalommal. Sajnos árulni, cserélni való dolgaim nem igazán vannak, így első sorban az eladó alkatrészek, tárgyak érdekelnek. Ha valakit érdekelnek esetleg vannak orosz csöveim ML-R-154 állomásból, hátha tudnánk cserélni. Engem is hasonló témában érdekelnek: Csöves rádiózás, erősítők alkatrészei, úgymint forgókondik, kimenő trafók, csőfoglalatok stb. Bocsi a megkésett jelentkezésért.
Velem akkor jóban leszel én viszek le egy pár száz csövet meg pár rádiót is.
Te Peti. hogy férsz a kocsiban a pár száz csöveddel és a nehány rádióddal?
Nagyot nem kéne fékezz, mert össze koccannak. A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2019
Nagy autó elfér az benne.
Biztonságban leérnek a csövek aztán majd válogathattok kedvetekre.
Szia!
Abszolút nem késtél el a jelentkezéssel, ahogy írtam az utolsó pillanatig lehet jelentkezni. Lesz egy árusunk: ha4023, aki zömmel katonai cuccokat, csöveket, stb fog árulni. Biztosan találsz majd kedvedre való portékát. Esetleg írj rá privátban, hogy mire lenne szükséged. Üdv!
Engem személy szerint E80CC, ill. amit már írtam a minap PCC88 érdekel, de nem feltétlen fontos az aranyozott lábú mint ahogy Gafly írta,de nem hátrány, megelégednék a nélkűlivel is. Ha nincs nem baj majd lesz valahol egyszer.
Az újabb jelentkezőkkel frissítem a listát. Igyekeztem ABC sorrendbe szedni a jelentezőket.
A jelenlegi állás szerint a következő fórumtagok jelezték, hogy jönnének a békéscsabai, II. Viharsarki HE Találkozóra július 20-án: Biro F. CHZ (ha itthon lesz) devergo74 EcoPityu Gafly gery20 Gery78 granpa ha4023 Inhouse jani1987 Karesz 50 keszeg01 madzagos + 2fő malibu (ha itthon lesz) mnyugger mohinger + 2fő Mrscottt21 nagy hoho pucuka Resi szikorapéter +1 fő TAttila77 yohnsee varttina vidoferenc1029 És természetesen még mindig lehet jelentkezni, akár előző nap (július 19. péntekig)! Hozzáteszem, hogy tavaly többen voltunk, mint, akik hivatalosan jelezték, hogy jönnek, szerintem idén is számíthatunk plusz látogatókra. Hely lesz bőven, az étterem sem fogy ki a kajából, ha időben megyünk ebédelni. Plusz a büfé is ott van, aggodalomra tehát semmi ok
Én is árulok majd bár nem olyan nagyban mint ha4023 kolléga.
Ok, nem jól emlékeztem Fortuna .
Esetleg pcc189 a meredeksége más a többi szinte megegyezik.
Valakinek kell tv-hez malomkerék? Ha igen akkor holnap elviszem.
Sok erősítő óra meg épített cucc lesz? Mert haveromat lehet érdekelné akkor mint laikus bámészkodó.
Kálmán nagyon rá van cuppanva a malomkerekekre...
A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2019
Nixie órák biztosan lesznek, tavaly volt jó pár erősítő is, meg mindenféle épített holmik.
Nekem az "A menü" teljesen korrekt (Pesten nagyjából kétszer ennyi), hacsak nincsen menün kívül "pacal/marha".
Kaja miatt nem kell aggódni, olyan még nem volt, hogy valaki Békéscsabán éhen halt volna. Aki meg igen, az meg nem panaszkodott.
Erősítőt, hangfalat, egyebeket nem viszek. Mivel írtad, hogy nem lesz zenehallgatás így nem viszek semmit, de még amit mutattam volna kész sincs egyébb hátráltató okok miatt.
A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2019
Vadászkutyára légfék, hogy túl ne fusson a nyúlon.
Én tudom! (Amúgy egy valóságos valami.)
Szia!
Sajnos a megadott típusból nincs. Ezeket találtam amiknek egyáltalán táphoz van köze: KA7500C; TL494CN. Bocsi, de nem tudok segíteni sajna. Üdv, Laci
Nem azt írta, hogy nem lesz; hanem, hogy aki hallgatni (dicsekedni) akar, az hozzon magával.
Mi nem viszünk semmit se'
Legalábbis ami engem (és autómat illet). De ettől még mások, hogyne (sőt hajrá)
Idézet: „Mi nem viszünk semmit se' Legalábbis ami engem (és autómat illet).” No azért a köracélcsíkot otthon ne hagyd!
Vettem csak miattad hazafelé 560 HUF-ért két 115 mm fémvágó korongot **.
Sört tőlem nem kapsz, ha rajtam múlik ezek után. Ejnye! A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2019
Moderátor által szerkesztve
Van nekem már, több, mint sok. Ki ne dobd, mert időnként fellángol az inverteres hegesztő készítési láz, és már nagyon drága (ha van) a gyári ferrit hozzá.
Nyugger hoz flexet. Én viszem a korlemezt, meg két zsír új fémvágó (115 mm, kék) tárcsát (be van rakva az autóba, meg ki is álltam vele, hogy reggel hatkor csak "gyia"). Amit szerintem nem hoz senki: - Ceruza - Vonalzó - Hosszabbító *** A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2019
Ceruza - Van valahol egy rajztűm (asszem, ha csak asszony ki nem dobta!) Mást nem alkoholos filcet viszek Vonalzó - Mérőszalag 3m-es Hosszabbító - Van egy 10m-esem, de kölcsön van adva, így csak 2db kb. 1,5m-el tudok szolgálni. De nagyon szívesen elviszem! A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2019
Ha Kecskemétről kell szerinted ezeket cipelni, mert Békéscsabán nincsen ilyesmi, akkor persze, hozzál. Inkább kettő legyen, mint egy sem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |