Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba Idézet: „ Parkolás: A parkolás az Aeropark területén belül, saját parkolónkban”” Gabi! Ezt mivel lehet bizonyítani ? Jegyet Tőled rajtad keresztül kapjuk avagy 9 órási csoporthoz tartozunk ?! Ennyit elég bemondani a parkoláskor ?
Úgy jegy nincsen, amit lobogtatni lehetne/kellene, mint ahogyan sorompó sincsen a parkolóhoz.
Hátulra, a murvás részre álljatok, mert nem buszok vagytok.
A terényi magnómúzeum 5 perce tette ki az oldalára a hírt. Bemásolom, hátha érdekel valakit:
"Kedves Barátaink! Az időpont nem változott, tehát május 21-én, szombaton ismét várjuk a Látogatóinkat. Ma már történelem: kereken 20 esztendeje, 2002 májusában nyílt meg a múzeum. A 21-i nap így Vilmos tiszteletére a nosztalgiázás jegyében zajlik. Számtalan megható történet, esemény kapcsolódik az elmúlt két évtizedhez, amit szívesen felidézünk az érdeklődőknek. Bejelentkezést telefonon kérünk: 20/919 9807. Köszönjük!"
Egy kérdésem lenne az általam megrendezendő találkozóval kapcsolatban. A szomszédaim szocio kulturális szempontból problémásak és a találkozó hangulatára rossz hatással lehetnek. Így is lenne kedvetek részt venni rajta?
Ha elég sokan mennénk, nem lennének problémások.
Innen egy kocsi biztosan összejön.
Nem tudom, mekkora látógatószámot bír el egyszerre a múzeum.
Majd át kell hívni őket is, hátha lenyugszanak.
A hozzászólás módosítva: Máj 6, 2022
Előtte egy kis talajmélyítő testgyakorlat, hogy jobban essen a kaja?
Elvileg sikerült azt is végre elintézni, hogy ma éppen nem fog esni Ferihegyen.
A helyszín még alakuló félben. Jövő hónapban veszünk kerti padot.
Helyileg hol van ez a kert? Lehet, hogy mondtad de már nem emlékszem.
Sárkeresztúr. Ez kb 22km délre Székesfehérvártól. A távolabbról érkezőknek tudok szállást adni.
Nem esett, nem fújt, 24 jelentkezőből 23-an megjelentek, 1 igazoltan távol.
Szerintem nagyjából azt kaptuk, amire számítottunk. Lehet kellene nyitni egy oldalt, ahová tudnank feltenni képeket (azokat nem, amit esetleg olyan helyen készült).
Köszönjük Galfy a szervezést!
1 2 pillanat ...
És igen, nagyon jó volt!
Köszönjük, hogy megszervezted!
Nagyon szuper volt, köszönjük Gafly a szervezést!
Aeropark 2022 képtár aloldalra fel tudjátok tölteni azokat a képeket, amiket szeretnétek megosztani.
Egy picinykét most elfoglalt vagyok, ezt már nem tudom megszervezni...
Majd megszervezi, aki menni akar.
Ha én csinálnám, akkor első lépésként: - Itt megkérdezném, hogy kit érdekel egyáltalán? - Felhívnám őket, hogy mikor és hogyan (például mennyiért) lehet menni? - Hol és mit lehet kajálni, mert arrafelé nem sok minden van emlékeim szerint (bár Lali lóci karfiol levese jó volt, és fizetni sem kellett érte)? - Kőbe vésném az időpontot, elkezdeném gyűjteni a jelentkezőket, adott határidő után lejelenteném a létszámot. Szerencsére itt szerintem nincsen olyan szigor mint az automerőműben, meg a reptéren... A hozzászólás módosítva: Máj 8, 2022
Valamely találkozón hirtelen felindulásból megválnék a fúrószár készlettől. Műanyaghoz és aluhoz még jó lehet.
A fúrókat szokták élezni/köszörülni, nem eldobálni ha már életlen
Nem ez a gond hogy nem tudnám megélezni. Inkább az, hogy már átálltam a kobaltosra.
Attika eljön Sárkeresztúrra a hátán egy köszörűvel, és megmutatja hogyan kell fúrót élezni.
Cserébe kap ingyen hurkát és kolbászt mind mindenki, gondolom az lesz a menü (már régen tervezed). Azt azért találd ki, hogy mikorra szervezed, mert fogynak az időpontok...
Viharsarki találkozó fejlécbe és főoldalra került.
Bővebben: V. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2022.06.11.
Méteresbe szólni, hogy marhapörkölt és petrezselymes burgonya legyen a napi menüben.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |