Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok. Nagyon nagy bajban vagyok. Van egy NVR-em, N1008F típusú. A lap benne pedig N8F-X. Elfelejtettem a belépési kódot. Reset gomb nincs, minden interneten fellelhető opciót kipróbáltam, super password generatort, és a resettool-t is, sehogy sem tudom resetelni. Tudnátok segíteni?
Próbáltam.
Sikerült. Ez kb egy életmentő csomag.
Sziasztok!
Windows phone-ra tudtok működő ip kamerás programot ajánlani? Onvif-et is tudja a kamera. A hozzászólás módosítva: Aug 1, 2019
Sziasztok!
Nem tudom beállítani az Ip kamerát hogy ftp-re mentsen. Az elérséi út : ftp://192.168.0.1/folder1/ Kipróbáltam, lehet rá írni de a kamera programja teszt hibát dob.
Sziasztok
Kamera felvételnél, ha egy idő intervallumot lementek akkor nem jelenik meg a felvételen az aktuális idő és dátum, ezt beállításoknál minek szokták hívni? Gondolom valahol engedélyezni kellene. Rendőrségi kérésre kell kimásolnom egy részt, de elég gáz, dátum és idő nélkül. Üdv
Szia.
TimeStamp vagy Időbélyeg a neve. De ha eddig nem volt bekapcsolva, akkor nagy az esély, hogy a már tárolt felvételekre nem rakja rá, amikor ki akarod menteni külső eszközre.
Szia
Köszi a gyors választ, így már rá tudok keresni. Az a gáz, hogy nem is látok ilyen beállítást , pedig már párszor átnyálaztam a menüt. Na mindegy, akkor ez így marad. Üdv
Most nekem is kellene, hogy egy kamerarendszer jelzést küldjön telefonra, ha mozgás van. Fisotech 4MP-es IP kamerák 8 csatornás NVR-el. Szépen működik egyébként. Néztem a hozzá ajánlott ingyenes Meye appot, abban nincs ilyen. Van olyan fizetős app, ahol el lehet érni ilyen jelzést? Próbáltam az email küldést beállítani, nem tudja a StarTLS-t, nem megy. Én is próbáltam az FTP-t, a teszt jó, létre is jött egy teszt file. Mégis amikor élesben mozgás van, akkor megszakad a kapcsolat egy pillanatra az eszközzel és persze nem küldi a képet az FTP-re.
Nekem csak kamerám van azon be tudtam állítani mozgásnál a képküldést ftp-re és emailra. De nem igazán volt nyerő mert nagyonsok kép jött mozgásérzékeléskor hiába maszkoltam meg vettem gyengébbre az érzékelést. Szeles időben feszt jöttek a képek. Fisiotech rendszer van a szomszédban az még koaxos, de nem tudok jót elmondani róla. Elveszti a beállításokat áramszünetnél. Nem csodállom, hogy nálad se megy rendesen ez a márka ennyit tud. Próbáld meg frissíteni a softverét a kameráknak és az nvr-nek is hátha az segít. Az app dologban nem tudok segíteni.
Én nvr-nek egystabil márkát vennék pl Dahua, Hikvision. pont az ilyen esetek elkerülésére. A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2019
Valószínűleg a régin még más fw van, mert az újon ott a időbélyeg.
De az is lehet, hogy mivel ez cloud camera elsősorban, ezért az próba időszík lejártával az időbélyeg funkciót letiltja, de semmi gond, leszedtem a play áruházból egy "record screen video " alkalmazást és a teló képernyőjét videozta, azon meg ott volt. Üdv
Vagy próbáld meg a kamerákat beállítani küldésre, nálam gmail-lal ment rendesen és nem volt titkosítás állítási lehetőség.
Köszönöm mindkettőtöknek.
Persze kipróbáltam a kamerákon közvetlenül is és felemás siker. Az email ugyanúgy nem beállítható. Láttam más kamerák menüjét ott van lehetőség STARTTLS-t állítani, itt nincs. Az FTP viszont így majdnem megy. Mindkettőn beállítom, teszt, írja, hogy sikeres és ott is van a kép a beállított könyvtárban az FTP-n. Beállítom a maszkot a mozgásra, engedélyezem, bekapcsolom, hogy FTP-re küldje, de csak az egyik teszi a másik nem. A maszkoláson kívül nincs más eltérés a beállításokban. Ha nyomok tesztet, megint ott van a kép a helyén mindkettőnél, de magától csak az egyik küldi. Átnéztem párszor, hátha valami más, de nem, csak a maszk, ami a látómezőhöz van igazítva. Átfedés is van, mozgás is van mindkettő előtt.
Nálam ezzel a beállítással megy. A Gmailnak elég az SSL is.
Szia!
Nem gmail-hez kell, saját mail szerverünk van. Ennek a kamerának menüjében nem lenyitható a biztonsági rész, hanem egy pipát lehet rakni az SSL-hez és kész. De ez így nem megy.
Ilyen esetre az e-mailrelay programot ajánlom figyelmedbe! Ez titkosítás nélkül fogad, majd titkosítva továbbküldi a levelet a szervered felé.
Köszi! Viszont közben kiderült, hogy nem innen kell majd küldenie, hanem egy volt Inviteles talán már Digis vDSL kapcsolaton keresztül. Majd kiderül, hogy ott mi kell az SMTP-hez.
Sziasztok !
Érdekes tapasztalatot szereztem a AHD jelátvitellel kapcsolatban. Gyengébb minőségű Cat.5 FTP kábelen sokat romlik a kontrasztarány, Belden kábelen nem tapasztaltam ilyen hibát. Találkoztatok már hasonló jelenséggel ? Mellékelek két képet, ugyanolyan kamerával, ugyanazzal a DVR-el készültek a képek. Külön tápkábel van, Cat.5 kábelt nem használok táplálásra.
Gondolom mert a Belden csak réz. A himi-humi UTP kábelek meg rezezett vas,vagy alu.
Rézzel futtatott alu, mértem a két kábelt ( ugyanolyan hosszon ) a gagyi ellenállása 2,3 szorosa a Belden ellenállásának. Mehetünk kicserélni 520 méter kábelt.
Hát gyerekek!
Nem kell drótot, zsinórt használni! Ha rendes kábelt is lehet! Gondolj bele milyen különbségek, lehetnek a Cat.6, vagy Cat.7 kábel esetén!!
Tanultam a hibámból, ezek után csak Belden kábelt használunk. Kértem árajánlatot a Belden-től, Bruttó 20800-Ft / 305 méter. Tíz dobozzal rendeltem, kedden hozzák.
A tápot milyen kábelen viszed ?
0,75-ös MTL-t használunk tápkábelnek.
Köszi a választ.
Sziasztok!
Hikvision DS-7608NI-Q2 8 csatornás NVR-t használok kétféle kamerával. Több AK-3509 típ. kamerával azonos az a problémám, hogy az NVR-ről hosszabb-rövidebb idő alatt rendszeresen lekapcsolódnak. Más, ennél nevesebb gyártmányú kameránál nem tapasztalok ilyesmit. Kézenfekvő ok az, hogy lehetséges, az ONVIF okozza a problémát, de ebben ugye nem lehetek biztos. (A kamera adatlapja szerint az AK-3509 ONVIF 2.0 kompatibilis.) Tudom, nem várhatok sokat ettől a típustól, de jó lenne használni, ha már vannak. Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan beállítási lehetőség a kamerák, vagy az NVR beállításai között, amelyikkel érdemes próbálkozni a probléma elkerülése érdekében? Sajnos nem ismerem elég jól az NVR-ek és a kamerák lelkivilágát ezért, szeretném kéri a segítségeteket! Sajnos nem találtam eddig olyan átfogó, de egyszerűen leírt tájékoztató anyagot ami segítene kissé beleásni magamat a technikába. Előre is köszönöm szépen!
Hívd fel a RIEL-t és ők segítenek. Sokan csak az ár miatt az olcsó kamerákat megveszik, de a Hikvision-ben ez a jó, hogy bármi gond van egy telefon és segítenek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |