Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba Idézet: „ Parkolás: A parkolás az Aeropark területén belül, saját parkolónkban”” Gabi! Ezt mivel lehet bizonyítani ? Jegyet Tőled rajtad keresztül kapjuk avagy 9 órási csoporthoz tartozunk ?! Ennyit elég bemondani a parkoláskor ?
Úgy jegy nincsen, amit lobogtatni lehetne/kellene, mint ahogyan sorompó sincsen a parkolóhoz.
Hátulra, a murvás részre álljatok, mert nem buszok vagytok. ![]()
A terényi magnómúzeum 5 perce tette ki az oldalára a hírt. Bemásolom, hátha érdekel valakit:
"Kedves Barátaink! Az időpont nem változott, tehát május 21-én, szombaton ismét várjuk a Látogatóinkat. Ma már történelem: kereken 20 esztendeje, 2002 májusában nyílt meg a múzeum. A 21-i nap így Vilmos tiszteletére a nosztalgiázás jegyében zajlik. Számtalan megható történet, esemény kapcsolódik az elmúlt két évtizedhez, amit szívesen felidézünk az érdeklődőknek. Bejelentkezést telefonon kérünk: 20/919 9807. Köszönjük!"
Egy kérdésem lenne az általam megrendezendő találkozóval kapcsolatban. A szomszédaim szocio kulturális szempontból problémásak és a találkozó hangulatára rossz hatással lehetnek. Így is lenne kedvetek részt venni rajta?
Ha elég sokan mennénk, nem lennének problémások.
![]()
Innen egy kocsi biztosan összejön.
Nem tudom, mekkora látógatószámot bír el egyszerre a múzeum.
Majd át kell hívni őket is, hátha lenyugszanak.
![]() A hozzászólás módosítva: Máj 6, 2022
Előtte egy kis talajmélyítő testgyakorlat, hogy jobban essen a kaja?
![]()
Elvileg sikerült azt is végre elintézni, hogy ma éppen nem fog esni Ferihegyen.
![]()
A helyszín még alakuló félben. Jövő hónapban veszünk kerti padot.
Helyileg hol van ez a kert? Lehet, hogy mondtad de már nem emlékszem.
Sárkeresztúr. Ez kb 22km délre Székesfehérvártól. A távolabbról érkezőknek tudok szállást adni.
Nem esett, nem fújt, 24 jelentkezőből 23-an megjelentek, 1 igazoltan távol.
Szerintem nagyjából azt kaptuk, amire számítottunk. Lehet kellene nyitni egy oldalt, ahová tudnank feltenni képeket (azokat nem, amit esetleg olyan helyen készült).
Köszönjük Galfy a szervezést!
1 2 pillanat ...
És igen, nagyon jó volt!
Köszönjük, hogy megszervezted!
Nagyon szuper volt, köszönjük Gafly a szervezést!
Aeropark 2022 képtár aloldalra fel tudjátok tölteni azokat a képeket, amiket szeretnétek megosztani.
Egy picinykét most elfoglalt vagyok, ezt már nem tudom megszervezni...
![]()
Majd megszervezi, aki menni akar.
![]() Ha én csinálnám, akkor első lépésként: - Itt megkérdezném, hogy kit érdekel egyáltalán? - Felhívnám őket, hogy mikor és hogyan (például mennyiért) lehet menni? - Hol és mit lehet kajálni, mert arrafelé nem sok minden van emlékeim szerint (bár Lali lóci karfiol levese jó volt, és fizetni sem kellett érte)? - Kőbe vésném az időpontot, elkezdeném gyűjteni a jelentkezőket, adott határidő után lejelenteném a létszámot. Szerencsére itt szerintem nincsen olyan szigor mint az automerőműben, meg a reptéren... A hozzászólás módosítva: Máj 8, 2022
Valamely találkozón hirtelen felindulásból megválnék a fúrószár készlettől. Műanyaghoz és aluhoz még jó lehet.
A fúrókat szokták élezni/köszörülni, nem eldobálni ha már életlen
![]()
Nem ez a gond hogy nem tudnám megélezni. Inkább az, hogy már átálltam a kobaltosra.
Attika eljön Sárkeresztúrra a hátán egy köszörűvel, és megmutatja hogyan kell fúrót élezni.
![]() Cserébe kap ingyen hurkát és kolbászt mind mindenki, gondolom az lesz a menü (már régen tervezed). ![]() Azt azért találd ki, hogy mikorra szervezed, mert fogynak az időpontok...
Viharsarki találkozó fejlécbe és főoldalra került.
Bővebben: V. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2022.06.11.
Méteresbe szólni, hogy marhapörkölt és petrezselymes burgonya legyen a napi menüben.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |