Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Sziasztok !
Elvihető kőbányáról, (postázni nem akarok). A PIC és a kijelzők le vannak szedve róla. A hozzászólás módosítva: Aug 22, 2020
Szia!
Jelentkezek mindhárom képen szereplő dolgokra. A következő héten délelőtt tudom elhozni. Üdv.: István
Rendben, a tiéd.
Szia!
Jelentkezek a PCI SATA kártyára is. Üdv.: István
Oké, hozzátettem.
Zuglóból vihető ~2 kg szeléncella, és 2 db. régifajta (kapu) lakástelefon.
Innen lemaradtak a képek, most pótolom. Még lehet jelentkezni a maradékra ebből a kupacból.
Az áthúzott, fel nem sorolt tárgyaknak még nincs gazdája. Ha holnap reggel nyolcig van jelentkező, felviszem Újpestre. 27. 120V trafóval 5V 13W DC táp (Iomega), 100V..240V trafóval DC24V 2,4A kapcsolóüzemű táp, 3,5" Mitsumi floppy 28. Panasonic EB-G450 telefon három darab, csomó (hibás, kifolyt akkuval), autóstöltővel. Az egyik nagyon leharcolt. Két darab trafós töltő is van hozzá. 29. Bontott VHS motor, fej, HP centronics nyomtató alaplapja, TSSC DVD író, hibás. 30. Skil 9,6V töltőcsatlakozó, 12V AC táp valamilyen világításhoz, MSI N9600GS videokártya, Híradástechnika szélessávú erősítő, 31. 10W 8Ω ovál TV hangszóró, 6,3 jack foglalattal 32. kép nélkül Canon BJC-230 szervízkönyv. 33. Satronik vezeték nélküli riasztó roncs, RC41, T28 két darab, és egy azonosítatlan infra távvezérlő, elemfedél nélkül, kézibeszélő, bolgár zsebrádió, antenna nélkül. 34. két darab méretes (EI82, EI102) trafó, ismeretlen, azonosíthatatatlan, szovjet lemezjátszó motorja (50 éve működött). 35. Sony 35mm filmes boxgép és vaku. Motoros filmtovábbítás, 6,3/50 objektív (=bóvli). Carena filmes gép, mosógépcső akasztója 2 darab. 33. Tesco szobabicikli elektronika, és fél mechanika. Csipogni tud. 34. Canon IP2500. Nagyon poros, fej nincs. 35. Retro Telindus DSL modem, CD megvan. 36. Vaillant cirkó elektronikája - Rossz helyen kapta a tápot. Egy csöpögő nyomásmérő és hőmérő műszer egyben, szerintem javítható. Postázhatóra becsomagolni nem tudom, csak személyes átvétel Agárd, vagy Újpest. A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2020
Erdekelne:
Idézet: „ 100V..240V trafóval DC24V 2,4A kapcsolóüzemű táp,” .kispesti átvételel , ha még nincs gazdája. Köszönöm!
Már van, Te vagy az.
Félreértések elkerülése végett: semmit nem teszteltem. A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2020
Elvihető (XV. ker.) vagy postázom: 2 db USB-s hőmérséklet logger. Az egyiken már lemerült az elem, a másikon még nem. PIC18F26J50 van rajtuk, neten található hozzá program.
A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2020
Rádiótechnika, Alaplap, Fotó újságok, Univerzum első 25 éve. Holnap reggel nyolcig meghosszabbítom a jelentkezési határidőt, igény esetén fel tudom vinni Újpestre. Augusztus 24-én és 25-én este 18:00 és és éjfél között tudom átadni.
A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2020
rt ú
jságokra ha 1990 utáni be neveznék a többi már korában igényel szajré mellé! 90 előttiek már meg vannak jórész ezért ha olyan hát meg hagynám más érdeklődőnek! Írok majd privátot az átadás átvétel miatt. jó 7végét köszönettel J.
Pár darabot kisérleti/demonstrációs célra tegyél félre.
Gyanitom hogy egy része úgyis szentesi származású.
Nagyon sűrű programom lesz azon a két napon, nem tudom, belefér-e válogatás.
Nagy része igen. Van belőle még Becén is. Félretettem.
Szia!
Már ne haragudj, de az MSI N9600GS videokártyát én a múlt hét végén mintha elhoztam volna Tőled - személyesen Agárdról. Avagy abból 2 darab lett volna?
Ha posta mehet akkor érdekelne!
Laci
oké ahogy sikerül!
Vagy. leg feljeb viszek minden újságot. és ami nem kell nekem később ugyan itt széjjel osztom!
1990 utáni nagyon kevés van. Szinte minden korábbról, 1957-1986 között.
A csomagban jelentős tömeget képvisel az Ezermester is. A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2020
Mehet a posta, küldj elérhetőséget privátban.
Az Ezermester engem is érdekelne, de csak ha Jurijnak, vagy másnak nem kell.
Ebbe nem szólok bele, de sajnos ki kell válogatni...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |