Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv.
Nem találom a cikkek között az U.K.T (univerzális kapcsoló üzemű táp) cikket. Meg szerettem volna építeni. Elérhető valahol ? Köszönöm
Szerencsére a lényeg azért megmaradt, ennyi leírásból megépíthető.
Én megépitettem és hibátlan, csak ajánlani tudom annak aki megpróbálkozik ezzel. Hegeszteni is tökéletes kisebb anyagokat.
Igen erre gondoltam.
Köszönöm mindenkinek.! Sajnálom, hogy levették, tetszett a cikk.
Kíváncsi lennék, hogy mi okból lett törölve. Pár hete még megtalálható volt rendesen a cikkek között.
Már nem jön, elege lett néhány mostanában újra felbukkant tag stílusából, és mindent töröltetett.
Én úgy láttam még él az accountja, a felhasználók között megtalálható. 2 napja lépett be utoljára a rendszer szerint
De mi nem ártottunk neki... Legalább letöltöttem volna valamilyen formátumban. Minden saját cikke törölve lett.
A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2020
Azt vettem még észre, hogy a HE is szelektált magától mert például a Veled folytatott privát beszélgetésem sincs már meg.
Szia! Azt hiszem többek nevében is mondhatom, hogy nagyon hálásak lennénk érte, ha feltöltenéd valami publikus helyre és megosztanád velünk a linkjét.
Szerintem ne, csak ha GeLee engedélyt ad rá !
Sajnos GeLee már nem fog jönni sehova a fórumban.
Nem tudom mi lehetett a probléma, miért döntött így nem is az én dolgom, de sajnálom mert azért sokat segített. Remélem a hozzászólásait nem törlik. Egyébként még Ő is fent van.
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2020
(Probléma? Sok, nagyon sok.) Én is nagyon sajnálom mert egy igazán jó fórumtársat vesztettünk el. Fent van, nem lépett ki, nem tiltották innen ki, de nem fog többé a HE-ba semmit irni, ez százegyes.
No írtam GeLee-nek azt írta hogy akinek megvan a teljes cikk az tegye be, hogy lássátok.Ez most mindenkinek szól aki látja olvassa. Esetleg ha valami gond van én tudok segiteni bár legalább hat éve hogy a sajátomat ETD 59 EPCOS magra építettem. Ha kell valamiben segítsek írj vagy itt vagy privátban, remélem észreveszem. Üdvözlettel Attila. A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2020
Szerintem már -sajnos- minden hozzászólása törölve van...
Nincs törölve egyetlen egy sem. Most néztem vissza, minden régebbi írása itt is megvan és a pwm-végfokosban is.
Rendben. Rád hivatkozva feltöltöm ide ami nekem megvan.
Igen mostmár én is látom, csak akkor rosszul kerestem...
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy pl. egy ilyen tápegységben, előfordulhat-e olyan hiba, ami miatt a kimeneten magasabb feszültség jelenik meg? Nem tudom ezek milyen topológiára készültek, valószínűleg valami flyback, de lehet, hogy majd szétszedek egyet ha a kezembe akad.
Mennyivel magasabb? Van rajtuk poti amivel be lehet állítani a kívánt feszültséget a névleges körül.
Szia!
Ezek már inkább valamilyen forward konverterek, de valóban létezik nagyobb teljesítményű flyback is ilyen célra. Természetesen a visszacsatoló lánc hibájából kialakulhat nagyobb kimenő feszültség. Itt is először a puferkondik állapotát kell ellenőrizni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |