Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Én most vettem észre, hogy szerveződik, és jövök, mint kemény mag. Kálmánt is meginterjúvolom mindjárt, ha fent van épp.
Van még idő, akár 3-szor meggondolnotok is.
Hivatalos válasz jött!
A KGYK központot 16. éven aluli személy nem látogathatja.
Nekem ezek a betűszavak annyira a sereget juttatják eszembe.
KAÜ, KOÜH stb.
Na, az MN-ben (ami aközben, hogy ott lettem MH lett) tényleg kényszeres volt az a rövidítés, kettéállt tőle a fülem. Az ÜTI még értelmes, de az MbGkPk... És hogy azt kiírták, hogy sorállományú, de a rövidítés mögötte megmaradt. Sorállományú GkPk is voltam.
A katonai kórházat a mai napig képtelen vagyok felidézni, hány K-val írták. MNKKK, azt hiszem. Eleve a sorozásra a behívó a Szolnok hdkieg prncsnokság-ról jött. Így, betű szerint.
Paksi látogatásra eddig jelentkezők.
sany + 1 fő Kera_Will + 10 fő szs + 1 fő mnyugger torokj + 3 fő Gafly elektroncso + 1 fő Gery78 Összesen: 24 fő a max. 40 főből
Sziasztok!
A regisztráció ugyan nem kötelező, de a szervezést megkönnyítené, ha nagyjából tudnám a résztvevők számát. Jelentkezni itt a topikban lehet. Idézet: „de a szervezést megkönnyítené, ha nagyjából tudnám a résztvevők számát” Lehet esetleg keménykedni, hogy az "ingyen ebéd", ami ugye "paprikás krumpli Granpa módra" csak regisztráltaknak jár alany jogon. Mellesleg a "részvézel" javítandó a plakáton...
Ha már hasogatjuk: 3 találkozó lesz ott egyszerre?
Személy szerint én az idén valószínűleg már nem megyek rendezvényekre. Egyrészt eü., másrészt anyagi okokból…
III. Egri találkozó információi bekerültek a fejlécbe.
Varttina szervezésében ez lesz 3. (Első volt Bajuszvölgyben, a második pedig itt volt.)
Az anyagi része miatt ne aggódjál, egy hely még pont akad az autóban. Szivesen elviszlek oda-vissza, háztól-házig ingyen. EÜ részről viszont, ha kicsit is nem tudod/mered vállalni, akkor szó se essen róla többé, ameddig nem vagy százas...
Mi hárman biztos, hogy megyünk (GGG).
17 literes a bogrács, beszerzem a hozzávalókat. Jut belőle mindenkinek.
Idézet: „17 literes a bogrács, ... Jut belőle mindenkinek.” Szerintem kár lenne darabokra szétflexelni.
Így van helyes a dörgés. Megyünk. Milánt is próbálom kapacitálni, hogy jöjjön.
A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2022
Úgy néz ki hogy buktuk a nyaralást így megpróbálok menni. Pistivel majd privátban egyezkedek.
Ott a helyem, a bögyöst nem lehetne meg invitálni egy paprikás krumplira?
Nem való az már neked, csak felmegy a vérnyomásod.
Márkot megkérdezem, tudnak- e jönni az asszonnyal? A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2022
Ki az a Márk? Már a kavinton sem a régi.
Idézet: „Ott a helyem, a bögyöst nem lehetne meg invitálni egy paprikás krumplira?” Elvileg most vasárnap lesz próbafőzés (ingyen ebéd) nálunk. Gery78 és Granpa kérték: A csirkehalászlét én is a TV-ben láttam, mint Te a lebbencset. Alapvetően felteszi az ember a csirkefarhátat (most úgyis akciós ) pörköltnek, sok hagymával. Félfövésnél beleteszi a sok zöldséget, sárgarépa, fehérrépa, zeller, stb., mintha gulyás készülne. Erős zöldpaprikát sokat. Víz helyett a levet mirelit halászlé sűrítmény adja, fűszernek esetleg halászlékocka. Vége előtt tíz perccel spagettit tördelünk bele. Ha bejön, akkor Egerben is ez lesz. A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2022
Idézet: „Vége előtt tíz perccel spagettit tördelünk bele.” Halk és félénk hozzászólás, esetleg gyufatészta - Baja környékén teszik halászlébe - Bővebben: Link
Szegeden meg nem tesznek tésztát a halászlébe...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |