Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Ahogy írták, igen 15" volt.
Olyan kicsiből szerintem még nincs ingyen ez a felbontás
Engem is érdekelne a két kijelző, de este mérek.. illetve kellen kép a csatlakozókról is, mert az egy dolog, hogy a méret passzol-e.
A T40-es-e az egészen pontosan nem T40p-é volt? Mert ez mitha 16:10-es képernyő lenne... Illetve ha jók a kijelzők méretben, a cd tokok is jöhetnek... foxot vgay mpl-t állom.
A lenti ASUS A9RP-ből való az 15"-os, de nekem van egy 10"-os, ha érdekel, írj privit.
A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2020
OK, akkor megnyerted, ha jó ! Este előkeresem őket, és küldök képet a csatlakozókról.
Igen, T40p volt, ha jól emlékszem, de manapság bármi lehetséges. Megpróbálom becsomagolni, elvileg van ekkora dobozom. A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2020
Ehh, fenébe, az a laptop amibe kinéztem az 14.1-es.. De a másik még érdekel, csak kellene a csatlakozó kiosztásáról kép. Van egy Asus F5V-m, vagy egy Fujitsu V5535 amiket kipimpelnék
szívesen jelenleg mindkettő 1280-as képernyős.
Kedves Electronix!
Ha még megvan, szeretném a wsxga+ - os kijelzőt, régóta keresek ilyet. A tipusszámát leírnád pontosan (a fehér vignettán van, de nem látom jól a fotón)?
Tegnap nem kicsit elaludtam, de most lefotóztam
@bbalazs_ akkor most Te vagy a második a sorban.
Köszönöm, EZEN a képen tényleg jól olvasható. A másikat hiába nagyítottam.
A 10'-os tablet sem biztos, hogy segített. Ez nekem jó lenne.
Ez az LCD szalagkábel csatlakozója, a kijelző hátán van egy sokkal univerzálisabb csatlakozó.
Ó jajj. Azt megpróbálom lefotózni, de nem szeretném széthúzni, mert amikor ránézek ezekre már félek. Általában csak az "imádság" tartja ezeket, hogy ne essenek darabokra
Nem azért írtam, csak hogy tudd, hogy nagyon sok készülékbe jó. Típus alapján van adatlap mindegyikhez.
Amúgy az olcsó LCD-k nagyon tartósak, sokra pakoltam hangládákat és műszereket is, amint 30 ezret adsz érte, hirtelen törik attól is, ha ránézel A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2020
Esetleg veszel hozzá egy ilyet és használod mint monitor, vagy mint HD-ready TV
A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2020
Gondoltam ilyenre egyebkent, de mindig ott megy elna dolog, hogy ennyiert mar hasznalt LCD is van, es akkor meg dolgozni sem kell vele...
Még a fekete gép, és a kábelek vihetők a hét végéig. (Utána hulladékgyűjtő..)
Sziasztok!
A képen látható kis méretű képcsöves tévé, (37cm képátló) vihető Csepelről. Csak személyes átvétellel. Mindkettő működik,képminősége kiváló,(nem gyengék a képcsövek).
Mostanság már senkinek sem kell CRT TV... Én a teljesen jó Orion TV-met távirányítóval sem tudtam elpasszolni...
C64-re ezek a legjobbak !
Nálam is várja 3 db színes TV az új gazdáját...
Adjak hozzá C64-et, hátha úgy elviszik?
Ott ilyen csatlakozó van.
@bbalazs_ @hege88 most már akkor el tud majd dőlni, kié legyen
Ha floppyegység is van hozzá, akkor én igen
te tudod !
Annyira azért nincs útban...
Ez nem tudom, most melyik képernyőé, de mint írtam, a 15"-ös nekem, nagy, 14.1 kellene.
A másikra is volt itt jelentkező, én meg megmondom őszintén, nem volt időm szétbontani egyik notim se a héten.. sőt más projekthez is kéne itt választ adnom, csak időhiányban szenvedek... Szóval aki kérte, vigye
Magnóm van hozzá. Vadi új, sohasem volt használva. Csak elveszett a garázsban. 30 éve nem láttam.
Elvihető Karcsi59 felajánlásából:
- videos átalakító - 2 db Positiv 20 lakk (az egyikben van még valamennyi, a másik tele) Személyesen XV. ker vagy Diósd, vagy futár (700 Ft).
Szerintem akkor megynerted
|
Bejelentkezés
Hirdetés |