Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » 16F877 kísérleti panel v1.3
ha 3000 környékére lemegy az ára akkor én is vevő lennék rá.
Szia Miklosch!
Ha még nem adtad le, van egy kedvezőbb lehetőség, 3300 on belül kijön a nyák... Hétfő - kedd -ig lehet még szólni...
Még nem adtam le rendelést!
Amit te mondasz, az milyen nyák lenne?
Ugyanaz, amit a #168322-ban csatoltál... 2old solder mask + silk ( felirat)
Értem, és ezt újra legyártatod a filmet is, mert ami a gyártónál van, az nem tökéletes, mert a jumperek furata kicsi. Ha ez a végleges változat, akkor nekem kellene 2db!
A film kész van, profik csinálták. A pic melletti jumpersoron valamit módosítottak, mert kicsi volt a távolság a lábak közötti átvezetéseknél, kisebb mint 8mil... Már úgy nézem 5 fölött leszünk, 2k8 lesz a panel/db bruttó... Jó lesz így?
Megnéztem, 1,1mm a furatátmérő, ugyanúgy mint a byomógomboknál... nagyobb kellene?
Ok, akkor keddig lehet jelentkezni ( inkább privátban ), és kb egy hétre rá lesz kész. Akkor Neked 2db ...
és kit készülne belőle vagy csak a nyák lenne?
fellelhetőek a Kónya féle kísérleti panelhet a mintaprogramok? ha igen, akkor neveznék egyre.
Nekem megvan ehhez az összes mintaprogramom, ezen kívül a Kónya féle könyv is beszkennelt formában, és a könyvhöz tartozó CD is.
Szia, sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a panelen a PIC melletti jumpersor az csak sima tüskesor (fd1.lay, #168322 hsz.), vagy jumper (mint a #173117 hsz file-mellékletén -IM000001.JPG), illetve ha csak tüske, akkor ki lehet-e onnan csatolni más áramkörre pl. LED-kijelző vagy akármi a PIC-et anélkül, hogy a panelen levő alkatrészek zavarnák? (Bocs a láma kérdésért, de kezdőcske vagyok ), ha hülyeséget kérdeztem, légyszi, okítsatok meg!!!) Köszi a választ! Ha OK a kicsatolás, én is kérnék egyet, de ezt majd akkor priviben holnap 02.11-én.
A PIC minden lába ki van vezetve, így bármi köthető rá. A jumperek ált. arra szolgálnak, hogy ki lehessen választani, hogy melyik romot, ill más hardvert használjunk.
Köszi a gyors reagálást, de abból indultam ki, hogy az fd1.lay nyákterven a PIC lábai mellett 1 forrpont van, azaz ez nem jumper, csak egy tüske.
Tehát akkor 1. ez Bővebben: Link 2. vagy ezBővebben: Link van a PIC mellett? Vagy én néztem el valamit, ami természetesen nics kizárva, sőt... bocs az értetlenkedésért
Hali!
a #173117-et én terveztem, nincs köze a fd1.lay-hoz, dupla tuskesor van, ha lehúzod akkor a pic lábát leválasztod a kiépített perifériáról, saját külső hw-t köthetsz rá. Az lcd felett lévő ledsor külön is leválasztható jumperrel az lcd lábairól. A #168322-t nem tom mivel készült, nem tudom megnézni, így nem tom mi a különbség.
Az fd1-en csak tüske van, nem választható le külön-külön a pic lábai.
Köszi szépen! Akkor nekem én is rendelnék egyet, megy priviben Hjozsinak.
Sziasztok!
Off
"Akkor nekem én is rendelnék" ez egy jó ki magyar fejezés volt, helyesen: akkor én is rendelnék stb...
A filmek eljutottak a ny.gyártóhoz... Holnap de 10-ig még lehet rendelni, ha valaki még nem jelentkezett...
A dbszám összejött, 2e8 lett a vége + posta...
Holnap azaz kedd délelőtt lesznek kész a panelek, értesítek mindenkit ill küldöm mihelyt nálam lesznek... :integet2:
Köszi, megjött a panel. Totál profi! A többiről beszámolok k. 1 hónap múlva, amikor egyben lesz az egész. És még 1x köszi!
Üdv: Kígyó bácsi
jótanács a példaprogikhoz: javasolt a mchip forrasszoveg elejen a RADIX DEC utasitas,
vagy az mplab fordito parameterezesben kipipalni a DEC kulonben pl: a 128 helyett 28 hexat fordit! annak idején jót szívtam vele mire rájöttem miért nem működnek a demo progik
sziasztok
Valakinek esetleg megvannak a minta progik vagy valahol fentvan a neten? nem maradt valakinek elfekvő panele? 1-2-re vevő lennék, regards,
Sziasztok. Ez a panel nem csak 16F877-el ha nem 18F4520-assal is használható, én azzal használom.Itt vannak a példák hozzá, és akit érdekel itt talál még egy kis érdekességet hozzá.
Bővebben: Link Fery |
Bejelentkezés
Hirdetés |