Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Szia.Talaltam a fiokom melyen en is egy 9V-ost.
Most azzal muzsikal.Tettem bele meg egy DC-DC konvertert. Koszonom szepen a felajanlast. Igy megoldodott . Viszont egy nyomogorgot ami 9mm teljes szelessege,13.5mm atmeroju es 2mm a tengelyatmeroje azt is szivesen fogadnam. A hozzászólás módosítva: Feb 20, 2021
Miféle nyomógörgő? Talán valami kazettás magnóé?
Nekem van (avagy volt?) jó néhány, de már nem emlékszem rá megvannak-e még. Majd megnézem és akkor visszajelzek. Lenn van a pincében - a kacatosban. Mindenféle videómagnó nyomógörgőm van, de azok általában majdnem 18-20mm magasak. Idézet: „Mindenféle videómagnó nyomógörgőm van, de azok általában majdnem 18-20mm magasak.” Szia! Feleslegesek, és jó állapotúak, érdeklenének.
Csak ebben az értékben? Ha megvannak még, megkapod.
Szia,
Ilyet találtam használaton kívül,vihető lenne kompletten. Csak ez direkt 230V-ot küld be a csatin. A kép ami a neten van kissé pixeles,de mintha kissé másképp nézne ki-talán van rajta egy alakos záródás... Üdv!
Ha gyűjteménybe kell, és nem ragaszkodsz a tipushoz, akkor adok ennél szebbet/öregebbet.
Igen, gyűjteménybe, szemléltetéshez kellene, köszönöm.
Bakker, imádom! Dédinél még a 70-es években ilyen volt. Ha vasalt, minden egyebet le kellett kapcsolni, mert egy plusz 60-as izzó is leverte
Valahol a lomosban lehet, hHOGY van, megnézem.
A hozzászólás módosítva: Feb 23, 2021
Moderátor által szerkesztve
Ha kimegyek a telekre (többnyire már csak a jobb időt várom) megnézem ott az elektromos kacatosomban.
Ha még jól emlékszem, ott a villanyóra mellett sokáig egy ilyen 6A-os volt. (aztán később ki lett cserélve egy 16-osra)
Ne fáradj, máshol is kerestem és már meg is van az adapter, nem írtam ide hogy tárgytalan, ezt most pótoltam.
Köszönöm a jó szándékot.
Valami hasonló nekem is van. Van egy sorléce és abba van beledugva. 8 A-es.
Ha gyűjteménybe kell, fel tudok ajánlani egy ilyet.
Ha jól tippelek, akkor ez 3 fázisú. Nem néztem meg belülről sem a kapcsolót, sem a csatlakozókat, tehát lehet, hogy tévedek... Érte kell majd jönni, ha vége a járványnak, Lágymányosra. Ha érdekel, elteszem.
Üdv.
Ha van valakinek egy win7 telepítője ami érvényes szívesen elfogadnám. A szomszéd öregúrnak sajnos ami volt telepítés közben megette a meghajtó és sajnos nem telepíthető. Meghajtót még tudtam adni neki másikat.
Bővebben: LinkMegadod a kulcsot és le is töltheted, utána dvdre vagy pendrivera is ki tudod írni.
Érvényes viszont a kulcstól lesz, nem a telepítőtől.
Keresek 2 darab tda 7294 szigetelő gumit amit az ic és a borda közzé kell tenni.
Köszi
Szerintem a régi fajta csillámlemez ugyanolyan jó oda, csak előtte be kell mindkét oldalát kenni valami jó hővezető pasztával.
Csak nincs mit oda tenem mert a régi szét szakat.
Nem kell odatenni semmit. Nem is szoktak, hiszen ennek az IC-nek a hűtőfelülete egyébként is a földön van, ahol a hűtőborda is.
Nem egészen, az a negatív tápon van.
Azt írtad, hogy az IC alatt a szigetelő gumi szakadt szét.
A csillám viszont nem gumiból van, de ugyanazt a célt a hő elvezetése /és elektromosan szigetelés/ céljára szerintem ott bőven megteszi.
Bocsánat, tévedtem. Igazad van. Az előző bejegyzésem nem igaz. Mindenkitől elnézést kérek.
Sziasztok!
Silent pc építéshez keresek hűtőbordákat. kb 2 cm magasak kellenének.Merevlemez hűtéshez kellenek. Elég sok darab. Köszönettel! |
Bejelentkezés
Hirdetés |