Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
DE számíthatunk rá szerintem, vagy ha mégse akkor az órajele akkora lessz hogy a prociban egy tokban fogják tálalni, az elkövetkezendő jövőben!
Idézet: „az elkövetök is meg vannak!” Ez azt jelenti, hogy a hűvösön vannak, vagy csak azt, hogy tudod kiknek kéne ott lenniük?
Hát ha ilyen géped van, nem meglepő hogy megpróbálják el lopni
Az sem rossz.
Én a WinXP-t nem értem. Gépemben 4GB DDR2 van. Emiatt nem tud hibernálni. De ezt hogy közli? Rámegyek hogy hibernálás, erre kijön a következő üzenet: "Nincs elég erőforrás az API végrehajtásához" Namondom jól nézünk ki. 640GB winyó + Kétmagos 64bites 3GHz-es processzor + 4GB ram, nem elég erőforrás neki Persze azóta megtaláltam az M$ webszájtján, hogy az XP 3,5GB-ot tud csak kezelni, de 1GB ram felett nem képes hibernálni... Gratula. Debian 4GB-al minden gond nélkül hibernál a gépemen.
Slope:
Idézet: „Ez azt jelenti, hogy a hűvösön vannak” Egyszerű igen a válasz! Idézet: „tudod kiknek kéne ott lenniük” Tudom is kik voltak! cockero: Idézet: „Hát ha ilyen géped van, nem meglepő hogy megpróbálják el lopni” Az biztos! Topi: Idézet: „Én a WinXP-t nem értem. Gépemben 4GB DDR2 van. Emiatt nem tud hibernálni” Nekem csak 2GB RAM kétmagos 64bites procim van 2,4Ghz, 1200GB merevlemez kapacitáassal. De nekem is ugyan az a problémám. A mi Bilink alkotott!
Látom nem csak én vagyok bajban az M$ fájlkezelésével.... Nekem TV felvételnél elkeztd a Movie Maker tömörítetlenül menteni néha, mert ugye nem bír a wmv codec realtime-ba rögzteni.... Ez nem lenne baj, ha nem 1 órát vennék fel. Többször jártam úgy, hogy a tmp fájl túlcsordult, és egyszerűen nem bírta lekódolni felvétel után a videót. Hát gratulálok nekik. Elég kellemetlen dolog ez. Jah és a legviccesebb a fájl mérete: Intézőben 4GB, Total Commander-ben ? De a Notepad bugján nálam már nem tesz túl semmi.
Idézet: „De a Notepad bugján nálam már nem tesz túl semmi.” És kicsit konkrétabban mi is lenne ez a bug? Még nem hallottam róla...
Idézet: „De a Notepad bugján nálam már nem tesz túl semmi” Na ez már engem is érdekelne!
Tudtommal ha beírod hogy "bush hides the facts" idézőjelek nélkül. Elmented és visszanézed akkor érdekes karaktereket kapsz.Én úgy tudom.
Némi keresgélés után találtam valamit:
1. Open Notepad 2. Type 'AAAA BBB CCC DDDDD' (or any other 4-3-3-5 letter combination) 3. Save the document, and close notepad 4. Open the saved file A "bush hid the facts" illetve a "this app can break" a 2 legpoénabb példa amit találtam rá keresgélés közben szerk.: igen rannek, megelőztél, de úgy néz ki egyre gondolunk google első 20 találata "notepad bug" kifejezésre erről szólt... Ja és működik a "bush hides[...]" illetve a "bush hid[...]" dolog is. Jelentésben is csak annyi a különbség, hogy az én verzióm múlt időben van...
...és én is megyek dolgozni
igen de én ezt TOPI blogján olvastam úgylátszik innen senki nem olvassa
De, két-három havonta előfordul hogy bekukkantok...
Próbáljátok ki ezt:
1. Nyiss meg egy új WORD dokumentumot, majd írd be "Q33 NY" idézőjelek nélkül. Ez volt az első repülőgép száma, amelyik nekirepült a WTC-nek. 2. Cseréld meg a betű méretét 48.-ra. 3. Cseréld ki a betűtipusát WINGDINGS-re.
ha ez igaz, akkor nagyon durva! nekem be is fagyott a word, egyből kiírta, hogy hiba történt, helyreállítom-e...
Ezt kipróbálom majd, ha felraktam az office-t!
WordPad-dal is működik
Hogy ilyet ember hogy találhat ki. Áhhhh... mindegy. Nézzétek csak
Bővebben: Link
Ez is egy hoax, vagyis téves infó/átverés
Bővebben: Link
nem találok szavakat....
De legalább nem gyártott újabb furatokat a dobozon, hanem a régieket használta. Akinek van hozzá való hangszórója, annak lehet hogy jó lehetne. de ez így azért akkor is durva... inkább adná el hiányzó méllyel, nade az hogy odabarmol helyette egy ovál autó- vagy sokol rádió- vagy nemtudommilyen hangszórót...huh...
Hány láb van?
Itt egy matematikai feladat, amit sok felnőtt nem volt képes megoldani. Ha sikerül megnyitnod az Excel táblázatot, meglátod, milyen kevesen oldották meg... "Egy buszban 7 lány utazik. Mindegyiknek van 7 hátizsákja. Minden hátizsákban van 7 macsek. Minden egyes macsekkel van 7 cica. Kérdés: Hány láb van a buszban?" Ebben nincs semmi átverés, ne olyan válaszokat gondolj, hogy a "busznak nincs lába", vagy hogy a jószágok nincsenek is a buszban, csak a hátizsákban. Ez egy matematikai számolás. Ha megkapod a helyes választ, a szám a jelszó a táblázat megnyitásához. Ha sikerült megnyitnod, írd be a nevedet (de csak ha lemented, tudsz belementeni!) Te is, és küldd tovább! Sok sikert! A sofőrt se számítsd bele."
Nekem azért sikerült megoldani. Igaz ötödjére találtam ki a helyes megoldást.
Másodjára ment csak. Azt viszont nem értem hogy jó fél éve már megfejtettem, és be is írtam a nevem ugyanebbe a feladatba, de most nem látom. Vagy mindig újraindítja valaki a láncot, új lappal?
Nálam a macsek nem biztos, hogy macska tehát az lehetett akármi is.
Aztán meg csak el kellett olvasni figyelmesebben mint elsőre és meg is volt a megoldás.
Beírtam magamat én is.. (cseréltem az xls-t )
|
Bejelentkezés
Hirdetés |