Fórum témák
» Több friss téma |
Van esetleg valami web címe....
Budapesti lévén az kicsit messze van....
Tudja valaki hol kaphatók Budapesten LOW-ESR kondik?
Szeretném újrakondizni az alaplapomat,hogy üzembiztos legyen,de nem igazán találtam olyan üzletet ahol elég nagy választék lenne az ilyen kondikból.A segítséget előre is köszönöm!
Őőő pontosan nem tudom hogy van-e, de ITT nézelődj egy picit, hátha...
Sziasztok!
Van egy másik motor amit nagyon keresek de magyar o.-n nem találok... Esetleg ha valaki felismeri és tud ajánlani egy boltot Budapesten annak nagyon megköszönöm! Nagyon fontos lenne... Erról volna szó: Motor
Csak annyit akart jelenteni hogy már kerestem itt motort csak másfajtát. De most ez a fajta kellene de nagyon....
Köszönöm a linket de itt csak szervó motorok vannak...nekem olyan kellene mint a linken van...kétoldali kivezetés, dc motor, kis méret kb nagy erő.
Sziasztok
Rendelt már valaki a digikey-ből? Érdekelne minden megoldás, hogyan lehetne a szállítást olcsón megúszni? Ha közvetlenül Amerikából rendelek akkor a szállítási költség 150-160 dollár . Nem akarok hatszor többet fizetni mint a rendelt termék ára. Sok európai országba szállítanak, csak pont szeretett hazánkba nem . Ahogy nézegettem az EU-ba mindenhova €18,00 euró a szállítási költség. Jó lenne valami közvetlen email cím egy ilyen EU-s „árusítóhoz”. Minden tapasztalat érdekelne ezzel a céggel kapcsolatban, hogyan és mennyiért? Sok alkatrészt csak innen lehet beszerezni szóval fontos lenne. Sok oldalt végignéztem már a googlén de nem sokra jutottam. Emailt is küldtem az eu support-jukra de eddig nem válaszoltak csak 2 értesítőt kaptam hogy elolvasták.
Sziasztok!
4 állású (irányú) joystick szerűséget szeretnék venni. Olyasmit, mint ami az AVR Butterfly-on is van (a mellékelt képen az LCD kijelzőtől jobbra). Tud valaki beszerzési forrásról? Előre is köszi
SpeedShop Kft.
Mobiltelefon alkatrészekkel foglalkoznak leginkább. Egyszer én is vettem tőlük ilyet.
Esetleg próbáld meg őket, kérj tőlük is árajánlatot:
http://www.sini.hu/
Üdv!
Tudja valaki, hogy Pécsen hol lehet beszerezni 1 vagy 2 oldalas NYÁK alaplmezt?
Hello!
Nekem fotocella kéne. Tud valaki segíteni hogy hol találok olyat? Köszönöm.
Hali
Tudna nekem mondani valaki olyan helyet, ahol NOVAL elektroncső foglalatot lehet kapni? kerámia kellene nem nyákba. Fontos lenne hogy rendelni is lehessen. Ham bazár kizárva.....
Köszi, találtam
Bár a PCL86-nak elég brutális ára van...3800Ft
Bontott bakelit nem jó?
Mert ha gondolod pár csövecskéért tudok adni. üdv
Jólenne, csak az a baj hogy itthon jelenleg nincs 1db csövem se. ( csak egy PL500-as, az se biztos hogy jó meg egy ECC82-es új Tungsram )
Sajnos nemtaláltam semmit ami a listámon van.
Pontosan mit szeretnél? Fényérzékeny elemet? Fototranzisztort? Fotodiódát? Fotoellenállást? Infrakaput?
Legalább szabatosan fogalmazd meg, mire van szükséged, hogy tudjunk segíteni!
Üdv!
Hol lehet kapni viszonylag jó áron, de ugyanakkor jó minőségű labortápegységet?
Vagy esetleg funkciógenerátort (jelgenerátor)?
Helló! Engem a MAX038-as IC érdekelne, hogy hol lehet kapni, mert sehol nem találtam eddig. Ha valakinek van több tartalékba és lenne olya nkedves és elpostázza nekem, ötömmel megveszem tőle!! Köszi.
Nem tudjátok véletlenül annak az elektronikai boltnak a nevét ami az örsnél van?
HEstore:
Bővebben: Link
Üdv mindenkinek!
Fogazott tárcsával történő fordulatszámméréshez keresek induktív szenzort, elég nagy határfrekvenciával (az elméleti maximum 7 kHz körül van). 2 kHz-eseket találok leginkább, vagy ezalatt. M8 - M18 között szinte bármit be tudok építeni. Ha valaki tudna olyan céget kis hazánkban, ahol foglalkoznak ilyesmivel, kérem, ossza meg velem is az infót, már szénné gugliztam az agyamat érte. Optikai szenzor nem alkalmas, igen koszos a beépítési környezet.
Szia!
A volt melóhelyemen a fogazott tárcsás adagolón ifm típus volt, ha jól emlékszem. De még utánanézek.
Na, erre az első találatnál máris 5 kHz van; közeledünk a célhoz
Sziasztok!
Még mindig notebook belső hangszórók után kutatok,ezidáig kevés sikerrel.Ezek a gép kijelző részébe vannak beépítve. Paraméterei:8Ohm/1W, 15x25x5.2mm. Érdekelne újan, vagy használtan is.Kérem, aki tud segítsen, még ha csak információ szinten is! Köszönöm. Az alábbi linken a mechanikai felépítése látható: Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |