Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Ha esetleg az egyik csövet "beszerzési áron" át tudnád adni a csőbőrönd 2.0-hoz, akkor a HE közösség(is) láthatná az idei két nagy (Eger/Békéscsaba) rendezvényen.
Tudok ám lejmolni.
Be se mutattad működés közben a fára szerelt kilövőt.
Ily magasztos cél és nagyszámú közönség útjába nem gördíthetek akadàlyt.
Üdv! Békésszentandrásról esetleg Kunszentmártonból elvihetőek számomra fölöslegessé vált kacatok.
1. ROSSZ Vestel TV, távirányítóval. 2. Egy doboznyi limlom EGYBEN: -4db alaplap (HP, ASUS), P4-es és P5-ös. Nem teszteltem, de bontáskor még működtek -1db működőképes táp -kis kapacitású RAM-ok (DDR, DDR2), a működőképességükről nem tudok semmit, egyéb apróságok a képen. A hozzászólás módosítva: Jan 31, 2020
Ddr2 ram érdekelne ha lehet futárkodoni. A futárt én rendelem neked csak át kell adni becsomagolva.
Szia!
Engem az alaplapok érdekelnének, ha esetleg mégis lehetne posta, vagy foxpost. Természetesen állom a postát! Ha nem okés a posta, akkor sincs harag! Üdv, Laci
Oké, tied.
Megoldható, tiéd.
Van még DDR RAM, 2db 256MB, 2db 512MB, 1db 1GB-os, ezeket nem szeretném külön külön feladni, vigyétek az egészet. Táp kacatokkal és a TV még gazdáját keresi.
jöhetnek a ramok is!!! Persze az nem ami antikzsoltnak megy!
Okés, hozzácsapom.
Már soha nem is fogom.
Azt már elvitték a Puskás börzei ingyen vehetőből, hosszas hümmögés után, hogy: Idézet: „Ez meg mi a fene? De fa is van benne, vas is, meg csavar és még rahedli réz drót is. Akkor kell nekem alapon.” Én Interferi mestertől szoktam így lejmolni/venni cuccokat, majd otthon döbbenek rá, hogy: Idézet: „Ez már megint mi a fenére kell nekem?” Természetesen nem ezeket a kifejezések használom a valós életben.
Visszalépek a javadra. A szomszéd most szórt mert egy fél kg ddr2 rammal.
Szia!
Köszönöm! Nekem speciel azért kell, mert sosem tudni mikor fog éppen jól jönni. Asszony nyafog is érte ha haza állítok mindenféle, (szemében) "kacattal" (mondjuk Ő nem érti ezeket a dolgokat ) Mégegyszer köszi!
Okés, akkor csak 1 csomag lesz.
Dunakesziről Személyesen elvihetők a következők:
- star sp500 számlanyomtató roncs: tiszta rozsda, koszos, anno a soros portra nem reagált, ezért szedtem szét, majd a mocskossága miatt elment tőle a kedvem, a mechanikája jó és a tápja jó. (24v, 5v) igény szerint kb összerakom, de ha valak akar vele valamit kezdeni, akkor a pucolás miatt amúgy js muszáj lesz szétszedni. - minimix: ez is halott, a potik tuti cserések, de egyébként sem jön hang belőle. A doboznak illeve alkatrészbányának jó lehet. (Hátulja tele vam RCa csatikkal)
AZ SP500-at kérem szépen.
Rendben, tiéd, keress privátban a részletekért.
Újpestről vihető egy tökéletesen működő hp scanjet 3530c scanner.
Szia!
A mixerre jelentkeznék feltételesen. Részletek majd pü-ben. Üdv.
Ha nem kelt el a scanner, érte mennék holnap.
Rendben, tiéd.
Elvileg jönnek már érte..
Kösz, akkor erről lemaradtam. (ha mégse akkor szólsz?)
Sziasztok bár nem elektronika de felajálok egy rokkant kocsit.
A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |