Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Na.... Hát ha ezt előbb tudom, akkor nem veszem meg az 4654-eshez a könyvet..... így jártam... aki tudatlan, az fizessen.... :rinya:
De legalább megvan nyomtatott formában, ez is valami. A másik könyvét meg majd felteszem, amint lesz egy kis időm végigfotózni. És majd a májamról is gondoskodom....
sziasztok
egy hyundai st-101c-hez (5.1) szeretnék kérni egy kapcsolási/bekötési rajzot.előre is köszike
Üdv mindenkinek.
Szeretnék építeni egy olyan szerkezetet ami a laptopomból kijövő audio jelet(ami a hangkártyából jön) átalakítja FM adóval fogható jelekké, és egy vevőt ami az erősítő bementére dugva veszi a jeleket. Lényegében vezeték nélkül akarom odavinni a hangot a laptopból az erősítőbe, mint vezetéknélküli routereknél. Ehhez keresnék kapcsolási vagy nyákrajzot illetve kis segítséget, mert nem vagyok túl profi. Előre is köszönöm szépen és bocsánat ha rossz helyre írtam...
Ugyan arra van szükséged ami nekem is kellene, csak neked elég egy 10-20m-es is és az erősítőre rá kell kötnöd egy fm rádiót.
Helló!
Remélem tud nekem valaki segíteni. Van nálam most egy Wharfedale Powercube 8 aktív mély, amelyben az erősítőnek valami gondja van. Bemeneti jel nélkül is van egy pici zaja, és időnként búgás szerű zaj is van. Kis hangerőn is eléggé torzít. Jó lenne, ha valaki esetleg ki tudna segíteni egy kapcsolási rajzzal, igazán jól jönne. Köszönöm előre is segítő hozzászólásaitokat, Üdvözlettel, Arpy
Ha búg akkor a táp szűrését, valamint a bementi jelkábeleket nézd át mert valahonnan zajt szedhet össze szerintem.
Ha a relé bekapcsolt, üresjáratban is van egy pici zaja. Bemenetén nincs semmi jelforrás, úgy volt próbálva. ha a hangszóró membránját picit megmozgatom, akkor annak is van egy cicergő hangja, valószínűleg indukcióként visszahathat az erősítőre (a hangszóró az teljesen tökéletes, nem azzal van a gond). Ha Így megmozgattam a membránt, akkor fennállhat az esélye annak, hogy mély, nagyon hangos brumm jön létre, ilyenkor csak a kikapcsolás segít rajta. Ha még úgy kapcsolom ki, hogy nincs brumm, akkor is pukkan egy szép nagyot kikapcsolás során. Ezekből úgy tűnik, hogy az elektronikával lehet valami gond. Az előfoki panelt lekötöttem róla, de így is ugyanaz áll fent, tehát a végfokkal lehet valami gond.
Köszönöm eddigi segítségeteket, Üdv, Arpy
Szia!
A végfok bemenetét testre zárod, akkor is búg?
Ezt még nem próbáltam. De egy 8 pines csatlakozóval van összekötve a két panelrész, és nincs sajnos jelölve, hogy melyik ér mi. Majd megpróbálom kideríteni, hátha látszik valami. Egyébként a kapcsolás 2db D1047 és 2db B817 végtranyókat használ. (hátha mond valamit )
Köszönöm a segítségeteket, Üdv
Szia! Teszek ide egy fordulatszám mérő kapcs rajzot.
Az UAA180 lábkiosztása ellenőrzésére. Ugyanis már találkoztam hibás kapcs rajzzal, egy ilyen ic-vel épített hőmérő esetében. Sok sikert
Köszi szépen! ha lesz időm, rákukkantok!
Helló!
Sikerült megoldani a mély gondját. A probléma a szekunder oldali pufferkondival volt, mely az évek során tönkrement. Azért nem tudtam egyből megállapítani, hogy ez a gondja, mert a korábbi multi tönkrement, és most szereztem be egy újat. Köszönöm a segítségét azoknak, akik próbáltak tanácsot adni. Üdv, Arpy
Az UAA180 ebben a kapcsolásban jól van bekötve, de a 12 voltról 9 voltra stabilizáló, illetve az NE555-ös áramkört nem ellenőriztem.
Üdv, Arpy
Sziasztok nincs meg valakinek a Toshiba SC-M12-es erősítő dokumentációja?
Sajnos csak fizetősen találtam meg a manualt viszont nem akarok érte fizetni.Viszont ha a kapcsolási rajza is megvan az szupi lenne.
GiantSound GPA-300;600;800 végfokok kapcsolási rajza nincs meg esetleg valakinek?
Hy!
Nem kérte senki, de én felteszám hátha szüksége lesz valakinek rá. Pioneer A-223 Service Manual Üdv:Márk
Sziasztok! :wave:
Egy ZIPHONA CONCERT 2000 sztereó lemezjátszónak kellene a kapcsolási rajza, hogy megtudjam hány wattosak lehetnek a végfokjai, mivel elég méretes hűtőbordákkal vannak ellátva. Ahogy nézem fekvő 14 lábú IC-ék, ezért közvetlenül a tetejükön a borda..... Még ez áll rajta: RFT - VEB phonotechnik zittau kombinat rundfunk und fernsehen betriebsteil pirna DDR stereoschallplattenwiergaeanlage. 99%-ban így néz ki, csak a potik másabbak.
Ha jól emlékszem, MDA 2010-es IC volt bennük. Ez megfelel a TDA 2010-2020-asnak. AZ RFT akkoriban sok mindenbe rakta ezt a Tesla IC-t. Ez 2 x 8-10W színuszos, 2x12W zenei teljesítményt jelent csatornánként. 20 év távlatából (ekkortájt kerültek be az országba) már nem rémlik, de mégis a 2 telepes beállítás mellett voksolnék ( a Tesla inkább állította 1 telepesre), az RFT ezt jobban favorizálta.
Ja, az újabban - ami a linkben van - már TDA2030 van.
Igen, épp így néznek ki! Akkor valszeg 10 watt körül lehetnek. Köszönöm!
Sziasztok !
Panasonic NV-RX67 VHS-C videó kamerához keresnék Használati utasítást vagy angol nyelvű "User manual".-t. Ha kapcsolási rajzzal (Service manual)-al is meg tudnátok lepni, nagyon-nagyon hálás lennék... Előre is köszönöm. üdv: elektrorudi
Tudjátok az a helyzet, hogy néhány mondatotokat nem is nagyon tudtam követni (csak többszöri elolvasás után) és ez az egyik ok amiért a lehető leg egyszerűbb megoldás keresem. A másik, hogy az egyszerűség gyönyörködtet!!!
Mindenesetre a következő felszerelésekkel rendelkezem a projekthez: Forrasztó állomás! illetve egy mérőműszer. Namármost amit ezekkel össze lehet rakni és ki lehet mérni az OK-s (nyák maratás azért megoldott) ami ezen túl mutat az már problémás! Ezt csak azért írtam, hogy tudjátok, mekkora amatőrrel van dolgotok... Ami a körülményeket illeti: a kerítés vasbeton, elötte tavaly ültetett tuja sor kb 150cm tőtávolsággal. Az érzékelőket gyakorlatilag bárhová el tudom helyezni és bármilyen formában. És, hogy még egyszerűbb legyen a tettes imád a tuják alatt fetrengeni... Amúgy az infrás dolog is tetszik. Annak mekkora tápfesz kell? Megoldható napelememmel töltött aksikról? Vagy megint ásnom kell?
Mennyire tehető stabillá ez a szerkezet?
Illetve milyen néven tudok rákeresni?
Üdv
RF teljesítmény méréshez szeretnék kapcs rajzot keresni. RF végfokhoz,mert ugyan izzóval be tudom hangolni,de azt nem hagyhatom rajt a végén mert megeszi a teljesítményt.Egyszer láttam vhol egy kis ledes kapcsolást,amit rajt is lehet hagyni a kimeneten,de már sajna nem tudom hol láttam.Ha vki tud ilyent megköszönném!!
sziasztok
onkyo tx-sv373 tipusu házimozihoz keresek kapcsirajzot,,,,2 db alkatrész kérdéses egy c509 jelü polarizált kiskondi ill egy r543 jelü ellenálás esetleg van e ilyen készülék valakinek?látható helyen van nem igényel nagy bontást csak a tetőlemez és látható,,köszi előre is
Sziasztok!
Kapcsolási rajzot keresek NOKIA HOTEL 1730 HS vagy 2130HS tv-hez. Programozó távtipusa és a programozása megvan, ha valakit érdekel. Köszi
sziasztok!
nekem egy olyan kapcsolási rajzra lenne szükségem amibe van 6 led és az ütemezetten villog, és egy poti segitégével lehetne állítani a villogás sebességén. Ez megoldható e valahogy? Előre is várok a segitséget. Üdv.:Tomi
Sziasztok keresnék Fesz oszto kapcsolást.PM 428as panelmérohoz .Autoban alkalmaznám akkufesz figyelésre.A muszer 2v-ig mér.A p anel adatai:
Segitségeteket elore is koszonom. 3 1/2 digit max. kijelzés:1999 DC feszültség:+/- 2V Mérési pontosság: +/- 0,5% Bemenő impedancia: 100Mohm Tápellátás: DC 8-12V
Kocsiba nem kevés a 2volt méréshatár?? Vagy mindíg utánna számolsz mit is mutat valójában?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |