Fórum témák
» Több friss téma |
Az első képen az látszik, hogy a "System" LED világit, ami hibát jelent.
"*2"-vel meg tudod nézni, mire panaszkodik a rendszer. Akkut lehúzni felesleges volt, attól még ugyanúgy szirénázik (például mert abban is van akku). Konkrét telepitést nem ismerve, sokkal okosabbat nem tudok mondani.
"*2" után a zóna LED-ek mutatják a hibakódot. Erre lennénk kiváncsiak. Ezzel el nem rontasz semmit, magától visszaáll.
A 2zona világít,ahogy olvasgattam ez az aksi merülést infózza. sokra nem jutottam azóta sem. Kilöttem az biztit és most kuss van )
Ami engem érdekelne,hogy nincs hozzá valamilyen kód amivel *....*blablabla....?? Azt tudom,hogy csere ,de az csak hétfőn leghamarabb...Most levan áramtalanítva...
Szia!
Gondolom a kezelő csipog. Ha nyomsz egy #-et abbahagyja. Üdv: Gábor
Sziasztok!
Segítséget kérnék! PK5516/PC1616 sárga háromszög folyamatosan világít! *2 vel 4-es kommunikácios hibát jelez ez hogyan törölhető (távfelügyeletbe van kötve) Előre is köszi! Balázs
Üdv!
Lenne egy kérdésem, hátha valaki tud segíteni! DSC PC1616 központ. 2 partícióra szeretném osztani a zónákat. Az egyik zónát élesítem a kezelőről, a másikat távolról egy Mobilarm Micro GSM mmodul kimeneti reléjével ( vagy akár egy kulcsos kapcsolóval) Hogyan lehetne ezt megoldani, hova kellene kötni a kulcsos kapcsolót? Az érzékelők DEOL lezárással vannak ellátva! (Lehet nem is kellene 2 partció, zónabeállításoknál elvileg választható a kulcsos kapcsoló, csak maga a bekötése nem tiszta) Köszönöm
Sziasztok!
Segítséget kérnék, egy hibával kapcsolatban. Távfelügyeletnél "érzékelő hiba/szabotázs" jelzés megy be egy zónáról. Érzékelőt új sim-pi-re kicseréltem, Deolos bekötés, DLS-el központon is beállítottam a lezárás típust DEOL-ra, tehát jónak kellene lennie. A kezelő nem ad ki hibát, nincs sárga háromszög, zöld pipa megvan. Viszont amikor a zónán mozgás van, akkor "érzékelő hiba/szabotázs"-t generál, Ami mozgás megszűnése után helyre is áll, megszűnik a hiba. Ötlet van esetleg? Mit nem veszek észre? Köszi előre is.
El van b..va a PIR bekötése!!
Szabotázs: szakadás, (vagy teljes zárlat) Mozgás: ellenállás változás (1 vagy 2,2k)
Üdvözlet !
Valaki segíthetne. dsc riasztó pcbe1616,pk-5500 kezelő,dsc pc-5108 zonabovito modul,solo sziréna,. Minden ok de néha magától beélesedik .az esemenynaplo ezt írja.(felkelek és riaszt)Mi lehet?
Valamelyik bemenet nincs felprogramozva élesítésre? Az a bemenet meg nincs lezárva, lebeg...
Köszönöm!
Valamelyik zóna kapcsoló üzemben van .(tell compact2gsm) Nem emlékszem megnézem mi hogy van. Utána leírom.
Üdv!
6-os zóna 22(impulzusos kulcsos kapcsoló) Zóna attribútum 5 ös
Sziasztok!
Remélem jó helyre lesz feltéve a kérdés. Adott egy GSM riasztó be van állítva mármint hívja a megadott telefont ami be van állítva rajta. A szirénát szeretnénk még rákötni, de nem egyértelmű hogy honnan hova jönnek a szálak. Ha valaki meg tudná mondani azt megköszönöm! Képek. 1. - riasztó panel 1-1 - riasztó rajz 2. - sziréna panel 2-2 - sziréna rajz
Sziasztok! DSC riasztónak 12 vagy 24V a megfelelőbb? Jelenleg nem tudom hol van a 16V trafóm, és tesztelés idejére 12 és 24V trafóm állna rendelkezésre.
Szia!
Egyik sem. A 12v kevés. A 24V meg sok. A régi központokban lm317 felel a töltésért. Egyszerűen azt a tizenV plusz feszültséget nem tudja elfűteni. Azért írják azt rá, mert az való bele. Az autóra ha az van írva, hogy benzin, 95.. akkor nem kérdés, hogy kerozin, vagy gázolaj..
Ha váltóban 12V akkor az jó lesz tesztre, de az akkut nem fogja rendesen feltölteni!
Közben sikerült megoldani a dolgot, működőképesnek tűnik a készülék, majd lesz hozzá rendes tápegység csinálva, mert sajnos nem belső kvarcos az óra, hanem a hálózat frekijét veszi figyelembe...
Ezekre nem tudtam görcsöt kötni:
Idézet: „Jelenleg nem tudom hol van a 16V trafóm, és tesztelés idejére 12 és 24V trafóm állna rendelkezésre.” Idézet: „majd lesz hozzá rendes tápegység csinálva, mert sajnos nem belső kvarcos az óra, hanem a hálózat frekijét veszi figyelembe...” Pár perc után feladtam.
sziasztok
DSC PC585 központ és nem LCD kezelőm van. Szerintem nem jól értelmezem a leírást és nem jövök rá a megoldásra... "A [001] szakaszban lehet kiválasztani minden egyes zóna muködését. Valamennyi zónához 2 számjegyes értéket kell megadni, ez azonosítja a zóna típusát. Az azonosításhoz a következo listából kell választani." A litában a 01 a késleltetett a 03 az azonnali. Azt szeretném beállítani hogy az 1 es zóna késletetett a 2-3-4 pedig azonnali legyen. így próbálom: *8 5555 001 0103030300000000 Ezt be is veszi és visszalép a beírási módból de tuti nem így kell mert nem az az eredmény amit szeretnék. Minden zóna azonnali riasztást ad. Mit rontok el? köszönöm A hozzászólás módosítva: Szept 15, 2022
Bocs, nem jó válasz, inkább az eredeti leírást használd.
Közben meglett.
A "Hangos kilépési hiba" okozta. Ezt kikapcsolva már jó. Nem is értem .... milyen hiba ? minden zóna sértetlen volt kilépéskor. Na mindegy. Lényeg ,hogy így már jó. köszi
Sziasztok!
PC1616-os központom van 1555 Led-es kezelővel. 6 mozgásérzékelővel és egy ajtónyitás érzékelővel ami egy bővítőmodulon van. Harware resetet kellett végrehajtanom az időt és dátumot beállítottam, beállítottam a felhasználói kódot és kikapcsoltam a telefonvonal felügyeletet most már nincs jelzett hiba. Az ajtónyitás érzékelést szeretném vissza kapcsolni, ha bekapcsolom a csengő funkciót az összes mozgásérzékelőre bejelez kivéve az ajtónyitásra. A bekapcsolási élesítési időt szeretném 30 másodpercre állítani Ebben tudtok segíteni, vagy szerelőt kell hívnom, mert így most nem tudom élesíteni a rendszert mert azonnal riaszt. Előre is köszönöm a választ.
Sziasztok!A mellèkelt kèpen lathato központhoz,hogyan tudok távirányitot csatlakoztatni?Mi kell hozzá?Sajnos csak paradoxban vagyok jártas...
Valamelyik zónát beprogramozod erre a funkcióra
Szia.Köszi a segitsèget,de kifejtenèd bővebben?Mondhatni dsc- t csak kivülröl láttam,egyáltalan nemismerem a lelki világát...Persze nem arra kèrlek hogy teljeskörüen magyarázd meg mit hogyan csinaljak,csak adj egy támpontot..A távirányitoval szeretnèk èlesiteni ès hatástalanitani a rendszert...Ezeket belehet rogramozni a zonákra?Pl valamelyik zona LOW avagy HIGH állapotba kerülèskor,betudja èlesiteni illetve hatástalanitani tudja a rendszert?Ilyesmire gondoltál?
sajna a pdf doksi másolásvédett, a copy paste nem működik, csak képként
|
Bejelentkezés
Hirdetés |