Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Akkor szólok a windowsos kollégáknak is, szerintem jönne tőlünk minimum vagy 6-8 fő.
Ha nem indítja el senki a regisztrációt, lehet, hogy megteszem én. Esetleg ha más nem jönne, akkor egy munkahelyi kirándulás lesz...
Nekem jó lesz a 22.-e. A regisztrációs adatokat akkor kinek küldjem el, vagy a Szent.XLS-be beírjuk és kész?
Tkp. rád vártunk a szervezéssel (regisztráció). Holnap már péntek, rohan az idő. Szerintem, -a végzési időpontra nézve-, valószínűsíthető a kaja. Állítólag van ott jó hely, ahol jó a kaja. Majd a helyiek referálnak.
A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2021
Sziasztok!
Felhívtam a látogató központot. Védettségi nem kell jelenleg, de az üzemi területre kell a maszk! A regisztrációnál be kell pötyörészni az adatokat egyesével. Ez nem jelent számomra problémát. Viszont ami a nagyobb probléma az az, hogy November 19.-e a legközelebbi időpont 11 órára. Eddig az időpontig minden péntek foglalt! Azt mondta a hölgy a telefonon, hogy esetleg elszórtan egy-két időpont akad hétközben, de mindenképp telefonáljunk előtte. A pénteki időpontok (legalábbis a 11 órai) mind foglaltak már. Azt is mondta, hogy esetleg foglaljuk be a november 19.-ét, és azt később tudjuk módosítani. Sajnos ez a helyzet. Mitévők legyünk?
Részünkről megfelel a november 19.
Rendben, de a többiek álláspontja is kellene.
A "Részünkről" alatt az én csapatomat értettem.
Eredetileg 4 fő, de mivel összesen nem leszünk 40-en, ezért szóltam másoknak is. Lehet, hogy 10-en is jönnének, csak kellene az időpont.
rectamas <-- Rendben, akkor le foglalom november 19.-ét.
Mástnem... törölni még majd tudom. Amennyiben megfelel az időpont másoknak is, akkor szép lassan kezdjétek el küldeni az adatokat, és be pötyörészem.
Keddig elküldöm privátban, milyen adatok kellenek?
Gondolom név, lakcím, szigsz, ... ???
Szerintem igen... habár a dátum kiválasztásnál mikor be jön a táblázat, akkor nem bírok kijelölni egyetlen napot sem. De még próbálkozom. Lehet hogy otthonról fog menni majd saját gépen.
Nekem még jobb is a 19, mint a 22.
Majd akkor megirod milyen adatok kellenek, aki elküldi privátban az lesz regisztrálva. Kaját meg engedjük el szerintem első körben, ebéd ugye felejtős, maximum korai vacsora lehetne, de gondolom Békéscsabára/Egerbe lohol inkább mindenki haza. De van a fórumon paksi, majd ad tippeket. Vagy akár a klasszikus.
Meddig lehet jelentkezni különben? A november 19.-e, viszonylag, távoli dátum még.
Szia!
Szerintem onnanstól, hogy le foglaltam azt a napot bármeddig. Úgy szeretném csinálni, hogy a maximumot állítom be (azaz 40 fő), és aztán majd leszünk annyian ahányan. De egyelőre nem engedte le nyomni a 19.-ét. Szerintem ez a benti gép hibája... majd otthonról újra próbálom. És természetesen szólok ha siker van!
Akkor az "a 2 héttel előbb kell regelni információ" már nem aktuális? Az november 5.-e lenne.
Nekem azt mondta a hölgyemény a telefonba, hogy minél hamarabb kell foglalni, hogy nehogy elhappolják az időpontot. Ez a 2 héttel előtte regisztrálás annyit jelent szerintem, hogy legkésőbb 2 héttel az időpont előtt kell regisztrálni.
Oké, köszi.
Jó lenne elmenni, ez nem mindennapi lehetőség lenne.
Ezidáig október 22 volt megcélozva mellesleg, hogyan ugrott előre a számláló egy hónapot november 19-re?
Azt a turulmadár füle! Nekem mindegy, ez a dátum is megfelel. A fene sem gondolta, hogy ekkora a tolongás.
Nem tudom, lehet gyorsan betelnek az időpontok. Pedig még november 1-je sem péntekre esik.
Szia! Nekem megfelel a November 19.-e 11 óra.
Kedves Nagyapó, ez a téma (szerencsére!) sok-sok embert érdekel...
Tudomásom szerint már bőven félmillió látogató felett járunk! Üdv, egy másik Nagyapó, alias: gyerek67
Paksi bulira én is mennék. Már ha van Szigetvár/Szentlőrinc/Pécs kocsival rendelkező.
Akkor javítok 1 jegyet az átlagról véleményemen. Most állnak 1/2-en. (ez nem másfelet jelent, mint a suliban)
A hozzászólás módosítva: Okt 1, 2021
Sziasztok!
Itthon engedi a regisztrációt! Az intézményhez mit írjak? Elég egy kötőjel?
Senki többet alapon maradtam a kötőjelnél... aztán ha mást nem hétfőn telefonon pontosítok
November 19.-e 11óra a miénk! A résztvevőknek az alábi adataik kellenek: -Név -Sze.ig.szám -Születési hely -Születési idő -Édes anya neve A hozzászólás módosítva: Okt 2, 2021
Szerintem semmi szégyelni/titkolni való nincsen azon hogy Hobbi Elektronika fórumtag (nagyrészt). Kifelé szerintem nem látszik.
De ahogyan látom, majd úgy vadásznak össze bennünket hogy: 11 órás kötőjelek ide.
Sziasztok!
Eddig akik jelentkeztek, és elküldték az adataikat: Gery78 Gafly Mrscottt21 Szóval tessék zaklatni az adatokkal! |
Bejelentkezés
Hirdetés |