Fórum témák
» Több friss téma |
1 db nagy fájl (kilencvenvalahány MB) volt benne, meg 3-4 kisebb (egy pár kB-os *.txt, meg 2-3 MB-osak) és előtte frissítettem 21H2-re.
A saját gépemen EIS-t használok, az jól konfigurálva észrevehetetlen.
Oké, nem élet-halál kérdés, csak gondoltam hátha beugrik a képről.
Így tényleg érdekes jelenség. Nálam ilyen nem fordult elő ennyire semmilyen fájlon az elmúlt időszakban. A zipeken volt, amit leírtam, de azt javították, s nem is víruskergető függő volt.
De lehet ez is olyan volt, hogy egy következő frissítésben meg kijavítják, amit elrontottak... LibreOfficenál is volt olyan, hogy egy stabilnak mondott kiadásban a fájltársítással, duplaklikkre intézőből megnyitott fájlokba belefagyott, de a sima megnyitás parancs meg működött. Majd eltelt kb. két hét és jött a javítócsomag hozzá. Lehet, hogy ez a mostani eseted is átmeneti elmezavar volt csupán. Nálam a defender is észrevehetetlen...
A többi felhasználó miatt bízom benne, mert én még talán megoldom magamnak az alternatívákat, de "Manyi néni" már nem biztos, hogy tudna mit kezdeni egy ilyen helyzettel.
Sziasztok! Szeretném megkérdezni a processzor hiba lehet ha egyáltalán nincs semmi jelenség az indításkor. Adott egy Acer laptop egy rakás kaka reggel indult be is jött win10 du 2 kor kikapcsoltam. este újra bekapcsoltam . semmi csak a vissza jelző led világít és a töltés jelző. se kép se hang. tudna valaki egy tippet vagy repítsem ki az ablakon.?
Nagyon kevés az info a hardverről. Vedd ki az akkut és a bios elemet is, aztán rakd vissza. Ha így sincs semmi, akkor valami a fő tápbuszon haldoklik.
Már kiszedtem ebből csak a memóriát és a procit lehet kivenni. vissza rakom és csak az van amit írtam a ventilátor bekapcsol a kék kis led és aztán csak áll semmi azért érdekes mert tegnap szépen beindult ssd meghajtót tettem be 2gb ram és már indult is. Most csak az alaplapot procival de így sincs semmi . Ha volna egy procim kitudnám szűrni mert valahogy rá gyanakszom. egyszerű acer laptop olyan mint egy játék doboz .
Miért. Nem. Írsz. Típust?
Ember nincs, aki ez alapján segítene neked. Valószínűleg lenne is teszt proci nálam vagy másnál, de mindent megteszel, hogy abszolút beazonosíthatatlan legyen. De szinte sosem a proci a rossz. A hozzászólás módosítva: Nov 28, 2021
Erről az alaplapról lenne szó. Mi a véleményed?
Üdv!
Érdekesen áll baloldalt alul az egyik tekercs a két kondi mellett. Feltételezem, hogy valaki már megszakértette. Jó szándékkal mondom, hogy itt nem szokás senkit barkóbáztatni: jobb lenne ha pontos típusszámot adnál, pl. a laptop alján lévő matricáknak a lefotózásával. Ha már segítene az ember, ne menjen el feleslegesen még plusz negyed órája a képen alig kivehető számok kimazsolázásával és begépelésével.
Bár tényleg gyorsabb lenne ha be írnád hogy pl lenovo levo6666 de azért egy tipp, ha a visszajelzők szépen villognak rá kellene próbálni egy külső monitort, ha ott sem jelenik meg kép akkor bios hard reset, ha ennyire szétkaptad akkor semmi nehézség nem lehet benne, ha nincs szétkapva vissza kellene állítani a régi állapotot ha úgysem jó akkor nincs mese valami kiment benne, de én a procit gyanusitanám legutolsó sorban
Ha szétszedés/ piszkálás után nem működött, akkor valami fizikai sérülést/ bga hibát keresnék, ha nem volt szétszedve csak egyszer megállt, akkor lehet végigméregetni az összes tápbuszt.
Légy szíves, érthetően megfogalmazni a kérdést, hogy korrekt választ kaphass, és a helyesírási szabályokat tartsd be!
Szia, Próbálj erősen rányomni a BGA-ra s úgy indítani. A procitól balra a nagy kocka
Nem válaszolt arra sem amit kérdeztem, hogy volt-e fizikailag piszkálva, így nem javasolnék semmit addig, mert valaki aki még nem keresett BGA hibát az lehet csak nagyobb gondot fog okozni. Főleg a kommentjei alapján.
Szia! és mi van ha esetleg a dsplay a végét járta . m lehet a hibás?
Próbáltál egyetlen egyszer is a feltett kérdésre nem kérdéssel válaszolni? Nem bunkóságból, de nagyon trollság szaga van a dolognak.
Sziasztok kaptam egy fujitsu Amilo pro v3515 laptopot és ahogy a netre felmegy megfagy.Mindegy hogy milyen böngészöt próbálok.Win7 32 bit van rajta.Memóriára gondolok 2giga van benne különbözöek.Most telepitek igy nem fagy ki.
A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2021
De akkor megoldottad, mi a kérdés? Mit telepítesz?
Mit jelent a megfagy? CTRL-ALT-DEL sem működik, vagy csak kegyetlen lassú? 2G ram lehet nagyon kevés, orrba szájba lemezezni fog a memória pakolászásával... Wincsi ledje van, dolgozik ezerrel?
Ha telepítés után is fagyogat, tegyél egy felesleges pendrájvra "bootolós memtesztet" (rákeresel: memtest). Az egy kör (fél óra alatt bármilyen gépen kész lesz) után mutatja ha gond van fizikailag a ramokkal.
Nem oldottam meg,ha megnyitok egy böngészőt kifagy teljesen,megmerevedik minden és kikapcsoló gombbal lehet csak kikapcsolni.Amikor kifagy semmi sem villog.
Csak a netre ahogy felmegyek akkor fagy ki
Wifi vagy drótos háló? Próbáld a másik módon, mi történik
Wifiről müködik a vezetékes most igen nehézkés lenne.Az oldalak hamar betöltődnek,ahogy letöltök bármit töltés közben lefagy.Akár a böngészőket.
Van egy bizonyos hárombetűs hetilap, aminek a netes változatán kommentelve ki lehet náluk "húzni a gyufát".
Ha nekik nem tetszően kommentelsz, kaphatsz tőlük néhány trükkös dolgot. Néhány hónap után elmúlik. Hogy mennyire jogszerű ...?
Semmi ilyesmi,teljesen szüz telepités csak a böngészöket akartam letölteni.Letöltés közben lefagy.Bármit töltök le.
Semmi jelentősége.
A hálózaton keresztül jön az "áldás".
Csak a netre kapcsolódva fagy, vagy pedig net nélkül is, ha csak megnyitod a böngészőt? Ha ez utóbbi, akkor kapcsold ki a böngésző hardveres gyorsítását, aztán cseréld le a VGA drivert valami frissebbre!
Nem ide tartozó hozzászólások eltávolítva.
A továbbiakban kérjük a téma tartását! |
Bejelentkezés
Hirdetés |