Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Én most vettem észre, hogy szerveződik, és jövök, mint kemény mag.
![]()
Van még idő, akár 3-szor meggondolnotok is.
![]()
Hivatalos válasz jött!
A KGYK központot 16. éven aluli személy nem látogathatja.
Nekem ezek a betűszavak annyira a sereget juttatják eszembe.
KAÜ, KOÜH stb.
Na, az MN-ben (ami aközben, hogy ott lettem MH lett) tényleg kényszeres volt az a rövidítés, kettéállt tőle a fülem. Az ÜTI még értelmes, de az MbGkPk... És hogy azt kiírták, hogy sorállományú, de a rövidítés mögötte megmaradt. Sorállományú GkPk is voltam.
A katonai kórházat a mai napig képtelen vagyok felidézni, hány K-val írták. MNKKK, azt hiszem. Eleve a sorozásra a behívó a Szolnok hdkieg prncsnokság-ról jött. Így, betű szerint.
Paksi látogatásra eddig jelentkezők.
sany + 1 fő Kera_Will + 10 fő szs + 1 fő mnyugger torokj + 3 fő Gafly elektroncso + 1 fő Gery78 Összesen: 24 fő a max. 40 főből
Sziasztok!
A regisztráció ugyan nem kötelező, de a szervezést megkönnyítené, ha nagyjából tudnám a résztvevők számát. Jelentkezni itt a topikban lehet. Idézet: „de a szervezést megkönnyítené, ha nagyjából tudnám a résztvevők számát” Lehet esetleg keménykedni, hogy az "ingyen ebéd", ami ugye "paprikás krumpli Granpa módra" csak regisztráltaknak jár alany jogon. ![]() Mellesleg a "részvézel" javítandó a plakáton...
Ha már hasogatjuk: 3 találkozó lesz ott egyszerre?
Személy szerint én az idén valószínűleg már nem megyek rendezvényekre. Egyrészt eü., másrészt anyagi okokból…
III. Egri találkozó információi bekerültek a fejlécbe.
Varttina szervezésében ez lesz 3. (Első volt Bajuszvölgyben, a második pedig itt volt.)
Az anyagi része miatt ne aggódjál, egy hely még pont akad az autóban. Szivesen elviszlek oda-vissza, háztól-házig ingyen. EÜ részről viszont, ha kicsit is nem tudod/mered vállalni, akkor szó se essen róla többé, ameddig nem vagy százas...
Mi hárman biztos, hogy megyünk (GGG).
![]() ![]()
17 literes a bogrács, beszerzem a hozzávalókat. Jut belőle mindenkinek.
Idézet: „17 literes a bogrács, ... Jut belőle mindenkinek.” Szerintem kár lenne darabokra szétflexelni. ![]()
Így van helyes a dörgés.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2022
Úgy néz ki hogy buktuk a nyaralást így megpróbálok menni. Pistivel majd privátban egyezkedek.
Ott a helyem, a bögyöst nem lehetne meg invitálni egy paprikás krumplira?
Nem való az már neked, csak felmegy a vérnyomásod.
Márkot megkérdezem, tudnak- e jönni az asszonnyal? ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2022
Ki az a Márk? Már a kavinton sem a régi.
Idézet: „Ott a helyem, a bögyöst nem lehetne meg invitálni egy paprikás krumplira?” Elvileg most vasárnap lesz próbafőzés (ingyen ebéd) nálunk. Gery78 és Granpa kérték: A csirkehalászlét én is a TV-ben láttam, mint Te a lebbencset. Alapvetően felteszi az ember a csirkefarhátat (most úgyis akciós ![]() Félfövésnél beleteszi a sok zöldséget, sárgarépa, fehérrépa, zeller, stb., mintha gulyás készülne. Erős zöldpaprikát sokat. Víz helyett a levet mirelit halászlé sűrítmény adja, fűszernek esetleg halászlékocka. Vége előtt tíz perccel spagettit tördelünk bele. Ha bejön, akkor Egerben is ez lesz. ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2022
Idézet: „Vége előtt tíz perccel spagettit tördelünk bele.” Halk és félénk hozzászólás, esetleg gyufatészta - Baja környékén teszik halászlébe - Bővebben: Link
Szegeden meg nem tesznek tésztát a halászlébe...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |