Fórum témák
» Több friss téma |
csináltam egy képet róla, de nem lett valami jó. felrakom, hátha látod belőle a lényeget. Ha nem jó a kép akkor nagy valószínűséggel holnap tudok csinálni jobb képet is.
(Ha megjön az új telóm)
Vegyél fel skype-on, többféle van beszélni kéne.
Fery név: /feryservice/
Hát az a gond, hogy nincsen skype-om.
![]()
Van olyan ami 7 cm hosszú de nem ugyanazon fele van blankolva. és van 20 cm körüli aminek ugyanaz a fele van blankolva.
Fery
Olyan kell aminek ugyanaz az oldala van blankolva. A hossz az nem baj hogy hosszabb, elfér.
Hello!
Ha valaki tudna nekem a Clatronic DVD 534 HC-hoz kapcsolást megköszönném! köszi! ![]()
Sziasztok,
alkalmasint benéznétek egy másik DVD témába? Egy DVD lejátszó beállítására keresek megoldást. Bővebben: Link Kösz!
Hello!
![]() Tegnap találtam egy Clatronic DVD 534 HC-t,5.1(lenne) a hangja,képet sikerült kihúznom belőle egy LG CD-rommal,idekábelen és tápkábelen keresztűl(fasza megoldás ![]() Ami a gondom hogy nem ad le se 2.0-ban se 5.1-ben hangot,se svcd-n se rádión(az is van benne) se a 2 aux-on,se hangfalra se fülesre,ugyan érzékeli hogy headphone de semmit nem lehet hallani csak enyhe susogást,amugy minden +10DB-re van véve,gondolom valami nem engedi át a hangjelet. jaaaaj félreértés ne essék,ez egy házimozi DVD-lejátszó,erősítő van benne,kemény 15W!!!!! ha valaki tud róla valamit írjon! :yes:
Áhh!
felejtsétek el,nem aktuális egcsináltam,egy 0,1 ohm-os ellenállás volt kimenve,tettem a helyére egy 4,7-est ![]() kicsi az eltérés ![]() ![]()
Helló
megint én. ![]() Köszi Fery a kábelt. Beraktam, de nem olvas be semmit. A lézer világít, hogy nézi van-e benne lemez, de azt írja ki utána, hogy no disc. Se CD-t se DVD-t nem olvas be. a lemezforgató motor megmozdítja a lemezt. Közbe megkaptam hozzá a távírányítót is. lehet hogy adhatom el. ![]() ![]()
Szia.Nézd meg nem számoltam-e véletlenül az érszámot. Remélem nem.
Fery
Azért van ez a jelenség mert két lézerdioda van a fejben ugyanis más hullámhoszuságú lézerrel kell olvasni a cd és mással dvd lemezeket. Ezt egy müködö dvd-ben láthatod is ugyanis amikor cd lemezt teszel be akkor nem látod a lézert mert kivűl esik a láthato tartományon viszont mikor dvd lemezt akkor látod a lézert.Nálad az a dioda ment tönkre mely a dvd-t olvassa.
Helló!
A kábel az jó, megszámoltam. Mivel a fej fókuszál is, meg megy a lézer. de viszont nem olvas semmit. ja meg amikor a távval kikapcsolom a lejátszót készenlétibe, akkor sipol a tápja. ha meg lehúzom a digit panelról a tápcsatit, akkor meg kattog a táp. Ilyet eddig nem csinált. :no: A tápba már cseréltem kondikat is, de minden maradt.
Próbálj meg újra egy kondicserét, hátha valamelyik gyári hibás volt... Aztán nézd meg az optót, és a táp IC-t. valami nem tuti azzal a táppal....
Fery
helló
Ma kipróbáltam, hogy labortápról beindítani a lejátszót, de ugyanazt csinálja, mint a saját tápjával. Szóval nem az a hiba. Valami a digit panelon van, vagy a fejnél. Azzal meg nem lehet mit csinálni. ha veszek bele egy fejet, lehet hogy akkor sem lesz jó, és kidobtam a pénzt rá. Már így is kiadás volt a távirányító, amit még használni sem tudok mostmár. Szóval az is menni fog eladásra, mivel szerintem ezen már nem lehet segíteni. Eddig bírta. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Hali
nagyjából beleolvastam a témádba, és eszembe jutott, hogy nekem is volt, nem pont ilyen, de egy érdekes szalagkábeles gondom egy panasonic dvd-játékossal. lehet, hogy segítségedre lesz. Megrendeltem a DVD-be a fejegységet, mert az volt a rossz, mikor megjött észre vettem, hogy a fejegység stimmel, de a szalagkábel nempont olyan (1-2 mm-étrerrel rövidebb) hhmm... nem gond, gondoltam, beteszem a régit (nem volt semmi baja). Próba..."no disk" felirat ... erre én : ![]() már úgy volt, hogy hívom samut, az 5 kilós kalapácsot. aztán gondoltam beteszem a saját szalagkábelét. szegény kicsit feszült ugyan de elérte, és azzal meg működött... erre én : :eek2: azóta is megy a játékos. naszóval, lehet, hogy közenincs a dologhoz, de azért leírtam. Üdv
Szia!
Hol és mennyiért vetted a távirányítót. Nekem is kellene egy. Mielőtt szétvered a gépet, meg kellene próbálni azért mégiscsak a kábeleket megigazgatni, esetleg fixen beforrasztani valamilyen vékonyabbakat. Ha már nem tudok a szalagkábelen vágni és szikével lekoptatni a szigetelést a végéről, Én mindíg áforrasztom vékony dróttal. Eddig még bejött. Ha eladod a távirányítót, a számom:06-20/3277862
Helló
A kábel az tuti jó, pont olyan méretű. meg a lézer világít is, meg fókuszál amikor beteszek egy lemezt. Most nézegettem a vezérlő IC adatlapját és van benne usb és soros bemenet is, csak nincs bekötve.. megpróbálom bekötni az usb-t hátha egy pendriveról beolvas valamit. Nem lesz egyszerű feladat 216 lábú IC. ![]() ![]() ![]()
na az usb nem egy. Sikerült beforrasztanom a vezetékét, de nem ismeri fel. lehet, hogy szoftveresen le van tiltva. de valahogy soros porton keresztül, de fogalmam sincs hogyan lehet. Van másik lejátszó firmware-em, amiben aktiválva van az usb port is. Jó lenne valahogy rávarázsolni, legalább pendrive-ról tudnék filmet nézni.
![]() Van itt az oldalon firmware frissítéses topic rákérdezek ott is, hátha valaki tud valami hasznos dolgot mondani.
Sziasztok!
Ismét én vagyok, megint az én ősrégi Daewoo 323E tipusú dvd-lejátszómmal akarlak fárasztani titeket ![]() A probléma: a távirányítója halott. Illetve, a távirányítója feltehetőleg nem az ő tipusához való. Amikor szereztem a lejátszót, nem volt hozzá távirányító, egy műszaki szervizben vettem egy távirányítót, amivel működött (méghozzá tökéletesen). A lejátszóhoz nem nyúltam kb 2 hétig. Egy nap szerettem volna bekapcsolni, ám a távirányító nem működött! Megnéztem az elemeket, nem folytak ki, és semmi nyoma nincs a hibának! 1. kérdés : Mi lehet a probléma? 2. kérdés : Létezik-e (régi) batanítható dvd-távirányító? Minden választ, illetve támpontot előre is köszönök !
Üdv
Nézd meg egy kamerás mobilal,hogy jön e ki csóva a távirányitóbol? ![]() ![]()
Hali!
Nem jön ki csóva a távirányítóból. Tehát rossz? Akkor a teendő, hogy vegyek egy betanítható távirányítót? Illetve, a Daewoo DVD- távirányítók kompatibbilisek egymással?
Sziasztok!
Csak érdeklődésképpen kérdezem, hogy látott-e valaki már olyat, hogy egy DVD lejátszóból eltűnnek funkciók? Ugyanis van egy LG DVD lejátszóm, és eltűnt belőle (a beállítások menüből) az 5.1-es hangrendszer beállítása (hangszórók elhelyezkedése a szobában). Se Dolby Digital, se Pro Logic nincs, mert azok is eltűntek ![]() Üdv Thomy
Szia
Igen a taviranyito rosz,probald meg szetszedni hatha csak valahol egy forrasztasi hiba,sokszor van hogy csak a rugo ami az elemet tartja,torik ki a panelbol ![]()
\udv
\nem voltak mostnabban arra villam csapasok? ![]()
Üdv.
Vettem egy Orion 4200s dvd lejátszót és az lenne a gondom hogy amikor feliratos filmet nézek a felirat nem a megszokott"mozi sávban" jelenik meg (mint pl gépen)hanem a képben és amikor fehér vagy világos rész van nem lehet elolvasni van valami ötlet? Előre is köszönöm
Sziasztok! van egy Red Star system 4500c tipusú dvd lejátszom! Problémám,hogy csak cd lemezeket láttja, mindegy hogy mi van rajta!(film,zene,adat). A dvd lemezekre kiírja hogy no disk! mit lehet tenni vele? Nem szeretném kidobni!
![]()
Udv
Szerintem a fejegyseg az a resze ami a dvdnek volt,halott azt kene cserelni ha van honnan.Vagy probalj picit csavarni a potin,de a dvd reszere levon,nehogy a masikon mert akkor meg a CD lemezet sem fogja beolvasni ![]()
Üdv!
Találkoztam már olyan játékossal, amiben a lemezmagasság állítódott el, a jelenség ugyanaz volt, CD- OK,DVD-no disc...mérd meg halál pontosan tolómérővel a lemez tartó tárcsa és a motortartó távolságát,jegyezd fel és próbálj állítani mondjuk 0,5-1mm-t felfelé, hátha az segít, ha nem akkor valszeg fejhiba, viszont ellentétben a lézerpoti csavargatásával most visszaállítható az eredeti állapot.
Sziasztok az én bajom az hogy a dvd lejátszó sem a dvd-t sem a cd-t nem pörgeti be
|
Bejelentkezés
Hirdetés |