Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Magyar szülei vannak, amit következő rögzitett családi beszélgetés bizonyit:
- Anya, úgy ennék egy karéj kacsazsiros kenyeret, lila hagymával. - Jól van Tom, szelek. - Nekem jó lesz a sarka, Kata.
Chuck Norris jön Paksra? Már csak 4-et kell aludni.
A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2021
Szűzanyám!
Eddig úgy tudtam, hogy mi (illetve a berendezéseink) mondják / mondjuk meg, hogy mi, mikor, meddig és miért működik, és mikor minek kell működnie, leállnia... Ha az Öreg idejön és "mondja a TUTIT", nem valószínű, hogy bárki, akár az ügyeletes mérnök ellent merne mondani Neki... Hiszen Ő minden atommal jobb ismeretségben van, mint mi, valamennyien, és Ő mondja meg nekik, hogy melyik, mikor, mit tehet....
A 3-as kérdésre ez a válasz, jelen pillantban. Még lehet kérni, és ha van, talán előtúrom addig...
1...2-re meg még mindig kiváncsi vagyok...
Nincs neki oltási igazolványa.
A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2021
Neki nem is kell.
Ő az oltás, minden molekula és minden ribonukleinsav Ura! IS! Ha valaki, vagy valami ezt nem fogná fel, jön a "körbepörgő" rúgás... A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2021
Mostmár komolyan.
Végülis mi melyik programon veszünk majd részt? Visszaolvastam, de nekem nem egyértelmű.
De azt tudtátok, hogy még Chuck Norris is benéz esténként a szekrénybe és az ágy alá, nehogy ott legyen Clint Eastwood, akitől még ő is fél
Off:
Istenem, A jó, a rossz és a csúf... Meg a Kémek a sasfészekben... Ja, meg persze a Piszkos Harry.... Meg számtalan! On!
No, szerintem ez az a két főhős, aki meg tudja beszélni a témát egymással!
Úgy tudom:
- szépen megnézitek a Látogató Központ programját (ÉRDEKES!), - majd bejöttök az üzemi területre, és ekkor csatlakoznék Hozzátok. (Már, persze, ha hagyjátok......) Próbálok intézni olyan látványosságot a Vezénylő megtekintése során. amit mások nem látnak... A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2021
Nem-nem!
Szépen csendben nézelődtök és ballagtok az őrség árgus figyelme mellett... Idézet: „Szépen csendben nézelődtök és ballagtok az őrség árgus figyelme mellett...” Macskusz mellé dupla őrség kell, mert a múltkor is besunnyogott turbógenerátor mellé dorombolni. De nagyon udvariasan tessékelték ki...
Nálunk a turbinák dorombolnak.
Nálunk csak ők dorombolhatnak, semmiféle sunnyogás nem megengedett. Ha más is megpróbálná a sunnyogást, vagy a dorombolást...
2.-esre: rectamással beszéltem (nem, nem beszéltem, írtunk pár sort). Iszonyú el volt foglalva, de szerdán adja fel a rendelést. Addig még akár írhat néki, aki jönne az ebédre is, és előre kíván rendelni.
1-re még nem tudjuk a választ, de lwhet, mrscott21 is el volt foglalva...
Elhiszem.
De, ha ezt nálunk is megjátssza (elő sem fordulhat!), akkor többet ide nem jöhet, még a közelébe sem...
Én már nagyon várom
A külön meglepetés pedig még felvillanyoz!
Csodákra azért nem számíts, de megpróbálok a vezénylő egyik falára, "az én rendszeremre" intézni egy lámpatesztet.
Ha sikerül, el is mesélem, mi történik és miért.
Főkapcsoló ON/OFF.
Jó lesz az, én is várom már. A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2021
No, azt azért nem, de látványos.
Én is várom már, hogy végre találkozhassak Veletek!
Nehogy azután Csernobil 2 legyen! Ott is csak teszteltek.
Úgy néz ki, most is megyek dorombolni.
Nem emlékszem: a látogató központban lehet-e vajon fényképezni/videózni, esetleges tárlatvezetésről hangfelvételt készíteni? Mert akkor vinnék masinériát, hogy tudjam kivitelezni...
Nem lehet. Moztáskor elveszik távozáskor visszaadják feltöltve
Üzemi területen tutira nem fényképezel/filmezel.
Látogató központban ennek ellenkezőjére nagyon racionális ok nincsen. Sokat nem veszitesz vele, ha hozod a cuccot...
Hajónapló kiegészités @SzervizMacska:
Amikor Kunmadarason voltunk repülni, akkor is megengedték hogy feltedd a kamerát. Bár emlékeim szerint, amikor megkérdezted, akkor heves fejvakarás volt. Nem titokvédelmileg, hanem pilóta fejére esésileg volt aggályos a dolog a kamerázás. Ha megvan még az a videó, linkelhetnéd megint. A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2021
A halászcsárdából küldtek étlapot, lehetőleg ebből rendeljetek.
Eddig hárman háromféle halászlét rendeltek, ami nincs az egyszerűsített étlapon, de nem hiszem, hogy ez gond lenne. |
Bejelentkezés
Hirdetés |