Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Egyrészt, azokban nincs is benne a millenium kód, másrészt több mint fél tucatnyi millenium DVD lejátszó létezik és nem azonos kódolással működnek a távirányítóik...
De itt van pár kódlista...lehet keresgélni.
Van olyan is, amelyik megpróbálja kitalálni.
Valami olyasmire emlékszem, hogy bekapcsolt készülék estében, ha kikapcsol, akkor megtalálta a kombinációt. Nekem nem vállt be...
Hátha sikerulne megmentenem 25 kiló elektronikai hulladékot.
Meghalt az ezeréves Goldstar mikrom tasztaturaja. A mikro amúglly hibátlan. Nincs valakinél elfekvőbe egy ilyen, vagy a komplett vezerlés egybe, vagy ha minden kötel szakad, egy mezei mechanikus mikro kapcsolóóra is jó lenne, beleapplikálom.
Ha levetted a fóliát az elejéről, fotózd le a kontaktjait: lehet, hogy javítható.
Ez már nem mert az egész fóliatasztatúra egy 1mm vastag vaslemezre volt felragasztva es amikor megpróbáltam leválasztani, cafatokra szakadt.
Értem. Melegítve próbáltad? Ha nem, akkor legközelebb csak úgy.
A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2021
Nem. De most már tudom, de azt hiszem itt már nem segit.
Vegső esetben megfurkalom a vaslemezt es beteszek 18 mini nyomógombot es ráragasztom a felső foliat, amin a feliratok meg a számok vannak és bekábelezem a nyákra a mátrixot. Ezt csak végső esetben, hátha lesz valakinek ilyen.
Ha ráér ilyennel elegáns steampunk mikród lesz :1000Ft körül
Bővebben: Link Sajnos nincs belőle már 4dbnál több itthon, különben adnék. Mikrokapcsolót vasba csak úgy tudsz rakni, ha próbanyakba beülteted őket és hosszú szárú gombokat használsz.
Szóval akkor mindenképpen kell tanítani, vagy alap kódok is vannak benne?
Nekem van egy komplett, füstmentes (az már kijött belőle) Hausmeister mikróm, elviheted, annak is bár nem pont ilyen, de nyomógombos a vezérlése.
Félrevezető a "tanítható" megnevezés (bár vannak olyanok is) , a helyes megnevezés az "előprogramozott univerzális távirányító". Az előre beprogramozott készüléket közül lehet egy-egy "kóddal" kiválasztani a szükséges készülékhez használt IR kódkészleteket...
Jó kérdés.
Nem tudom. Lehet hogy alapból benne vannak a kódok, viszont lehet, hogy éppen azokat kell belekódolni, amelyekkel majd működik a cuccod. Erre mondja azt a mondás - "próba, cseresznye".
Ha valakinek van fölöslege 4-6 vonalas analóg telefonközpontja, mely tárcsás (impulzusos) telefonnal működik, kérem jelezze. Köszönöm.
Keresek
HP LaserJet P2055dn tip.nyomtatóba eredeti (nem utángyártott, nem újratöltött) tonert, amiben van még kb. 200 oldal nyomtatásához elég festékpor.
Sziasztok! Olyan egyszerű DVB-T settopboxot keresek, amivel a MindigTv ingyenes adásait lehet fogni és Scart kimenete van. (Egy régi kis CRT tv-hez kellene a konyhába.)
Keresek régi zsebszámológépet.
A tasztatúra azaz a nyomógomb része kellene csak, jó lenne ha a nyomógombok külön hozzáférhetőek lennének, akár a nyák elvagdosásával mert újra kéne mátrix huzaloznom. Egy nyomógombos mikrohullámú sütőt szeretnék megmenteni a kidobástól, az eredeti beviteli egysége fóliatasztatúra volt és javíthatatlanul tönkrement. A mikro amúgy hibátlan csak igy használhatatlan. Vagy bármilyen nyomógombos valami jó lenne amin vannak a számok 1-től 9-ig es a nulla, és még van 4 nyomógomb. Pécel környékén, Pest megye pesti részén érte mennék. A hozzászólás módosítva: Aug 22, 2021
Ha ez jó akkor viheted.
Megprobálom.
Hol tudnám átvenni? Köszönöm.
Ment pü.
Szia!
Pestlőrinc Rákosborzasztó felöli szélén tudok adni egy Sanyo CX3552 szalagos számológépet.
Ilyesmire gondoltál?
Igen, vagy valami hasonlóra. Amikor megszűnt az analóg adás, akkor sokan használtak ilyeneket.
Akkor fogd és vidd!
Ha vasárnap kihozod a Repülőnapra, vagy az állomásra, akkor elviszem neki.
Köszi, de nem terveztem a hétvégén bemenni Kecskemétre! Más megoldást kell találnunk, ami hétköznapra esik.
A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2021
El tudsz jönni érte Kecskemétre? Hétköznap, nem hétvégén. Gafly-nak pedig köszönjük a felajánlást!
Sziasztok!
C típusú rögzítéssel objektívje van valakinek, amit nem használ? Egy próba erejéig kellene, hogy ki tudjam próbálni. A történet lényege, hogy van mikroszkóp kamerám (5MP, USB), s ahhoz két objektívem. Az egyik mikroszkópként használható (szuper!), a másik egy fix 25mm-es, viszont a fókusztávolsága valahol másfél-két méter felett van. Olyan objektívet keresek, amit mondjuk 30-40cm távolságba be lehet fókuszálni. Ha sikerül ilyet találni, akkor megpróbálom könyvszkennerként felhasználni (rendelek még egy kamerát aliról ugyan olyan paraméterű objektívvel).
Köszönöm a felajánlást! Kecskemétre nem megyek mostanában, de ha el tudod küldeni Foxposttal vagy MPL csomagautomatába, annak örülnék. Természetesen fizetem előre átutalással vagy utánvéttel. (A többit privátban.)
Nálunk (Bp. XIII.) a Vodafone (volt UPC) kábele van, normálisan azon nézünk műsorokat. Eddig adtak rajta 22 analóg csatornát is, de ezt szeptembertől meg akarják szüntetni, így az ilyen régi plusz TV-k használhatatlanná válnak. Kódolatlanul digitálisan már csak az állami TV-k (6+1 kerületi) jönnek kábelen (egy éve ez még 25 féle volt), ehhez képest egy szobaantennával 12 csatorna fogható a MindigTv-n, a semminél mégis több és nem függ a Vodafone-tól (áldassék a nevük).
A már úgyis ott lévő kábelen, megpróbálhatod kábeles STB-vel is a kódolatlan csatornák vételét.
Egy ilyet fel tudok ajánlani: C30CX Távirányitó nincsen hozzá, és ismeretlen állapotú. |
Bejelentkezés
Hirdetés |