Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Persze, fel kell kötni egy leszúrt botra egy piros szalagot és amerre fújja a szél, arra van egy sziget. Ezt nevezzük szigetlelő szalagnak.
( És persze nem kellene gyorsan írnom. ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2020
Hajótöröttként úszva a tengerben leteszünk a szigetlelő szalagból egy-egy darabot ide-oda. Ahol elsüllyed az tenger, ahol nem, az sziget.
Néhány rosszabb minőségű szigetelőszalagot tényleg csak erre lehet használni.
![]() Idézet: „ahol elsüllyed az tenger, ahol nem, az sziget.” És amelyik szigeten nincs lakat, az lakatlan. A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2020
Akkor kijelenthető, hogy Lákátos Lájosék lákják a lákátlán lákájos szigetet.
Hát itt a lélegeztető gép alatt csak pihi.
Én már három hete csak feküdni tudok(medencecsont repedés,koponyacsont törés,agyi vérömleny),de most már elvagyok.
![]()
Jobbulást!
![]() Kérlek vázold pár szóban, melyik az a mozdulatsor, ami ilyen eredményre vezet és amit el akarok életem hátra lévő részében kerülni. Egy időben nekem is bérletem volt a BS-be (baleseti sebészet), a dokik már előre köszöntek. Mikor egy alkalommal a nejem ment el a körzeti orvoshoz valami receptért és a doki előszedte a kartonomat, csak annyit mondott: - Hallja, magának sem lehet unalmas az élete a férje mellett... ![]() Aztán inkább befejeztem a sportolást.
Nem arra akartam utalni hogy gyagya, hanem érdekel, hogy a bánatba törte össze magát szegény yulo?
![]() Hogy ugye nekünk már ne kelljen, a tanulási folyamat részeként. ![]()
Igen, tudom
![]() Csak mosolyogtam a pszichológikus kérdésen ![]()
Macula degeneratióm van,és már csak a bal szememmel átok valamicskét(80 százalék látáscsökkenés),egyszerűen azt hittem vége van a lépcsőnek és az utolsó fokot már csak a sarkam érintette,és hanyatt vágódtam. Csak a mentőautóban tértem észhez!
Nem irigyellek!
Mihamarabbi javulást, és kérlek, vigyázz magadra jobban!
Hasonlót már én is csináltam.
![]() Szerencsére én hetes sántikálásal és anyázással megúsztam. Nem biztos hogy jó ötlet volt a lakkozott fenyő lépcsőlap, lekerekitett éllekkel... ![]()
De ez beton volt,és a színe megegyezik a padozattal,s mivel nincs térlátásom esélyem se volt. Na meg a takarítónők előtte mosták fel a lépcsőházat!
Idézet: Az nem. Mindenki így csinálja meg, utána meg bánja amikor leszánkázik az emeletről. Igaz ez gyorsabb, de fájdalmas. Szoktam mondani ismerősnek, zsírozza is be, úgy még jobban csúszik. Lehet rá tenni -rögzítetten- tapadós szőnyeget. „Nem biztos hogy jó ötlet volt a lakkozott fenyő lépcsőlap, lekerekitett éllekkel...”
jobbulást kívánok!
Köszi!
Ne feledjétek, hogy ma van a föld napja!
Na ja!,nekem is van két négyzetméternyi,úgy két méter mélyen! De nem kapkodom el a dolgot.
![]()
Én még a cca. fél láncon vágom a füvet. Akkora már, mint május végén szokott.
![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 23, 2020
Moderátor által szerkesztve
Nálunk van három virágláda muskátli az erkélykorláton, valamint vetett szegfű magok pici, palántás papírdobozkákban, amik nem csinálnak idáig semmit.
![]() Pedig locsolom őket naponta többször is, meg kiteszem a napra, hogy melegedjenek.
Yulo, Most esett le, hogy mire gondoltál!
Hát ne is kapkodj...! ![]()
Márpedig ezeket a szegfűmagokat a fiamék lagziján kaptuk (mindannyian) tavaly júliusban, pici tasakban, hogy vessük el.
A mondás az volt, hogy lássuk, ahogyan a szerelem tovább virágzik! Tehát: -> ezeknek VIRÁGOZNIUK KELL! ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 22, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |