Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Válaszolok magamnak előbb. Igen azt kérdezed. Tehát az egy olyan amiben 4 darab sima USB aljzat van és 2 darab jack aljzat.
Igen, az egy USB3 alaplapi csatlakozó.
Valami brand gépből lehet bontva. A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2021
Igen, az az érdekes. Illetve az előlapi audio csatlakozós vége nem egyedi, hanem a rendes tűs és ac97 vagy hd van ráírva akkor érdekelne.
Amúgy 4db usb hogy jön ki egy usb front panelból? akkor abban usb hub és kártyaolvasó is van? A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2021
Megprópátam közelről.
Nem. Dell torony gépeknél van úgy, hogy 4db USB van egymás mellett, 2db USB2, és 2db USB3.
Az USB3 csatlakozóknál az USB szimbólum mellett szerepel az SS ( SuperSpeed ) felirat. Az USB2-es csatik kábele a másik csatlakozóra megy. A 20 pólusúban 10 a hang, 10 az USB2 helye. A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2021
Néha nem tudja az ember, hogy hol kap olyan infót, amiről nem is tudta, hogy hiányzik neki...
Már egy ideje egy Dell toronygépem van és mivel használtan vettem, így nincs hozzá leírásom (a neten biztosan találtam volna, de nem kerestem...). Én meg nem értettem, hogy hiába dugom az "SS" feliratú csatlakozóba a telefonomat, mégsem tölti nagyobb árammal... Most már értem...
Most nézem csak, valóban az audio csatira megy még egy USB kábel is, képről azt hittem csak a kék USB megy abba, de akkor az audio dugója is egyedi, nem felhasználható
De így kiadja a 4 USB-t. A cuccból azért a 2db 3.0 használható így is. Viszont nekem a HD audio is kellett volna, van pár régi házam, amit nem tudok felhazsnálni, mert nincs rajta csak ac97, így a jack detektálás nem működik és újratelepített driverek után távsegítségben azt beállítani igazi szenvedés.
Pont a RAM-okra lettem volna én is kíváncsi
Ebben az esetben átadom Electronix fórumtársnak, ha ő vinné.
Sziasztok
Tudom nem kimondottan elektronikai cuccok de hátha valakit érdekel ingyen elvihető szivattyúk és alkatrészek , postázást a súly miatt nem vállalok !
Üdv,
lenne 1-1db Kensington záram 1-1db kulccsal ami számomra teljesen felesleges. Soha nem voltak használva, teljesen újak, csak a csomagolásuk picit viseletes. Hétköznaponként személyesen Budapest XVIII. kerületében lehet átvenni illetve Foxpostal tudom még küldeni a szállítási díj ellenében (Posta nem játszik).
Ha közelebb lennél elmennék értük.
Postázni nem tudom nagyin sok lenne a súly na meg a költség is !!
Esetleg félre tudod nekem tenni? Elugorhatok érte de csak egy 1,5 hét múlva tudok arra menni.
Oké elteszem , lehet hogy még jön hozzá !
Rendben, írok privátban akkor.
Rákoskertről elvihető kettő fűszegélynyíró.
A Gardena damildobja el van kopva, cserére szorul, a többi része jó. A másik teljesen rendben, talán ha háromszor használtam. Akkusat vettem helyette, mert a hosszabbító midig mindenbe beakadt... Nem postázom, érte kell jönni!
Köszönettel elfogadnám őket.
Hétfőn el is hozhatom.
Rendben a Tied mindkettő.
A többit privátban.
Köszönöm a lehetőséget
Én csak postán tudnám elkérni, de ha nem bajlódna azzal a felajánló, teljesen megértem.
Kültéri reflektorok. Valamilyen horro áru philips na-gőz? Izzó van benne. 2 biztosan van, de lehet, hogy 3 is.
Engem érdekel,,ha mpl automata megoldható!
A hozzászólás módosítva: Okt 24, 2021
A harmadik is jó lenne a vakságom leküzdéséhez!!!
Az nagyon jó,én beltérbe akarom,a gépeim fölé!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |