Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Rendben,köszönöm.A vérnyomásmérőre és vércukorszint mérőre jelentkeznék.
No offense, de leírtam, hogy melyik tételek vannak még meg a 10-ből. Eddig csak arra jelentkeztél.
A tablet és a hangszórók gazdára találtak, az előzményben levő két RF jelosztó és a fali Ethernet csatlakozó még vihető.
Hello
Rendben elpostázom ! Cimet és egyebeket privátban !
Igen nem olvastam át eléggé.Ha nem vinnék el jelezd kérlek.köszönöm
Elvihető cső. Sajnos két lábánál sérült. Ja igen: csak posta, személyes átvétel nincs
A hozzászólás módosítva: Dec 18, 2019
Jelezni fogom, ha valamit nem vittek el. Nem szívesen dobnám ki.
Kis szerencsével én meg el tudom "kommunizálni" a csőbőrönd 2.0-hoz Kálmántól.
Már ki is találtam hozzá a fafoglalatot, hogy rejtve legyen a "fogyatékosság". Szerintem ránézésre QQE 06/40 jellegű, csak nem ilyen.
Pontosan. Az orosz megfelelője a GU29. Nagyon jó adócső.
Hibás dokkolók és esztétikai hibás billenytyűzetek elvihetők, XVI., vagy IV. kerületből.
A mindenkori szállítási díjért csomagban is elküldöm. A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2019
Szia!
A második képen az mi lenne pontosan, a dokkolónak és ennek mi a baja? Üdv. Zsolt
Az első képen "beleültetős" dokkoló, a másodikon "becsatlakoztatható" dokkoló van. Nem tudom mi a hibájuk.
Azért kérdeztem mert a usb-c csatlakozó van rajta, mi a hibája? Érdekelne, ha postával futárral vagy csomag automatába tudod küldeni, természetesen a szállítást én álom.
Csak a kicsit kéred? Foxpostnál alig van különbség a szállítás árában, ha mindent kérsz.
Az első képen lévőnek a csatlakozója van összekuszálódva, nekem is van pár ilyenem, nem éri meg javítani, mert SMD csatlakozós
A középső, lapos gombos billentyűzetnek mi a hibája?
A kért dokkolót elvinném, a billentyűzetet nagyon szépen köszönöm nem kérném.
Beszéljük meg privátban a részleteket.
Az alsó és felső billenytyűzetből hiányzik egy-egy gomb, a középsőnek kopottak a feliratai. Egyébként mindegyik működik.
Budapest XIII. kerületből ingyen elvihető (szállítást nem vállalok) egy működő Aiwa TV-C141KER színes katódsugárcsöves televízió készülék. Az eredeti távirányító (RC-TC141KE) néhány gombja sajnos nem működik, pl. a „Power” (ki / bekapcsolás) és a hangerőszabályozó gombok. Az „AV” gomb működik, így pl. egy kábel televízió szolgáltató „set top box” vagy DVD lejátszó SCART csatlakozóval együtt használható. A TV készülék előlapján levő gombok működnek, ezekkel lehet a készüléket ki / bekapcsolni vagy a hangerőt állítani.
Budapest XIII. kerületből ingyen elvihető (szállítást nem vállalok) egy működő Beko 20P1MN4-TX színes televízió készülék. Az eredeti távirányító sajnos nincs meg (így örököltem meg apósomtól), de ha tényleg elviszi valaki a készüléket és nem rakja le a házam előtt, akkor adok hozzá egy Thomson 3RC16C-1124 URC60230R00-00 Top Up TV univerzális távirányítót. Scart kábellel összekötve egy set - top boxot, a fő funkciók működnek. Az univerzális távirányítóval a TV készülék tunerjét nem sikerült működtetni, bár ennek a használati módnak így 2019 végén szerintem már nincs jelentősége.
Nálunk (PR-telecom) a digitális csatornák mellett elvileg jönnek az analógok is... Elvileg, mert már régen próbáltam.
Ingyen elvihető az alábbi két darab működő TV:
- Samsung CK-5324 AT 55cm-es TV - Daewoo K14C4NT 36cm-es TV Gödön találhatóak.
Szia engem érdekelne pár kötet mint kezdő elektronikást?
Üdv!
Képeken látható 3db monitor vihetővé vált hely hiány miatt. Csak személyesen, csak Gödön. LG Flatron L1753S Bal felső sarokban törött az előlapi keret. Bekapcsol, viszont fél mp után elmegy a háttérvilágitás. Képe ezután is van. Enyhe Amper szag jellemzi. LG Flatron L1917S Nincs benne táp panel, így nem lett tesztelve. Kijelző épnek tűnik. Neovo F15 Hibátlan. Nincs tápja. 12V-ot kér enni. Jobban örülnék ha egyben vinné valaki, de vihető külön-külön is.
Meg vannak még?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |