Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Letakarítottam és bekötöttem az új kábelt, tökéletes. Köszönöm még egyszer a felajánlást!
Sziasztok! Keresek régi vezeték nélküli telefont. Hasonlót, mint a Panasonic KX-T 9300 stb. Semmit nem kell tudjon, mint hívást fogadni. Pici gumi antennájuk van. Ezek teljesítménye még nincs vissza fogva és ha lemegyek a műhelyembe (vasbeton) ott is működik. Ellentétben a sokkal modernebb dect telefonokkal. Sajnos az enyém elromlott. Nem teljesen ingyen kérem, adok helyette sokkal modernebb Sagem vagy Philips tökéletes állapotú szintén hordozható telefont.
Szia!
Szülőknél mintha még lenne egy gumi antennás őskövület valahol elrakva, de nem 100%. Az biztos, hogy akkut kell majd bele varázsolni, ha előkerül. A hétvégén ha hazamegyünk megpróbálom megkeresni és felhozni. A lényeg: Nem kérek semmilyen hordozható telefont cserébe. Üdv.
Köszönöm, ha megnézed. Akku nem gond, tudok eszkábálni bele.
Keresek egy lehetőleg passzív hűtésű 12V min 8A terhelhetőségű kapcs üzemű tápot, aminek van standby funkciója (egy lábon kapcsolható be). Köszönöm
ATX tápegység nem jó? Bármelyik PC boltban adnak neked, akár használtat is.
Oldalán rajta van a 12V -os ág terhelhetősége, olyat választasz amilyet akarsz. Ebben a teljesítményben nem nagyon fogsz találni passzív hűtésűt, max teszel rá 10 -szer akkora hűtőfelületet, ami van rajta, és csökkented a ventilátor fordulatszámát, vagy elhagyhatod. A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2021
Egy laposabb darab ATX is jó lenne.
Desktop gépekben léteznek kisebb méretben is. Vagy szerver gépekben vannak laposabb kivitelűek,
bár azok ritkábbak is, főleg használtan. Persze ha jó új is, és pénz nem számít, hajrá... A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2021
Mekkora lehet a magasság? Emlékeim szerint a régi kis Compaq SFF gépekben elég kicsi volt a tápegység, csak kb. 6-7cm magas, mert a ventilátor 80 mm-es volt, és egy "tölcsérrel" volt illesztve a tápegység dobozára. Valaha volt nekem is ilyen gépem, hétvégén megnézem a padláson.
Na... hova lett a kiegészítésem? Csak a kép ment át...
Szóval a táp típusa PDP-117P, és úgy néz ki, mint a fenti képen. Szerintem nincs 7cm magas.
Van egy ilyenem, ez elég lapos, csak a tölcsérnél magasabb kicsit.
A ventije kicsit hangos, plusz szerintem pár kondi már csereérett benne. Elrakáskor még működött. Ha úgy van, ezt fel tudom ajánlani.
Ilyen, vagy hasonló kapcsolója lenne valakinek elfekvőben, vagy gyors beszerzési lehetőséget tud valaki?
M6 menet, 5A/48V váltó, 4A/30V egyen. Ponthegesztőn működtető kapcsoló, relét kapcsol, szerintem akár kisebb terhelhetőségű is jó, viszont nagyobb méretű nem fér el. A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2021
@em:
kiástam neked a SFF-et, a táp méretei (ventilátor nélkül) 68x138x168 mm, ventilátornál a sarka le van csapva. Feszültség: 12,8V / 7,5 A (meg a szokásos többi).
Ezúton is köszönöm skakuk fórumtársnak a dugót!
Van ilyenem. Ha eljössz érte akár kettőt is adok ingyen.
Megígértem a fényképet. Ilyen a kapcsoló, Van egy pirosban is, ha jobban tetszik
Szia!
Nem találtam már meg. Sajnos ez és a régi vezetékes kihangosítós készülék is már áldozatul esett egy kacatcsökkentésnél. Sorry
Köszönöm, és sajnálom, hogy hiába fáradoztál. Rendes vagy. Keresek tovább, hátha valaki még nem dobta el.
Ha valaki fiókot ürít, és talál egy olyan PCMCIA adaptert, amibe CF-kártya rakható, megköszönném.
Postát állom, meg megdobom egy doboz sör árával.
Sziasztok! Továbbra is keresek Budapesten egy leszerelt, kidobásra ítélt klíma beltéri, vagy kültéri egységet, esetleg hibás mobilklímát. Kútklímához szeretném használni műhelybe, így szuper volna olyan, amiben kis ügyeskedéssel elindítható a ventilátor az elektronika megkerülésével. De kvázi bármilyet szívesen elfogadok.
Szia!
Tudok egy komplett kül és beltérit. On/Off-os gép. Táv is megvan hozzá. Ha érdekell, PÜ.-ben keress.
A felajánlott, elvihető termékek a "Felajánlás, ingyen elvihető" témába áthelyezve.
Keresek SCART bemenettel rendelkező tv/monitor kombót. Felbontás nem számít, ahogy a tuner sem. Köszönöm.
Kösz, láttam. Erről jutott eszembe.
Kifelejtettem: Budapest és környéke jöhet szóba. |
Bejelentkezés
Hirdetés |