Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Külön gratulációm a párodnak! :kalap:
Hellóztok!
Elkészültem az Attila86 által épített forr.állomás II-vel! Voltak vele kisebb gondjaim,de ezek már megoldódtak! Egy hete használom már,és tökéletesen megy! Itt pár kép,és várom a véleményeket!Forrasztóállomás IIForrasztóállomás IIForrasztóállomás II
ÜDV!
Azért őszintén irigyellek. Hogy a gondolom többünknél szokásos "milyen hülyeség ez már megint?" helyett odaül a forrasztópáka mellé. Megfogtad az isten lábát. És ha még főzni is tud hmmm De miért nem mutatja be ő amit készített? Legalább lenne egy aktívan építgető hölgy is a fórumon.
Az én volt barátnőm elektrotechnika szakra jár a szakközépben.Nagyot néztem mikor megtudtam minek is tanul.Hozzá tartozik még hogy tipikus szöke plázacica kinézete van
Idézet: „Az én volt barátnőm elektrotechnika szakra jár a szakközépben” És előállt a :két dudás egy csárdába-cimű jelenség..... Bocs az offért....
Idézet: khmm... most meg az lenne a szép ha Ő is olvasná a fórumot vagy tudja, hogy ezt írtad rá jellemzésnek? „tipikus szöke plázacica kinézete van”
Remélem nem mert nagy pofonnak leszek gazdája
Hát annyi fiú között tuti nem marad hoppon. Én azt gondolom ezért választanak ilyen sulit. :yes:
Ígyvan! Nállunk is van gépész suliban egy hasonló beálítotságú lány. 30fős osztályban egy lány. Az esztergagép mellet jól mutat!
(mingyárt megolnek az offért ) Idézet: „mingyárt megolnek az offért” Azt azért nem, de: Idézet: ha így folytatjátok! (hogy DJ Szabcsa szavaival éljek...) „nagy WARN-nak lesztek gazdái”
Akkor hogy ne csak offoljak:
Kész a feszültség szabályzóm gépkocsi generátorhoz. Egyszerű kis kapcsolás, de jó Bár elsőre sehogy se akart müködni de hála potyo-nak (és kitartásának ) segített müködésre bírni.
Sziasztok!
Ma (részlegesen) készen lettem a Topi féle akváriumi időzítővel. Még a PIC, és a DS1302-nek hiányzik a foglalata. 3 relét raktam csak bele, egyenlőre elég lesz ennyi is... Topinak köszönöm a segítséget!!
még egy pár kép
Hejj, azok a jó kis éles képek...
Amúgy szép munka - már amennyire látszik - gratulálok!
Nagyon patent, gratula!
(Igazán csak szőrös szívűség, de az első sorozaton van egy tranzisztor, "aki" kicsit becsíphetett, olyan dülöngélve áll, de amúgy tényleg tényleg első osztályú munka! :kalap: )
Lehet hogy miközben nem voltam ott becsípett...
Szia! Nagyon jó lett a panelod, csak gratulálni tudok hozzá. Hol vettél hozzá LCD-t és mennyiért?
Köszi!
LCD-t az SOSelektronika oldalán találtam, kb 2000 Ft. De legalább 5000 Ft-ért kell vásárolni.
Sziasztok!!
Most lett kész az UV csöves nyáklevilágítóm! Próbáltam törekedni a szakszerűségre, remélem több-kevesebb sikerrel?! Egy régi Scenner-t alakítottam át, tettem bele 2db 8W-os csövet (F8W\BLB), amit egy 16W-os fojtóval sorba kötöttem és a csövekre a 2db gyujtó!! Tökéletesen működik csak még a világítási időt kell belőni!! Észrevételeket, tippeket, tanácsokat szeretnék kérni!! Előre is köszönöm! Ui: A fényképek nem lettek valami jók, még nem vagyok egy gyakorlott fényképész!!
Szép munka! :yes:
Egy kérdésem lenne csak! A csövek alatti tükröző rész ugye nem alufólia, hanem olyan műanyag alapú fólia!?
Javaslom hogy érintésvédelmi okokból az alufóliát fedd le egy átlátszó műanyag fóliával.
Alufólia!! De akkor ezt a hibát korigálom!! Köszönöm szépen a segítséget!!
A sok munka közben én sem tudok mindenhol időben ott lenni!
Nagyon jó munkát végeztél, gratulálok! Ha kevésnek bizonyulna a két cső (bár nem hiszem, de hátha!), akkor esetleg még tehetsz bele. (Bár én is 2 csővel használom, és jól működik.)
He-He! Látom új értelmet kapott a kültéri előfizetői doboz. Ügyes
Amúgy foggalmam sincs minek volt az a doboza, de annyira belepasszol mintha ennek gyártották volna
Amúgy kössz
Köszönöm!! Abban hadd kérjek egy kis sgítséget, hogy ha
te is két csővel használod, akkor mennyi neked a világítási idő?? Előre is köszönöm!
Szia
Bár nem tölem kérdezel, de én is épitettem egy UV-s levilágitót. Nekem 4 db 8W-os cső van benne. 5cm-re van a csö a paneltól és 5.30 - 6 percig világitom a panelt. És 10mm-es üveggel súlyozom le a filmet a panelra. Remélem tudtam segiteni |
Bejelentkezés
Hirdetés |