Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Persze, fel kell kötni egy leszúrt botra egy piros szalagot és amerre fújja a szél, arra van egy sziget. Ezt nevezzük szigetlelő szalagnak.
( És persze nem kellene gyorsan írnom. Bocsánat. ) A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2020
Hajótöröttként úszva a tengerben leteszünk a szigetlelő szalagból egy-egy darabot ide-oda. Ahol elsüllyed az tenger, ahol nem, az sziget.
Néhány rosszabb minőségű szigetelőszalagot tényleg csak erre lehet használni.
Idézet: „ahol elsüllyed az tenger, ahol nem, az sziget.” És amelyik szigeten nincs lakat, az lakatlan. A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2020
Akkor kijelenthető, hogy Lákátos Lájosék lákják a lákátlán lákájos szigetet.
Hát itt a lélegeztető gép alatt csak pihi.
Én már három hete csak feküdni tudok(medencecsont repedés,koponyacsont törés,agyi vérömleny),de most már elvagyok.
Jobbulást!
Kérlek vázold pár szóban, melyik az a mozdulatsor, ami ilyen eredményre vezet és amit el akarok életem hátra lévő részében kerülni. Egy időben nekem is bérletem volt a BS-be (baleseti sebészet), a dokik már előre köszöntek. Mikor egy alkalommal a nejem ment el a körzeti orvoshoz valami receptért és a doki előszedte a kartonomat, csak annyit mondott: - Hallja, magának sem lehet unalmas az élete a férje mellett... Aztán inkább befejeztem a sportolást.
Nem arra akartam utalni hogy gyagya, hanem érdekel, hogy a bánatba törte össze magát szegény yulo?
Hogy ugye nekünk már ne kelljen, a tanulási folyamat részeként.
Igen, tudom
Csak mosolyogtam a pszichológikus kérdésen
Macula degeneratióm van,és már csak a bal szememmel átok valamicskét(80 százalék látáscsökkenés),egyszerűen azt hittem vége van a lépcsőnek és az utolsó fokot már csak a sarkam érintette,és hanyatt vágódtam. Csak a mentőautóban tértem észhez!
Nem irigyellek!
Mihamarabbi javulást, és kérlek, vigyázz magadra jobban!
Hasonlót már én is csináltam.
Szerencsére én hetes sántikálásal és anyázással megúsztam. Nem biztos hogy jó ötlet volt a lakkozott fenyő lépcsőlap, lekerekitett éllekkel...
De ez beton volt,és a színe megegyezik a padozattal,s mivel nincs térlátásom esélyem se volt. Na meg a takarítónők előtte mosták fel a lépcsőházat!
Idézet: Az nem. Mindenki így csinálja meg, utána meg bánja amikor leszánkázik az emeletről. Igaz ez gyorsabb, de fájdalmas. Szoktam mondani ismerősnek, zsírozza is be, úgy még jobban csúszik. Lehet rá tenni -rögzítetten- tapadós szőnyeget. „Nem biztos hogy jó ötlet volt a lakkozott fenyő lépcsőlap, lekerekitett éllekkel...”
jobbulást kívánok!
Köszi!
Ne feledjétek, hogy ma van a föld napja!
Na ja!,nekem is van két négyzetméternyi,úgy két méter mélyen! De nem kapkodom el a dolgot.
Én még a cca. fél láncon vágom a füvet. Akkora már, mint május végén szokott.
A hozzászólás módosítva: Ápr 23, 2020
Moderátor által szerkesztve
Nálunk van három virágláda muskátli az erkélykorláton, valamint vetett szegfű magok pici, palántás papírdobozkákban, amik nem csinálnak idáig semmit.
Pedig locsolom őket naponta többször is, meg kiteszem a napra, hogy melegedjenek.
Yulo, Most esett le, hogy mire gondoltál!
Hát ne is kapkodj...!
Márpedig ezeket a szegfűmagokat a fiamék lagziján kaptuk (mindannyian) tavaly júliusban, pici tasakban, hogy vessük el.
A mondás az volt, hogy lássuk, ahogyan a szerelem tovább virágzik! Tehát: -> ezeknek VIRÁGOZNIUK KELL! A hozzászólás módosítva: Ápr 22, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |