Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Az ipari szakkönyvtár sorozat részeit keresném,hátha esetleg meg van valakinek.
Szia! Nekem elég sok van belőle,de időbe telik összeszedni mert több meghajtón vannak....A többit PÜ-ben megbeszéljük....mail cím stb...
Nagyon szépen köszönöm!
Írjál privát üzenetet....Ipari Szakkönyvtár az OK....de milyen témakör, mail cím , stb...
Írtam privátot.
Sziasztok, a 2017-es RT évkönyvre lenne szükségem. Valakinek volna?
(És utána attól függően, hogy mit olvasok benne, esetleg még egy.)
Ha kézzel fogható formában kell, akkor én megkérdezném tőlük. Lehet hogy porosodik náluk még belőle...
Kiegészités: van nekik, 2 490 Forint/darab. A hozzászólás módosítva: Nov 9, 2020
Amíg ilyen a hozzáállás, meg a színvonal, addig tőlem porosodhat.
Köszönöm! Nem hozta a kereső. Ez a 4shared valami bojkott alatt lehet, valamikor elhatároztam, hogy felrakok egy csomó szakkönyvet a köz számára, de kipróbálva a google nem nagyon adta vissza.
Természetesen, amelyik cikk érdekelt volna, annak az oldalai összecserélve vannak, 65, 64, 67, 66, stb. Így szoktam járni. Ha én megyek a hivatalba, aznap áramszünet miatt zárva.
De már helyretologattam a 22 oldalt. Idézet: „Amíg ilyen a hozzáállás,” Az már megváltozott. Idézet: „meg a színvonal,” Az évkönyvek azért elég jók, sok érdekes cikk van bennük. Idézet: „addig tőlem porosodhat.” Vigyázz, mert ezt lehet úgy is értelmezni, hogy "mivel megváltozott, ezért mostmár megveszem". A folyóratnál az ár és érték arány szerintem sincsen teljesen rendben, mert ameddig a havi dózis boltban véve: - Rádiótechnikából: 1 750 Ft/22 oldal - Aeró és Aranysas: 1 535 Ft/164 oldal. Mondjuk ennek azért ugye oka is van...
Hajónapló kiegészités: A "megváltozott" alatt azt értettem, hogy régen tényleg a " kék szöges", volt, de már nem...
Kicsit máshonnan, nem kék szövegről, hanem a dukumentum felirat alatti képről, de mégis letölthető egy csomó. Bővebben: Link
Csak érdeklődésből megnyitottam a linket, de a letöltéshez be kell jelentkezni, regisztrálni nem lehet.
Idézet: „A belépés kizárólag a feltöltést végző intézmények számára elérhető”
1976 - tól 1992-ig vettem minden számát és az évkönyveket.
Ez a gárda nem kicsit van szereptévesztésben. Köze nincsen pl a kultúrához, amit művelnek. Megélhetésük, amit ráadásul nagyon rosszul közelítenek meg. Nem tudnak egy normális elektronikai problémát politika nélkül megközelíteni.
Letöltéshez nem kell bejelentkezni. Balra a kép alatt a dokumentum felirat alatt ikonra letölthető.
Tényleg.
Arról a linkről egy konkrét kiadványt ki kell választani, a részletező oldalát le kell hívni. A letöltés a Dokumentum alatti képről... Nekem működik...
Ez nem sokra való 10-12 oldal a könyvekből, de az is jó hogy tudjunk róla valamit
A fenti nem sok haszonnal bíró hely után egy másik, sokkal kecsegtetőbb oldal:
Új lappal bővült a BitSavers.org.
Sziazstok!
Teljes terjedelemben elérhető valamerre ez a könyv? Kerestem de csak a 70. oldalig van meg. Köszönöm!
Szia! Sajnos csak ez van meg, angol nyelven....
Kapható néha, de 9.000 körüli áron.
Azért köszi!
Szia!
Ha majd újra nyit a FSZEK, akkor a központi könyvtárból kikölcsönözheted és itt közzé is teheted a teljes digitalizált változatot .
Miért pont ez kell?
Annyi Z80-as anyag van a neten, hogy csak a listát végignézni is majdnem reménytelen...
Sziasztok!
Keresek Assembly programozással kapcsolatos könyvet. Előre is köszönöm.
Magyar vagy esetleg angol nyelvű......van néhány....
|
Bejelentkezés
Hirdetés |