Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Tied.
Priviben keress meg
A hp scanerhibas multisnyomi erdekelene.
Ha meg nem kaptal ra pu uzit es mar vittek akkor erdekelne. Kosszi! A hozzászólás módosítva: Jan 11, 2020
Felajánlok egy darab Hestore által ajándékozott hóembert. ( Sima levélként tudom küldeni. )
Persze. Egy címet írj, aztán küldöm.
A hozzászólás módosítva: Jan 11, 2020
Van még egy akai video működő képes az előző gazdája szerint, táv nincs hozzá.
Szia! Köszönettel, érdekelne.
Érdekelne a füles! Ha még megvan akkor kérek szépen egy elérhetőséget magánban.
A hozzászólás módosítva: Jan 12, 2020
Szia,
A HP SFF táp érdekelne (ha még megvan), és szerintem vinyót is tudok adni, csak a találkozót lesz macerás összehozni. Írok privát. Üdv, Tamás
Szia Gyula33!
Szerdán írtam neked privátot, de még nem válaszoltál. Kérlek, írd meg az elérhetőséged privát üzenetben, ha még él a felajánlásod! Köszönöm!
Szia !
Nem kaptam levelet. A mail címem: ***** Mod: E-mail címet ne írj ki, ha csak nem szereted a spam-eket. A hozzászólás módosítva: Jan 12, 2020
Moderátor által szerkesztve
A laptop tápot vinném, ha még megvan.
Még nem vitte senki.
A többit priviben folyt.
A XVI. kerületből, lehetőleg egyben elvihető egy bőséges lapos monitor bontó. Találhatók itt működő fődarabok, működő kijelzők, monitor házak, kábelek, csatlakozók, és fénycsövek minden méretben. Előfordulnak LED-es háttérvilágítású monitor részek is. Természetesen hibás és hiányos dolgok is vannak közöttük, melyek nagy része jelölve van. Szerepel még itt 3 darab működő, de esztétikai hibás billentyűzet is. Tehát lehetőleg egyben kéne elvinni, de többen is osztozhattok rajta.
Bp. XIV kerületből egyben elvihetők az alábbi dolgok, vagy egyben elpostázom.
Halikan Chaplet NBD 486 laptop bontva. (Nekem csak a háza kell.) 10 éve még üzemelt.
Alaplap, 1,44 fdd, billentyűzet, táp. Ezek elvileg jók, bekapcsoláskor kerreg, füttyög, a bios feláll. Viszont a kijelző kakukk, se háttérvilágítás, se semmi a kijelzőn, ha átvilágítok rajta. Szerintem. Ha sikerül leszednem a winyóról a dolgaimat, azt is adom. Hatalmas tárkapac, van vagy 5 giga. Bp. 18. kerületben személyesen.
Szia, ha holnap jó neked, akkor vinném.
Sziasztok!
Egy nagy tejes ládányi vegyes cumót tudok felajánlani egy bemutató állvánnyal egyben. Bp. 12. ker. Posta nincs. Nem viszem sehová. Sűrgősen kellene elvinni. Van benne elektronikai alkatrész részben bontott részben új, pc alkatrészek, lcd meg a fene tudja miket dobáltam még bele. Csak egyben vihető.
Köszönettel elfogadom.
Sziasztok!
Van egy Canon MG7150 nyomtatóm B200 hibakóddal. Ha kell valakinek akkor elviheti Csepel kertvárosból 17.00 után. Szép napot. Tomee. A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2020
Köszönőm.
Túl vagyok már rajta... Ha valaki akar vele küzdeni akkor az öve lehet...
Tud valaki valamit kezdeni az ilyen kapcsolóval? Több panelen is van ebből.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |