Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia!
Ha vállalod a postázást, csomagküldést. Természetesen a költséget én állom, az egyik érdekelne. Üdv. Zsolt
Szia!
Lehet róla szó, térjünk át privátba a részletekért!
Sziasztok
Sajnálnám kidobni még működik csak a gombok már nehezen működnek ha valakinek kell ingyen viheti !
Szia!
Ha Foxpost küldést vállalsz, az egyiket kérem, legyen a baloldali. Vagy mindkettőt, ha nem szeretnél két csomaggal fáradni, és az egyiket továbbítom, ha lesz jelentkező. Köszönöm.
Sajnos Foxpost nem megy mert nálunk nincs csak MPL. tudom küldeni , de ezek párban vannak nem két külön telefon az egyik a bázis állomás a másik meg a másodlagos .
Köszönöm, akkor a részleteket privátban.
Ha valaki kéri, ingyen elvihető vagy foxpost:
12V 50W halogén izzók: https://www.hobbielektronika.hu/apro/apro_122818.html A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2020
Szia!
Engem érdekel Foxposttal, de csak 8-án tudom utalni a költségeket. Üdv.: István
rendben, félre rakom akkor addig... a többit privátban
Egy nagy doboz mindenféle:
router, blutooth fejhallgató + billcsi + egér, pc tápok és maradványok, panelek, egy őskori tintás hordozható canon nyomtató Ingyen Érdről elvihető... A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2020
Szia posta okés?
Érdekelne.
ha előre kifizeted..... olyan 1950.- lesz a posta...
ja ls van benne egy windowsos nokia telefon is A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2020
Privátban a többit akkor.
Szia. Ha nem jönne össze ,beállnék másodiknak.
Nemsokára felteszek ide egy doboznyi elektromos lim-lomot, de még fotót kell róla csinálnom.
Akad benne CO érzékelő, AM micro beltéri egysége, valami kenyérsütő-gép kijelzős vezérlőegysége, nagy méretű számítógép-ventilátor, kis villanymotorok és akkutöltő elektronika, de az Oral B elektromos fogkefén át (a saját töltőjével együtt) - szinte minden más!
Csak így előre: Valami szállítási mód játszik? A személyesen kívül
Üdv,
Dévaványáról el vihető ingyen a képen látható típusú Marantz erősítő. Egyik oldala hibás nem szól, egyszer már lettek azon az oldalon cserélve a tranzisztorok, de kb 10 perc után ugyanúgy el szálltak. Nekem nincsen jelenleg időm vele foglalkozni sem energiám. Postázni sajnos nem tudom érte kell jönni! Kérésre tudok még képeket küldeni. Helyileg Békés megyében található a városka. Üdv Bubu54
Videoton R4400 rádió elvihető a 15. kerből.
Itt a fórumon kaptam én is, hiánytalannak tűnik, nem próbáltam.
Íme a kép, lehet mazsolázni ...
Ha lehet, lecsapkodnék rá
Többi pü. A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2021
Hááát - én nem postázom sehová, az tuti!
Szia!
Privátban kérhetnék még képeket. Üdv. Zsolt
Hello! Engem érdekel a csomag. Személyes átvétellel.
A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2021
Üdv, én is kérnék képet.
(csúnya, de javítható kéne, és akkor ismerősöm megkapja, vagy javíthatatlan, de szépnek, akkor végre bedobozolom a Sanken ics végfokom)
OK!
Már hétfőn viheted. Csak beleöntöm egy dobozba - és lehet, hogy még szaporodik ...
Engem érdekel! Érte mennék.
A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2021
Továbbra is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |