Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia!
DVI-VGA átalakítót találtam ,ha még szükséged van rá.
köszi már megoldódni látszik.
Szia pety,
jelentkezek a TV-re. Beszéljük meg, hogyan tudnám megnézni, átvenni! Köszönöm!
Megoldódott! Köszönöm!
Rendben.
A héten el kezdek bontani egy energomat /minimat /automata mosógépet teljesen működőt. Ha valakinek kell belőle valami alkatrész motor kapcsoló vagy bár mi + posta költségért vagy személyesen elvihető.A párom szereti a Milka csokit de ez nem feltétel.A minap fent volt az aprón jelképes összegért de a moderátor törölte,hogy nem oda való. Mosonszolnokon
A hozzászólás módosítva: Nov 19, 2019
Miért szeded szét?
Sziasztok!
Elektronikai alkatrész tároló egységek ingyenesen vihetők! Valamiféle kemény, átlátszó anyagból vannak, fém menetes tetővel! Valamint, egy szűk banános ládányi műanyag kupak. Postázom is ha szükséges
De lekvárok és befőttek tárolására is kiválóan alkalmasak.
Természetesen vannak alternatív felhasználási lehetőségek, de ezen az oldalon ez fel sem merül...
Sziasztok!
Az alábbi dolgoktól szabadulnék! Állapotra ismeretlenek. Bp. 12. ker, posta nincs és hamar kell vinni őket! A 3 pc tából 2-ben nincs ventillátor. A router az mikrotik. Üdv!
Folytatás.
Cserébe tudok hasznosítani so dimm 1600 mhz ddr3 ramot bármekkora méretben, laptop eifi antennát a ki csatlakozókkal persze ez nem kötelező. A hozzászólás módosítva: Nov 19, 2019
Szia, utolsó képről a lapot elhoznám.
szerk.: Plusz ismerős jelezte a PC tápokra és a billentyűre az igényt, csütörtökön elhoznánk a többivel. A hozzászólás módosítva: Nov 19, 2019
Rendben.
Előkerült egy hunday 5.1 hangkeltő is. Állítólag nem kapcsol be. Meg van mindene.
Szia, a 12V-os tápot és a routert elhoznám.
Erre a tápra jelentkezek.
Elöbb nem megy? Közel vagy. Kéne a hely. Holnap du? Át dobom hozzád autóval.
Rendben.
Kapsz te is egy tápot a router mellé.
Új, teljesen anti demokratikus szabály. Holnap el kell tünnie mindennek! Ami marad az megy az e-hulladékba.
Bónusz Pen drive ami nem formázható még hp toollal sem 2db. A hozzászólás módosítva: Nov 19, 2019
Szerintem foglalt. Végülis nekem egy a lényeg valaki vigye méghozzá gyorsan.
Találtam még pár darab peltier elemet is.
Kb 4x4 cm nagyságúak.
Engem érdekelne a peltier elem. Holnapi átvétellel.
Rendben.
Köszi szépen!
Sziasztok!
Elvihető Budapest 18. kerületből egy alig használt (talán , ha kétszer volt használva) Tracer Drifter USB/PS2/PS3 kormánykerék. Kompatibilis a PC , a Sony Playstation 2 és a Sony Playstation 3 gépekkel. 8-irányú dualpad , sebességváltó , állítható érzékenység és rezgő funkcióval. Egy véletlen baleset miatt (leesett az asztalról) a sebesség váltó kar eltört. (meg van a törött darab is) Nem postázom. Üdv. (A képek még akkor készültek, amikor a váltókar sértetlen volt.)
Rendben, akkor a tiéd.
Akár napközben is érte tudsz jönni.
Üdv!Az utolsó alaplap érdekel ha még nem vitték el,az enyém haldoklik válaszát előre is köszönöm.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |